17.11.2018


Gel Muharrem sen beni dinle

Mart 2019 yerel seçimler yaklaşırken seçime girecek olan partileri büyük telaş sardı. Başta CHP olmak üzere partiler, Mart 2019 yerel seçimlerini ölüm kalım meselesi olarak görüyor. Henüz AK Parti adaylarını açıklamazken, MHP ve CHP çoğu adayların açıkladı. Aslında milletin merak ettiği İstanbul, Ankara ve İzmir’de kimlerin aday olacağı. AK Parti’de aday ön başvuruları dün bitti. AK Partiden aday adayı olanlar edep gereği çıkıp da, “Ben AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayıyım” demiyor.  CHP’de ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayanlar Gürsel Tekin, Canan Kaftancıoğlu, Mehmet Akif Hamzaçebi, Mahmut Tanal, Aykut Erdoğdu oldu. Bu isimlerden ziyade CHP’nin en çok İstanbul adaylığında ismi geçen Muharrem İnce. 

CHP terör örgütüyle ittifak yapıyor 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Ankara ve İstanbul’u alabilmek için, İP'le, terör örgütü PKK’nın siyasi kolu HDP’yle ortak hareket ediyor. Hatta Kılıçdaroğlu’nun terör örgütü PKK’nın elebaşlarının ittifak yapın talimatının ardından HDP’li Ahmet Türk’le gizli görüşmenin detayları da ortaya saçıldı.  Yani sözde Atatürk’ün partisi CHP, ülkemizi bölüp parçalamak isteyen terör örgütü PKK’yla seçimde ittifakı yapıyor. Sözde milliyetçi İP, PKK’nın siyasi kanadı olan HDP’yle aynı safta olmaktan utanmayacak mı? Neyse millet çıplak gözle her şeyi görüyor. Esasında ben Muharrem İnce’nin İstanbul Belediye Başkanlığına yeşil ışık yakmasına veya aday olmak istemesine takıldım. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Muharrem İnce’nin ismin açıklanması esnasında, “Gel bakalım Muharrem” diyerek sahneye davet etmişti. Muharrem İnce’ye tekrar, “Gel bakalım Muharrem, seni İstanbul’dan aday gösteriyorum” diyecek mi? 

İnce'yi siyaseten bitirme planı 

Eğer Kılıçdaroğlu İstanbul’u alamayacağını bile bile Muharrem İnce’yi İstanbul’dan aday gösterirse, biliniz ki Muharrem İnce’ye bu bir tuzaktır. Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanamayan İnce, İstanbul’u da kazanamayınca siyasi olarak bitmiş olur. Dolaysıyla Kılıçdaroğlu da, “Oh Muharrem’den kurtuldum” der. Ben de derim ki Muharrem efendi gel sen nefsini değil beni dinle. Sana buradan bedavadan nasihatta bulunmak istiyorum. Sakın nefsine uyup da aday olma, istikbalinle oynama, Kılıçdaroğlu’nun oyununa gelme, önünde daha iyi günlerin var, İstanbul’dan aday olup kendini bitirme. Ya aday olup bir şansımı deneyeyim dersen, işte o zaman Mustafa Sarıgül’ün durumuna düşersin. Hint fukaraları gibi beni bir ilçeden aday gösterseler diye bekler durursun. Bak bu nasihatları bedava söyledim ona göre kıymetini bil. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZ İÇİN KİM HAYIRLI İSE ONLARI BAŞIMIZA YÖNETİCİ KILSIN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, KİM HAYIRLI HİZMETLERDE BULUNURSA HEPSİNDEN RAZI OLSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE,BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.