14.11.2018


CHP İstanbul'u alamaz

Arkadaşlarla sohbet ederken konu 31 Mart 2019 yerel seçimlerine geldi. Yerel seçimlerde İstanbul, Ankara ve İzmir’de hangi partinin kazanacağı konuşulurken arkadaşlardan biri,“Hocam, eğer CHP İstanbul’da Muharrem İnce’yi aday gösterirse AK Parti’nin işi zorlaşır” dedi. Arkadaşa şöyle karşılık verdim: Evladım sen hiç merak etme, milletimiz geçmişteki CHP’nin de, bugünkü CHP’nin de ne olduğunu biliyor. AK Parti'nin de ne olduğunu çok iyi biliyor. Milletimiz, ülkesine, devletine, milletine hainlik yapanları, hainlerle birlikte aynı safta yer alanları, Ezan’dan rahatsız olanları affetmez. Milletimiz CHP’nin terör örgütü PKK’nın siyasi kolu olan ve sık sık, “Sırtımızı PKK’ya, YPG’ye dayadık” diyen HDP’yle nasıl işbirliği içinde olduğunu görüyor. 

Milletimiz görmüyor mu sanıyorsunuz? 

Her seçim öncesi kanlı provokasyonlara imza atan terör örgütü PKK, yine kaos ve infial oluşturmak için eylem hazırlığındaki PKK’lı teröristler Mardin’de güvenlik güçlerimiz tarafından yakalandı. Bu şerefsiz PKK’lı teröristler, PETN türü 250 kg bombayla yakalanırken CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Meclis kürsüsünde terör örgütüne destek verdiklerinden dolayı görevden alınan HDP’li belediye başkanlarını savunuyordu.   Evladım soruyorum size milletimiz CHP’nin bu yüzünü görmüyor mu sanıyorsunuz? Peki ya geberen PKK’lı teröristlerin cenazesinde bulunan, matem tutan CHP’lileri görmüyor mu? CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Meclis kürsüsünde, “Bir CHP’li terörist cenazesine katıldıysa o CHP’linin Allah belasını versin” dedi. Ben de Amin, Amin, Amin diyorum. Kim ülkemizi bölüp parçalamak isteyen terör örgütlerine, PKK, PYD ve YPG’ye destek veriyorsa, kim destek maksadıyla teröristlerin cenazesinde bulunuyorsa Allah hepsinin belasını versin. Yalnız CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Meclis kürsüsünde bela okurken kendi milletvekillerinin PKK’lı teröristlerin cenazelerine katıldığını herhalde unutmuş olmalı.  Özgür Özel, 19 Ekim 2015’te Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’nin Kobani’de geberen PKK’lı terörist Aziz Gürel’in cenazesine ve evine taziyeye gittikleri haberlerinin basında yer aldığını unutmuş olmalı. 

Nurettin Sözen dönemini unuttunuz mu? 

Neymiş efendim CHP, HDP’yle birlikte İstanbul’u alacaklarmış. Rüyanızda görürseniz bile inanmayın. Bırakın CHP’nin İstanbul’u almasını, Deniz Baykal’a yapılan iğrenç kaset skandalından sonra CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra kendi koltuğunu da koruyamayacak. Siz İstanbul halkının Nurettin Sözen zamanında İstanbul’un ne halde olduğunu, Sözen’e nasıl belalar okuduğunu unuttuğunuz mu? Nurettin Sözen’nin, İstanbul belediye başkanlığı döneminde musluktan su akmazdı, sokaklar çöpten geçilmezdi, tabi İSKİ’deki yolsuzluk da ayrı kokuydu. Atatürkçülere, ulusalcılara ve körü körüne CHP’nin peşine takılan, ülkesini sevenlere derim ki, bugünkü CHP sizin sandığınız Atatürk’ün kurduğu CHP filan değil. Bugünkü CHP, Atatürk’e deccal, ayyaş, münafık diyen FETÖ’cülerin eline geçmiş bir partidir. Kılıçdaroğlu’nun danışmanlarının FETÖ’den tutuklandığını bilmeyen yok. Allah’ın verdiği akıl nimetini iyi kullanarak ülkemizin bekası için, daha büyük, güçlü ve bağımsız Türkiye için oyunuzu ona göre kullanın. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH TERÖR ÖRGÜTLERİNE DESTEK OLAN, YANINDA YER ALAN HERKESİN BELASINI VERSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.