10.11.2018


Sanki Türkçe okunsa camiye gidecek

Yazılarımda CHP, Atatürk vefat ettikten sonra Atatürk’ün partisi değil, bugünün CHP’si, Atatürk’e ihanet eden, Atatürk’ün eserlerini yok eden, paraların ve pulların üzerinden Atatürk’ün resmini kaldıran, millete zulüm eden, tek partili dönemde 18 yıl boyunca milletin dini yaşamına yasak getiren, ezanı, dini eğitimi yasaklayan, insanlara dini eğitim veren hoca efendilere zülüm eden, camileri kapatan, darbelerin önünü açan, iktidara geldiğinde ezanı ve dini eğitimi serbest bırakan Adnan Menderes’i idam ettiren İsmet İnönü’nün partisi diyordum.  Bugünün CHP’si sadece Atatürk’ün resminin arkasına saklanmış, Atatürk’ü kendisine sermaye eden, aslında İsmet İnönü’nün çizgisinden giden bir partidir. İşte bundan dolayı 'üzerinde milletin ahı olan CHP, hiç bir zaman iktidara gelemez' diyorum. 

İktidar için FETÖ'den medet umuyor  

Fitneden başka hiç bir işe yaramayan CHP, iktidara gelebilmek için Hint fukaraları gibi mucize beklercesine darbelerden FETÖ’den medet umuyor. Irak’taki başkonsolosluğumuzu DEAŞ basınca, “Bana beyefendi demeyin, muhasebeci Kenan deyin” diye çalışanları öğütleyen eski konsolos, CHP Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz, siyasi dedesi İsmet İnönü gibi ezanın Türkçe okunmasını istedi. Neymiş efendim ezan Türkçe okunursa beyefendi ezan okunduğunu o zaman anlarmış. Be zavallı, sen Ezan aslı gibi okunduğunda, ezan okunduğunu anlamayacak kadar cahil misin? Sanki ezan Türkçe okunduğunda cam’ye gidecek! Öztürk Yılmaz, Allah aşkına sen nasıl konsolosluk yaptın? Sen nasıl milletvekilisin de ezan okunduğunda, okunanın ezan olduğunu bilmiyorsun? Yoksa sen bu yaşa kadar kilise çanlarının çaldığı yerde mi büyüdün?  Kardeşlerim sizce Öztürk Yılmaz, Ezan’ın neden Türkçe okunmasını istemiştir? Bence fitnelik için, toplumda infial uyandırmak, milleti kışkırtmak ve siyasi dedesi İsmet İnönü’nün hainliklerini, zulmünü sürdürmek için istemiştir. Öztürk Yılmaz, Türkiye artık tek partili dönemde yaşamıyor. Boşuna hayal kurma. Kim olursa olsun İslam dinine, Ezanı Muhammediye’ye, devletime, milletime ve Türkiye Cumhuriyeti’nin toprak bütünlüğüne zeval vermek isterse önce karşılarında beni bulur. 

Herkes CHP'ye sandıkta dersini versin 

Türk milleti dini ve milli değerlerimize saldırdığınız için İsmet İnönü’ye verdiği gibi gereken cezayı sandıkta sizlere de verecek. Milletimiz içinde namaz kılmayanlar olsa da milletimiz, hiç bir zaman dinine, devletine ve milletine zeval getirtmez. Derim ki devletini, milletini, dinini seven herkes CHP’ye seçim günü sandıkta gereken cevabı versin. Çünkü Atatürk’ün resminin arkasına saklanmış ve Atatürk’ü kendisine sermaye eden bu CHP, terör örgütü PKK’nın siyasi kolu olan HDP’yle, devlet, millet,din düşmanı olan FETÖ’cülerle beraber hareket ediyor. Millet olarak CHP’yi niyet ve hayalleriyle Mart 2019 yerel seçimlerinde sandığa gömelim ki, ülkemizde fitnelik, fesatlık son bulsun. Kardeşlerim Allah’ın Resul’ü, kainatın efendisi Peygamber Efendimiz, Hz.Muhammed (sav) “Yüz kalbin aynasıdır” der. Gerçekten de Allah, kalplerinde kötülük, hainlik, fesatlık besleyen insanların kalbini yüzüne vuruyor. Teröristlerin, canilerin, fitnecilerin, kadın satıcılarının, zulüm ve uyuşturucu işi yapanların, İslam dinine saldıranların yüzüne bakıldığında gerçekten kalplerindeki pislik net olarak gözüküyor. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH, DEVLETİNE, MİLLETİNE, İSLAM DİNİNE KİM HAİNLİK DÜŞÜNÜYORSA HEPSİNİ HELAK ETSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.