03.10.2018


Kullandıkları hainleri vermezler

Amerika ve Almanya ziyaretlerini gazetecilere değerlendiren Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Amerika ve Almanya’yla bölgesel sorunlar ve ekonomik işbirliği üzerinde görüşmeler yaptıklarını, her iki ülkeye FETÖ’cülerin isimlerinden oluşan çok geniş liste verdiklerini söylemiş. Başkan Erdoğan, “Almanya’ya 136 kişilik Amerika’ya ise 20’nin üzerinde FETÖ’cülerin isimini verdik. Bundan sonrasında neler olacağını süreç gösterecek” diyerek sözlerini sonlandırmış.  Amerika ve Almanya. Bu ülkelerden FETÖ’cülerin iadesini istedik öyle mi? Tövbe vermezler. Hem de kesinlikle vermezler. 40 senedir ülkemizi bölüp parçalamak için yetiştirdikleri, koruyup kolladıkları, kullandıkları FETÖ’cüleri bize teslim etmezler.  

Fetö'cülere maaş vermiyorlar mı? 

Gezi olaylarının arkasında başta Almanya Başbakanı Merkel yok muydu? FETÖ’cülerin 17-25 aralık kumpasında yine Almanya, İsrail, Amerika yok muydu? 15 Temmuz darbe teşebbüsünde Amerika, Almanya, İsrail, Hollanda, NATO ve Vatikan yok muydu? Amaçlarına ulaşamayan şerefsiz bu FETÖ’cüler, paçayı kurtarmak için Amerika’ya, Almanya’ya,Yunanistan ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerine sığınmadı mı?  Almanya FETÖ’cülere rahat yaşamaları için ev vermedi mi? Almanya FETÖ’cülere maaş vermiyor mu? Öyleyse Almanya ve Amerika’dan FETÖ’cüleri teslim etmelerini beklemek doğru olmaz. Evet Amerika, Almanya ve Türkiye birbirine muhtaç ülke oldukları için siyasi bir çok konuda anlaşma yapmıştır. Yalnız Konu FETÖ’cüler olunca orada durmak gerekir.  Allah aşkına soruyorum Hangi ülke kullandığı kişi veya kişileri yarı yolda bırakıp ihanet ettiği ülkesine iade eder? Bakmayın siz Amerika ve Almanya’nın Başkan Erdoğan’ı güler yüzle karşıladıklarına. Kardeşlerim Haçlı topluluğunun henüz ülkemiz üzerinde pis oyunları bitmiş filan değil. Başkan Erdoğan’ın siyasi hayatını bitiremeyeceklerini anladıkları ve Erdoğan’ın güçlü olduğunu gördükleri için sıcak karşılıyorlar.  

Onları tekrar kullanacaklar 

Bunlar Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti'nin başında olduğu müddetçe amaçlarına ulaşamayacaklarını biliyorlar. Yine Erdoğan var olduğu müddetçe Kürt devletini kuramayacaklarını da biliyorlar. Evet siyasi ve ticari konularda çıkarlarımız doğrultusunda tüm ülkelerle birlikte olamalıyız. Ancak dikkatli olmak kaydıyla birlikte olmalıyız. Şunu kesinlikle unutmamak gerekir ki Hristiyan ve Yahudi siyasetçilerden bize ve islam topluluğuna hayır gelmez. Bizler onların bir birinin dostu olduklarını bilerek onlarla işbirliği içinde olalım. Tekrar başa dönüp söylüyorum, iki yüzlü olan Almanya ve Amerika, yıllardır yetiştirip kullandıkları kanı bozuk şerefsiz hain FETÖ’cüleri Türkiye’ye iade etmez. Zamanı geldiğinde onları tekrar kullanacak oldukları için Türkiye’ye iade etmezler. Eğer iade ederlerse işte o zaman demek oluyor ki FETÖ’cülerin son kullanma tarihi bitmiştir. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DÜNYA’YI YAŞANMAZ KILANLARI HELAK EYLESİN. ALLAH İÇİMİZDEKİ HAİNLERİN KÖKÜNÜ KURUTSUN. ALLAH SAMİMİ DUYGULAR İÇİNDE ÜLKEMİZE HİZMET EDEN HERKES’TEN RAZI OLSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.