26.09.2018


Şimdi sıra İran Suudi Arabistan savaşında!

Geçtiğimiz hafta İran’ın güneybatısındaki Ahvaz kentinde askeri geçit töreni sırasında askeri üniforma giymiş militanlar, 25 kişiyi öldürüp, 50’den fazla kişiyi de yaralamıştı. İran Cumhurbaşkanı Ruhani ve dini lider Ayetullah Hamaney, “Amerika’nın organize ettiği saldırıya Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri maddi destek verdi. İntikamımız çok acı olacak” dediler.  İran Devrim Muhafızları da, saldırının faillerinden unutulmaz ve ölümcül bir intikam alacağını duyurdu. Evet Trump’ın Amerika’ya başkan olmasıyla birlikte İsrail’in Ortadoğu projesi daha da hızlandı. Önce Irak’ı, Suriye’yi ve Yemen’i iç savaşa sürüklediler. Sonra Türkiye’yi de aynı şekilde Gezi olayları, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimiyle iç savaşa sürükleyip bölüp parçalamak istediler. 

Amerika'nın İran üzerindeki oyunu 

Allah’a şükürler olsun Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve milletimizin sayesinde İsrail’in, Amerika ve Avrupa’nın oyunları şimdilik bozuldu. Şimdilik diyorum çünkü henüz bu ülkelerin, ülkemiz üzerindeki oyunları son bulmuş değil.  O yüzden derim ki hepimiz ülkemiz üzerinde oynanmak istenen pis oyunlara karşı çok uyanık olalım. Türkiye’de başarılı olamayan İsrail, Amerika ve Avrupa şimdi İran’ı karıştırmaya başladı. Amerika o kadar uyanık ki, İran’ı karıştırmak İçin Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni kullanıyor. Yani istiyorlar ki İran, meşru müdafaa hakkını kullanarak Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne saldırsın veya bu ülkelerde eylemlerde bulunsun. Daha doğrusu Suudi Arabistan ile İran’ın savaşmasını istiyorlar. 

Yeni bir savaş kaçınılmaz görünüyor 

Artık İran’la Suudi Arabistan savaşı kaçınılmaz görünüyor. Kardeşlerim, beni üzen şey Müslümanların haçlı topluluğunun fitnesine gelmesi. Müslümanlar, İsrail ve Amerika’nın oyununa gelip birbiriyle savaşmamalı. Müslümanlar, Hristiyanlar gibi birlik ve beraberlik içinde olmalı. İşte görün İsrail ve Amerika, başta Suudi Arabistan olmak üzere tüm Arap liderlerini istediği gibi kullanıyor. Allah aşkına şuurlu bir Müslüman kendisini kullandırır mı? Şuurlu Müslüman sırf İsrail ve Amerika istiyor diye Müslüman kardeşinin başına bomba yağdırır mı? İpleri İsrail ve Amerika’nın elinde olursa bunlar her pisliği yaparlar. Bundan sonra kimse Ortadoğu’ya barışın geleceğini filan düşünmesin. Öyle gözüküyor ki Ortadoğu’da İran’la Suudi Arabistan’ın savaşına şahit olacağız. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ARAP LİDERLERİNE UYANMAYI VE ŞUURLU OLMAYI NASİP ETSİN. ALLAH RUHUNU İSRAİL VE AMERİKA’YA TESLİM ETMİŞ OLAN ARAP LİDERLERİNİ MÜSLÜMAN TOPLULUĞUNUN BAŞINDAN BİR AN ÖNCE AL AŞAĞI ETSİN. ALLAH İSLAM COĞRAFYASINA HUZUR VERSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN AMİN.