17.09.2018


Yeni Karbelalar yaşanıyor

Suriye’de katliam yapan leş yiyicileri Rusya, Suriye rejimi ve Amerika, çeşitli bahanelerle Suriye’nin İdlib bölgesinde büyük katliama hazırlanıyorlar. Türkiye, komşusu olan idlib’de istikrarsızlığa yol açacağı, sivil kayıpların yaşanacağı ve yeni göç dalgası yaratacağı gerekçeleriyle İdlib’e operasyon yapılmaması için mücadele ediyor.  Leş yiyicilerinin İdlib’e operasyon yapmaması için büyük mücadele veren Devlet Başkanımız Erdoğan, Tahran zirvesinde Putin ve Ruhani’nin gözünün içine bakarak, “Gelin bu masada Suriye’de ölümlerin son bulması için ateşkes ilan edelim, İdlib’e operasyon yapılmasın” dedi. Putin ve Ruhani, tam tersi Tahran zirvesinin hemen ardından İdlib’i uçaklarla bombalamaya başladı. Tabi bu arada Amerika’da boş durmuyor. Amerika’da kurmak istediği Kürt devleti için PKK’nın Suriye kolu olan PYD’ye askeri araç gereç ve silah sevkiyatı yapmaya devam ederken, diğer yandan PYD’ye toprak kazandırmanın peşinde. 

Müslümanlar bugün de katlediliyor 

Ne diyeyim Allah bu zalimleri, leş yiyicileri, dünyayı huzursuz ve yaşanmaz kılanları helak etsin. Allah masum insanları öldürenleri, insanları evsiz, barksız, işsiz güçsüz bırakanların yüzlerini güldürmesin. Düşünebiliyor musunuz? Haram ve oruç ayı olan mübarek Muharrem ayında, Ortadoğu’da İslam coğrafyasında adeta yeni Kerbelalar yaşanıyor. Kerbela’da olduğu gibi Müslümanlar bugün de İslam coğrafyasında katlediliyor.  Tabi bu katliamların yaşanmasında İslam coğrafyasında bulunan sözde Müslüman Yezid’ler de var. Ortadoğu’da hesabı olan İsrail, Amerika, Rusya ve Avrupa ülkelerinin ajanları tarafından beyinleri mezhep safsatasıyla yıkanan sözde Müslümanlar, yine saydığım ülke ajanlarının tahrikleriyle birbirini öldürüyorlar. Kardeşlerim Allah Kur'an-ı Kerim’de, “Benim yolumdan ayrılmayın, başka yollara sapmayın, onlar (yani ehli küfür) sizleri başka yollara saptırır” buyurmaktadır. Peygamber efendimiz ise şöyle buyurmaktadır: “Birbirinizin eksiğini bulmaya çalışmayın, bir birinizin özel ve mahrem hayatını araştırmayın, birbirinize haset etmeyin, birbirinize sırtınızı dönmeyin. Ey Allah’ın kulları kardeş olun kardeş” diyor. 

İyi ve iyiliklerin yanında olun 

Ben de Allah aşkına gelin ırk,dil, meşrep ve mezhep safsatasını bir kenara bırakıp şer güçlere karşı Allah’ın emrine Peygamber efendimizin nasihatlarına uyup bir olalım diyorum. Hz.Hüseyin efendimiz gibi iyilerin ve İyiliklerin yanında, kötülerin ve kötülüklerin karşısında olalım. Eğer Müslümanlar olarak birlik içinde olursak işte o zaman şer güçler Amerika, Rusya, İsrail ve Haçlı topluluğu İslam coğrafyasında kan dökemez. Hatırlarsanız ülkemizi de Gezi olaylarıyla, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimiyle Irak ve Suriye gibi yapacaklardı. Allah’a şükürler olsun ki milletimizin sayesinde şer güçlerin şimdilik bu planı tutmadı. Ancak şer güçlerin ülkemiz üzerindeki hain planları bundan sonra tutmayacak anlamına gelmez. Amerika, İsrail, Almanya, Fransa ve NATO, mezhep safsatasıyla ülkemizi karıştırmanın peşinde olacaklardır. Millet olarak çok ama çok uyanık olmalıyız. Her ağızı laf yapana kanmayın. Her cemaate inanmayın. Sosyal medyada konuşulan her şeye inanmayın. Tahriklere kapılmayın. Çünkü şer güçlerin kullandığı hainler ülkemizi bölüp parçalamak için mesaide. Allah hepsinin boynunu devirsin. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH MÜSLÜMANLARA SAMİMİYET, ŞUUR VE BİRLİK NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.