15.08.2018


Tefecilerin Trump’tan ne farkı var?

Son on gündür kiminle karşılaşsam, “Hocam, piyasanın dövizin hali ne olacak? Hocam döviz daha çıkar mı? Hocam, Trump neden Türkiye’ye bu kadar düşman? Hocam, Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Allah’ın izniyle bu krizden inşallah çıkar değil mi?” gibi sorularla karşılaşıyorum.  Baştan şunu söylemek istiyorum. Milletimiz, ülkemizin üzerinde oynanan siyasi ve sinsi pis oyunların farkında. Milletimiz, ülkemizin üzerinde oynanan pis oyunlar karşısında devletinin yanında. Trump, FETÖ’cü papazı bahane ederek Türkiye’ye düşmanlık yapsın yapmasın hiç önemli değil. Allah’ın izniyle bu düşmanlığı da alt ederiz.  Bence Amerika’nın Trump’ın Türkiye düşmanlığının altında Gezi olaylarıyla, 17-25 Aralık kumpası ve 15 Temmuz darbe girişimiyle yok edemedikleri Devlet Başkanımız Erdoğan var. 

Amerika neden rahatsız oluyor?  Amerika’nın Erdoğan düşmanlığının altında ne var? 

Türkiye, Devlet Başkanımız Erdoğan sayesinde kendi ayakları üzerinde duruyor. Türkiye, Erdoğan sayesinde kendi savunma sanayisini güçlendirdi. Kendi tankımızı, gemimizi, helikopterimizi, insansız hava aracımızı, savaş uçağımızı ve savaş gemimizi yapmamız Amerika’yı rahatsız ediyor. Amerika, Türkiye’ye karşı desteklediği terör örgütlerine müdehale edilmesinden de rahatsız. Yani anlayacağınız Amerika, bundan 16 yıl önce olduğu gibi Türkiye’yi her alanda teslim almak istiyor. Ey Amerika geçti o günler geçti. Allah’a çok şükür bugün Türkiye bağamsız ve kendi ayakları üzerinde duruyor. 

Milli şuurla hareket etmeliyiz 

Kardeşlerim Amerika, Devlet Başkanımız Erdoğan’ı yok edip Türkiye’yi parçalamak için şimdi ekonomimizle oynuyor. Sakın oyuna gelmeyin. İnşallah yakın zamanda bu sıkıntıyı atlatacağız. Bizler bu günlerde milli ve manevi şuurla hareket etmeliyiz. Devlet Başkanımız Erdoğan milli olduğu için Amerika,İsrail ve diğer ülkeler tarafından istenmiyor. Ama millet olarak bizler Devlet Başkanımız Erdoğan’ı yedirmeyiz.  Evet diplomatik nezaketten uzak olan Amerikan Başkanı Trump, sosyal medyada Türkiye’yle ilgili düşmanca söylemleri ve ekonomimize yönelik yaptırımlar yapması sonrasında döviz başını aldı gitti. Trump’ın açıklamalarından sonra dövizin yükselmesindeki en büyük etken, sosyal medyadaki manipilasyon yapan tefecilerdir. Sosyal medyada faaliyet gösteren bu tefeciler, toplumu galeyana getirmek için her türlü yalan yanlış algıyı yapmaktalar. Bu tefecilere göre, “Neymiş efendim devlet, bankalardaki mevduatlara el koyacakmış.” Hükümet bu haberi yalanladıktan sonra devlet birimleri hemen bu hainlere karşı müdahalede bulundu. Şimdi o tefeciler, yargı karşısında hesap verecek. Soruyorum sizlere, sosyal medyada milleti galeyana getiren, döviz kuruyla oynayıp ekonomiye zarar veren bu tefecilerin Trump’tan ne farkı var? Tekrar söylüyorum bizler bugünlerde daha milli olmalıyız. Allah’ın izniyle bu ekonomik krizi atlatacağız. Döviz mutlaka makul seviyeye gelecektir. Ne diyeyim ALLAH ÜLKEMİZE HAİNLİK YAPAN HERKESİ HELAK ETSİN. ALLAH KİM ÜLKEMİZ ÜZERİNDE PİS OYUNLAR OYNUYORSA HEPSİNİ BAŞLARINA ÇEVİRSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.