11.08.2018


Yahudi damadın pis oyunları

Daha önceki yazılarımda ne diyordum? Amerika Başkanı Trump’ın damadı ve baş danışmanı olan Yahudi asıllı Kushner, Ortadoğu’yu karıştıracak, Filistinlilere akla hayale gelmeyecek pislikler yapacak dedim değil mi? Maalesef dediğim çıkıyor.  Trump’ın Yahudi asıllı damadı ve baş danışmanı Kushner’in Foreign Policy dergisi tarafından ele geçirilen e- postalarında milyonlarca Filistinli kardeşimizin hayatını nasıl karartacağı ortaya çıktı. Dergide yayınlanan e- postada Kushner’in sinsi planda 6 milyona yakın Filistinliye mülteci statüsü veren Birleşmiş Milletler’in Ortadoğu’daki yardım kurumunu devredışı bırakmayı hedeflediği ortaya çıktı.  Yani Trump’ın Yahudi damadı ve baş danışmanı olan Kushner, Filistinlilerin 1948’den beri İsrail işgali altında bulunan topraklarına geri dönüşünü engellemek. Ürdün’de yaşayan üç milyon Filistinli, artık Filistin topraklarına gidemeyecek. Şimdi ben bu alçaklığa ne diyeyim bilmiyorum. Adam Yahudi kanı taşıyor. Yahudi'den Müslümana hiç hayır gelir mi? Hayır hiç bir Yahudi’den Müslümanlara kesinlikle hayır gelmez. 

Katar'ı işgal etmelerini söyledi 

Zaten Trump’ı Amerika’nın başına getiren de siyonist Yahudi lobisidir. Dolayısıyla Trump, göreve gelir gelmez İsrail’in Ortadoğu projesini bir an önce hayata geçirmek için Yahudi asıllı damadı Kushner’i baş danışman yaptı.  Damat danışman olduktan sonra Ortadoğu’daki İslam ülkeleri birbirine iyice düşman oldu. Bu damadın ilk işi Suudi Arabistan’a 300 milyar dolara silah satması oldu. Damat, Silah satışının ardından Suudi Arabistan’a ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne Katar’ı işgal etmelerini söyledi. Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri, Katar’ın terör örgütlerine destek verdiği yalanıyla işgal etmeye ve Katar emirini de öldürmek için operasyona kalkıştı. Neyseki Allah’a çok şükür bu pis oyunu Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan bozdu. Tabi asıl mesele Katar’ın Türkiye ile arasındaki iyi ilişkileri bozmak ve Türkiye’nin Katar’daki askeri üssünü kaldırmaktı. Katar’ın gözünü korkutan Amerika, daha sonra Katar’a 30 milyar dolarlık silah sattı. 

İsrail ve Amerika'nın kuklası oldular 

Bu Yahudi damadın girişimleriyle Amerika, Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’nın bulunduğu Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etti. Kardeşlerim, Amerika’nın İsrail’in Ortadoğu ve Filistin’de yaptığı pis oyunları saymakla bitiremem. Üzüldüğüm kederlendiğim şey İslam ülke liderlerinin İsrail ve Amerika’nın uşağı kuklası olmasıdır. Biz Müslümanlar ehli küfür haçlı topluluğuna karşı birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekirken, ne yazık ki bir birimizi öldürüyoruz. Bir birimizin varlığından rahatsız oluyoruz. Müslümanlar olarak Filistin konusunda hassas olmalıyız. Daha iki gün önce terör devleti İsrail, Gazze’yi yüzlerce bombayla vurdu. İsrail, saldırıda hamile bir kadın ve 1.5 yaşındaki bebeği katletti. Göreceksiniz önümüzdeki günlerde İsrail, çeşitli bahanelerle Gazze’de ve diğer Filistin topraklarında katliamlar yapacak. İşte bu ölümlerin, katliamların hepsi büyük İsrail imparatorluğu İçindir. Filistin’in tamamen İsrail toprakları yapmak içindir. Adamlar zaten saklamıyor açık açık söylüyor. Biz Müslümanlarda bu sıkıntılar karşısında Amerika ve İsrail’in fitne ve fesatlığıyla bir birimizi yemekle meşgul olalım. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÖNCE BİZ MÜSLÜMANLARA UYANMAYI, ŞUURLU VE SAMİMİ OLMAYI NASİP ETSİN. ALLAH BİZ MÜSLÜMANLARA BİRLİK NASİP ETSİN. ALLAH MÜSLÜMAN TOPLULUĞUN ÜZERİNDE PİS OYUNLAR OYNAYAN HERKESİ HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.