08.08.2018


Satılmış gazeteciler!

Amerikan Newsweek dergisi, 31 Temmuz'da yayınlanan haberinde Devlet Başkanımız Erdoğan için, “Kürtleri kırmak ve Osmanlı’yı diriltmek istiyor” başlıklı haberiyle karalamalarda bulunmuş. Haberi yapan Jonathan Watchel ve Albert Watchel isimli bu iki salak, Devlet Başkanımız Erdoğan döneminde dış politikada saldırgan bir tutum izlediğini, iç siyasette de Kürtlerin kullanıldığını ve 2013 yılındaki Kürt açılımına rağmen son dönemlerde Kürtlere karşı saldırgan bir politika yürütüldüğünü iddia etmiş.  Gazetelerde bu çirkin haberi okuyunca kendi kendime, “Hoca dur ağzını bozma” dedim. Ülkesini seven herkes gibi ben de ülkemin üzerinde oynanan pis oyunlara, yalan ve dolanlara sessiz kalamıyorum. 

Sipariş üzerine yapılan haber 

Bu karalama haberlerini yapan o iki gazeteciye soruyorum? Be şerefsizler, sizin yalan yanlış iftira dolu haberleri sipariş üzerine yaptığınızı millet olarak bilmiyor muyuz sanıyorsunuz? Be şerefsizler, sizlerin FETÖ’cülerin ağına takıldığınızı ve Türkiye’ye karşı karalamaları FETÖ’cülerin talimat ve telkinleriyle yaptığınızı bilmiyor muyuz sanıyorsunuz? Türk milleti olarak bizler, sizlerin PKK ve FETÖ terör örgütlerinin propagandasını yaptığınızı biliyoruz. Be alçak şerefsizler, diyorsunuz ki Erdoğan döneminde diş siyasette saldırgan bir tutum izleniyor. Size göre saldırgan dış siyaset yürütüyoruz. Çünkü karşınızda eskiden olduğu gibi Amerika’nın, İsrail ve Avrupa’nın her dediğini yapan Türkiye yok.  Bugünkü Türkiye, kendi çıkar ve menfaatini düşünerek dış politika izliyor. Soruyorum PKK ve FETÖ terör örgütü mensupları hariç Türkiye’den kim şikayetçi? Diyorsunuz ki Kürt açılımı sonrası Kürtlere sert politika uygulanıyor. Be şerefsizler, sizler Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeş kardeşi öldürmesin, Amerika, İsrail, Avrupa, Rusya ve diğer ülke ajanları tarafından kandırılmış olan gençleri tekrar topluma kazandıralım düşüncesiyle böyle bir yol izlediğini bilmiyor musunuz? Gayet iyi biliyorsunuz ancak işinize gelmiyor değil mi? 

Hayallerinize yenik düşeceksiniz 

Kürt açılımını sabote eden, kalleşlik yapan, Güneydoğu’da kürt kardeşlerimizi halen öldürmeye devam eden, Güneydoğu’da cadde ve sokaklara hendekler kazan, iç savaş çıkaran sizlerin desteklediği kanı bozuk PKK terör örgütü değil miydi? Bu Kanı bozuk PKK terör örgütüne devletimizin, askerimizin ve polisimizin içine sinsice sızmış olan münafık FETÖ’cüler destek vermedi mi? Şunu çok iyi bilin ki barış sürecinin, açılımın bozulmasında size yazı yazdıran şerefsiz FETÖ’cülerin de parmağı var. Türkiye muz cumhuriyeti değil. Türkiye Cumhuriyeti tam bağamsız güçlü bir devlettir. Türkiye elbette menfaat ve çıkarını düşünerek dış politika yürütecektir. Allah’a şükürler olsun artık Türkiye, kendi savaş uçağını, uçak gemisini, helikopterini, insansız hava aracını, tankını, füzesini, roket ve silahlarını üretiyor. Sizlerin asıl sıkıntısı bu. Bakın sizler Türkiye’nin bölünüp parçalanmasını hayal ediyorsunuz ama sizler hayallerinize yenik düşeceksiniz. Her ne olursa olsun Türkiye, yeni dünya düzeninde güçlü bir şekilde yerini alacak ve söz sahibi olacaktır. Türkiye her daim mazlumların yanında olmaya da devam edecektir. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZİ YALANDAN FİTNE VE FESATLIKTAN KORUSUN. ALLAH ÜLKEMİZ ÜZERİNDE PİS OYUN OYNAYANLARI HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.