16.04.2018


CHP sadece kendine demokrat

İki gün önce arkadaşlarla öğlen yemeğinde buluştuk. Yine sohbetimizin çoğu kısmı iç ve dış siyaset üzerineydi. Arkadaşın biri, “Hocam askerlerimizi ziyarete giden sanatçıları eleştiren CHP’liler için ne düşünüyorsunuz?” CHP’ye yakın olan diğer arkadaş da, “Hocam bence en demokrat parti CHP’dir. CHP, sanatçıları az bile eleştirdi” deyince Arkadaşa şunları söyledim: Evladım sizin gibi CHP’liler, hiç bir şeyden memnun olmazsınız. Zaten CHP’li yöneticiler, 'iktidar dünyanın en güzel işini de yapsa biz yine eleştiririz' diyor. Sizde anlayış kafa bu. Kardeşim kahraman Askerlerimizi sınır bölgesinde ziyaret etmenin ne sakıncası var? Sanatçı bu milletin insanı değil mi? Milletimizin teveccüh gösterdiği sanatçılar, minnet duygularını ifade etmek için elbette kahraman Askerlerimize ziyaret ederler.  1954 yılı Kore savaşında sanatçı Marilyn Monroe, Amerikan askerlerini Kore’de ziyaret etmedi mi? Dahası Amerikan askerleri, Afganistan’ı, Irak’ı işgal ettiğinde Amerikalı sanatçılar ve sporcular kendi askerlerini sıkça ziyaret etmedi mi? 

Başkasına tahammül edemeyen parti 

Kahramanlık destanı yazan Askerlerimizi sanatçılar ziyarete gittiğinde Kılıçdaroğlu neden küplere biniyor? Evladım diyorsun ki 'CHP demokrat parti!' Nerede gözükmüş CHP’nin demokratlığı. CHP başkalarının görüşüne tahammül edemeyen yalnız sadece kendilerine demokrat olan bir partidir.  Kılıçdaroğlu ve yardımcıları diyor ki, 'İktidar, Afrin Zeytin Dalı Harekatı'nı kendisine siyasi rant olarak kullanıyor.' Sivil otorite başarılı olduğunda başarısını kullanyayacak da ne yapacak? Allah muhafaza iktidar, Afrin operasyonunda başarısız olsaydı bu sefer siz başarısızlığı siyasi rant olarak kullanmayacak mıydınız?  Geçmişte eski İngiltere Başbakanı Margaret Thatcher, Arjantin açıklarında bulunan Falkland adasını geri aldığında lakabı 'Demir Lady' olmuştu. Ey Kılıçdaroğlu, ey CHP’liler, ey FETÖ’cüler, ey kanı bozuk şerefsiz PKK’lılar. Şunu çok iyi biliniz ki kararları her zaman sivil irade alır. Sivil irade aldığı kararlarda başarı elde ettiğinde ise mutlaka o başarıyıda kullanır.   Şimdi, “Hocam Afrin harekatı askerlerin başarısı” diyebilirsiniz. Doğru Afrin harekatı kahraman askerlerimizin başarısıdır. Ancak asker kendi başına düşünüp Afrin’e girelim kararı almadı. Sivil irade emretti asker de sivil iradenin emrini uyguladı. 

Sosyal medya nasıl kandırıyor? 

Şunu sakın unutmayın ki demokrasi olan ülkelerde her zaman karar verme yetkisi sivil iradeye aittir deyince arkadaş, “Hocam çok haklısınız. Valla ne bileyim şu sosyal medya kafamızı karıştırıyor” dedi. Sosyal medya kafamızı karıştırıyor diyen arkadaşa dönerek, “Evladım bildiğim kadarıyla sen iki üniversite bitirdin değil mi? 'Evet Hocam.' Evladım senin gibi okumuşlar, sosyal medyanın oynuna geliyorsa vay cahilin haline” dedim.  Görüyorsunuz değil mi? Sosyal medya denen fitne dünyası okumuş insanları bile nasılda kandırıyor. Gerçi aklı başında olan biri işini gücünü bırakıp avam avam sosyal medyayla ilgilenmez. Yahudi'nin kurduğu sosyal medyadan ne hayır gelir? İnanıyorum ki şu sosyal medya denen fitne dünyası, dünyayı karıştırmak İçin yahudiler tarafından bilinçli olarak kuruldu.  Sosyal medya sayesinde fitnelik fesatlık arttı. İnsanlar bir birinden şüphe eder oldu. İnsanlar bir birini karalayıp iftiralar atar oldu. Sosyal medya sayesinde İnsanlar milli ve manevi dünyadan uzaklaştı. Her şeyden önemlisi s syal medya toplumları kutuplaştırdı.  “Peki Hocam iyi has konuşuyorsunda bu sosyal medya fitneden nasıl kopacağız? Çaresi nedir” derseniz? Kim ne derse desin, kim ne tepki verirse versin. Çaresi sosyal medya denen fitne yuvasını tamamen kapatmak gerekir. Ha bu arada cumartesi günkü yazımda Kılıçdaroğlu’na danışmanın olayım teklifim Hale’n geçerlidir. Tabi profesyonel olarak. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH CÜMLEMİZE ŞUUR VERSİN. ALLAH CÜMLEMİZİ PİS TUZAKLARDAN UZAK EYLESİN. ALLAH DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN, FİTNE VE FESATLIĞA GELMEDEN GÜZELİM ÜLJEMİZDE CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.