07.04.2018


Danışmanın olayım Kemal

Sanatçıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte sınıra giderek kahraman askerlerimize verdiği desteği içine sindiremeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçılara hakaretlerde bulundu. Medyada, “Sanatçılara yaptığınız hakaretlerden dolayı rahatsız mısınız” sorusuna, “Hayır sözlerimin arkasındayım, az bile söyledim” dedi.  Elbette başta sanat camiası olmak üzere toplumun her kesiminden Kılıçdaroğlu’na tepki yağdı. Kılıçdaroğlu bu haftaki gurup toplantısında tahammülsüzlük, basiretsizlik, hezeyan boyutlarını aşarak kürsüden gaza gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yine haketlerde bulundu. Tabi doğal olarak avukatları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretlerinden dolayı Kılıçdaroğlu’na 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı. 

Hakaretle iktidara mı geleceksin? 

Ah Kılıçdaroğlu ah. Ne yapmak istiyorsun? Stratejin ne? Ağızından çıkan hakaret içerikli sözlerle iktidara geleceğini mi sanıyorsun? Kılıçdaroğlu’na merak ettiğim için soruyorum; Bu hakaretleri, siyasi çapsızlıktan ve yetersizlikten dolayı mı yapıyorsun? Yoksa sana taktik verenlerin oynuna mı geliyorsun? Kılıçdaroğlu sana kim taktik veriyorsa bilki o taktik verenler seni yanlış yönlendiriyor. Sen ağızını bozarak değil iktidara gelmeyi, iktidara gelmeyi rüyanda bile göremezsin. Sana tavsiyem çevrende seni yanlış yönlendirenleri temizle. Eğer seni yanlış yönlendirenleri temizlemezsen seni bir kenara bırakalım CHP’yi batıracaklar. Ha, “Hoca ne yapayım beni yönlendirecek adam bulamıyorum” dersen ara beni bu işi profesyonel olarak konuşalım. İnan ben sana çok daha faydalı olurum.  Derim ki ey Kılıçdaroğlu, o aşağıladığın hakaret ettiğin sanatçılar şov yapmaya değil, kahraman askerlerimize moral vermek için sınır bölgesine gittiler. Diyorsun ki Cumhurbaşkanı Erdoğan neden kamuflaj kıyafeti giydi. Kardeşim Erdoğan Cumhurbaşkanı ve ordununda Başkomutanı değil mi? Elbette baş komutan olduğu için askeri kamuflaj giyer. 

Sen askerlerimizi ziyaret etmezsin 

Eğer senin de içinde Afrin’de destan yazan kahraman askerlerimizi ziyaret etme gibi bir düşünce varsa git sen de kamuflaj giy. Ama sen PKK terör örgütünü darmadağın eden, şerefsiz kanı bozuk teröristleri analarından doğduğuna pişman eden kahraman askerlerimizi Afrin’e gidip ziyaret edemezsin. Çünkü ittifak içinde olduğunuz PKK’nın siyasi kolu olan HDP’yi üzmekten korkarsın. Ey Kılıçdaroğlu, seçim zamanı yaklaştıkça FETÖ ağzıyla konuşup hakaretlerde çıtayı yükseltiyorsun. Hakaret etmeyi bırak da 2019 seçimlerinde millete ne vaadde bulunacaksın onu söyle.  Ey millet biz iktidara gelirsek projemiz şunlardır. Biz iktidara gelirsek Türkiye’yi daha ileriye götüreceğiz desene. Diyemiyorsun, çünkü iktidara geleceğine sen kendinde inanmıyorsun. Bak tekrar söylüyorum. Gerçekten iktidara gelmek istiyorsan gel profesyonel olarak oturup konuşalım. “Tamam hoca oturup bu işi profesyonel olarak konuşalım, senin tavsiyelerine hazırım” dersen. Size ilk tavsiyem şu olur. “Partiniz CHP ve sizin için hayırlı olan CHP genel başkanlığını bırakmanızdır” derim. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH HERKESE HAKLARINDA HAYIRLI OLANLARI NASİP ETSİN. ALLAH TEMİZ AHLAKA SAHİP, TEMİZ AĞIZLI SİYASİLERİ ÜLKEMİZİN BAŞINA GETİRSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.