14.02.2018


Gıdada tehlikeli oyun - 2

Evet önceki yazımda içinde domuz katkı maddesi olan yiyeceklerin bazılarını yazmış, 'gıda terörünün birde ekonomik tarafı var' demiştim. Bir arkadaşım, “Hocam, söylediğiniz çok doğru. İşin ekonomik tarafını yürüten baronlar, başta Müslüman ülkeler olmak üzere bazı yoksul ülkelerde insanları biyolojik gıda silahlarıyla öldürüyorlar. İnsanları yiyeceklerle, içeceklerle, aşılarla kısırlaştırıyorlar. Hocam bu hainler gebeliği önleyen mısır bile üretmişler, Kolesterol haplarıyla insanların cinsel hayatını öldürdüler, gıda terörünün bir başka kolu ilaç sektörüdür” dedi.  Evet sağlık denince işe sadece gıda tarafından bakmamak gerekir. Gıda terörünün arkasında bazı ilaç sektörleride olabilir. Gıda teröristleri, Türk tarımını bitirdi ve insanlarımıza zehir yediriyorlar. Ne yazık ki Avrupa topluluğuna gireceğiz diyerek Türk tarımı tamamen yok oldu. 

Çin'den İsrail'den ithal ediyoruz 

Anavatanı Türkiye olan mercimek, nohut, fasulye, pirinç, şeker ve bir çok gıda ürününü başka ülkelerden ithal ediyoruz. Çin’den fasulye, İsrail’den domates, salatalık ve çeşitli tarım tohumları, Amerika’dan mısır, şeker, pirinç, buğday ithal ediliyoruz. Soruyorum yetkililerimize bu ürünleri ithal ederken sizlerde utanma duygusu oluyor mu ? Kardeşlerim bakın bir ülkenin silahı, tankı, uçağı, sanayisi ve teknolojisi olmayabilir. İnsanoğlu Telefon, internet, alışveriş merkezi olmadan yaşayabilir. Ancak bir ülkenin tarımı olmaz ise o ülke hayatta kalamaz. İnsanoğlu kesinlikle aç susuz yaşayamaz.  Sanayinin teknolojinin merkezi olan Almanya’ya, Fransa’ya, Amerika’ya, İngiltere’ye, İsrail’e, İtalya’ya, Belçika’ya bakın, sanayide ve teknolojide gelişmiş olan bu ülkeler sanayiyle birlikte tarımla da uğraşıyor. Dünyaya hem sanayi hemde tarım ürünleri ihraç ediyorlar. Ya bizim ülkemizde?..  Maalesef bizim ülkemizde tam tersi tarımı bitirdik köylü diye bir şey kalmadı. Hükümete, Tarım Bakanı ve Sağlık Bakanı’na sesleniyorum. Gıda teröristlerine karşı denetimleri sıklaştırın. Denetime çıkacak olan memurlarınız, denetime çıkmadan önce birilerine haber vermeden gidip denetimlerini yapsınlar. 

GDO'lu ürünleri ülkemize sokmayın 

Gözünü para bürümüş art niyetli sağlıksız gıdalar satan esnafı değil, milletin sağlığını düşünerek hareket edin. Elinizi vicdanınıza koyun ve milletin sağlığını tehdit eden, milleti kanser yapan, kısırlaştıran, gebeliği sonlandıran, obez yapan, gıdaları, GDO’lu tohumları, içinde katkı maddesi olan içecekleri ülkemize sokmayın. Bu gıda ve tohumların İthalatını yasaklayın. Biran önce insanlarımızı tarıma özendirin. Milli politikayla yerli kendi tohumlarımızı kullanmaya başlayalım. Çiftçinin bilinçsizce kullandığı gübrelere, tarım ilaçlarına yasak getirin. Anayasamıza göre bunları yapmak mecburiyetindesiniz. Siz Hükümet ve Bakanlar, milletin sağlığını sıhatını düşünmek mecburiyetindesiniz. 'Aman ya' derseniz işte o zaman bu millet de, 'Allah sizi bildiği gibi yapsın' der. Bu dünyada olmasa bile millet huzuru mahşerde yakanıza yapışır benden söylemesi. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH TÜRK MİLLETİ OLARAK CÜMLEMİZİ SAĞLIKLI VE SIHATLI KILSIN. ALLAH ÇOK PARA KAZANMA VE İDEOLOJİK ZİHNİYETTEN DOLAYI İNSANLARI ZEHİRLEYEN, KANSER YAPAN, KISIRLAŞTIRAN, İNSANLARIN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN ŞEREFSİZLERİ HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.