31.01.2018


Bekamız için atom ve nükleer füzemiz olmalı

Efendim PKK terörün örgütüne ve FETÖ’cü hainlere gönülden destek veren Almanya, Türkiye’nin Afrin’de terör örgütlerine karşı yürüttüğü operasyonuna çok kızmış. Neden kızmış biliyormusunuz? Türkiye, operasyonda Alman üretimi Leopard-2 tankını kullandığı için kızmış. Bundan dolayı Almanya Başbakanı Merkel ve Dışişleri Bakanı Gabriel, “Almanya kamuoyununda tepki var.  Alman kamuoyunun tepkisini göz ardı edemeyiz. Türkiye’ye leopard tankı satışını durduruyoruz” dedi.  Ah Be zevzekler, sizin halkınız alkolden uyuşturucudan kafasını kaldıracak durumda değilki senin tankınla ilgilensin. Açıkça söyleyin ve deyinki; “Kardeşim biz Türkiye’nin  bölünüp parçalanması için yıllardır PKK, PYD, YPG ve FETÖ terör örgütlerine destek olduk, onları maddi,manevi, silah ve siyasi olarakta destekleyip bir yere kadar getirdik. Şimdi bakıp büyüttüğümüz bu örgütü sizin yok etmenize göz yumamayız” deseniz ya. Ey Alman’ya, Türkiye’nin o tankları sizden pikniğe gitmek için mi aldığını düşünüyordunuz? Merkel hanım Senin koruyup kolladığını o hain FETÖ’cüler, 15 temmuzda darbe girişiminde Leopard-2 tanklarıyla insanları ezdiğinde, tankın namlusuyla araçları sürüklediğinde neden o zaman tepki göstermemiştin? Çünkü 15 temmuz darbesinin arkasında siz Almanya, NATO, israil, Amerika, Vatikan vardı, onun İçin ses çıkarmadınız. 

Türkiye bölünsün istediniz 

İstedinizki Türkiye’de darbe gerçekleşsin Türkiye’de iç savaş çıksın ve sonra Türkiye bölünsün. Çok şükür Türk milleti sizi pis oyununuzu bozdu ve sizi hayallerinize yenik düşürttü. Amerika ve Avrupa olarak İnsan hakları konusunda ve terörden arınmış güvenli bir dünya denince mangalda kül bırakmayan sizler, utanmadan sıkılmadan, “DEAŞ bizim için tehlikeli terör örgütüdür. Ancak PKK, YPG ve PYD bizim için tehlike arz etmiyor” diyorsunuz. Bu düşünce müttefikliğe ortaklığa sığar mı? Allah’ıma dua ederim ki, Türkiye’ye ve İslam dünyasına yaptığınız pisliğin, şerefsizliğin, katliamların, bin katını Allah sizin başınıza getirsin. Tabi bu bedduam masum insanlara halklara değil, art niyetli teröre destek olan ajan ve yöneticiler için.  Sevgili okuyucularım bu Almanlar, Amerikalılar, Ruslar, Fransızlar, İsrailliler, Vatikan ve NATO ne derse desinler, devletimiz ülkemizin bekası için içimizde ve sınırlarımızın dışında ne kadar terör örgütleri varsa hepsininde kökünü kazıyacaktır. Her ne kadar Kemal Kılıçdaroğlu farkında olmamasa da Allah’ıma şükürler olsun Türkiye, terör örgütlerine karşı yaptığı operasyonlarda kendi ürettiğimiz yerli milli silah ve mühimmatları kullanıyor. Yıllardır yazılarımda 'devletimiz milli politikayla kendi savunma gücümüzü var etmelidir' derdim. Türkiye bugün kendi tankını, silahını, füzesini, insansız hava aracını, ağır silahlarını, askeri araçlarını, helikopterini, uçağını en yeni teknolojiyle üretiyor. Allah nasip ederse inşallah iki yıl sonra kendi savaş uçağımızı ve uçak gemimizi de üretmiş olacağız. 

O ahmaklar her şeye karşı çıkar 

Yanlız bunlar kesinlikle yeterli değil. Türkiye hem kendi  bekası hemde İslam dünyasının bekası için atom bombasını ve nükleer füzelerini üretmelidir. Şimdi içimizde kendilerini aydın veya entellektüel olduğunu sanan bazı sinsi Türkiye düşmanları, “Efendim bu silahlarla insanlar ölür, Türkiye bu silahları üretmemelidir” diyebilirler. O ahmaklar, biz ne yaparsak yapalım karşı hep çıkarlar. Yanlız kimyasal füzelerle Filistinli Müslümanları öldüren İsrail’e, atom bombalarıyla ve nükleer füzelerle Afganistan’da, Irak’ta, Japonya’da, milyonlarca insanı öldüren Amerika’ya, Afrika ülkelerinde milyonlarca insanı öldüren Fransa’ya, Çeçenistan’da, Suriye’de yüz binlerce insanı öldüren Rusya’ya ses çıkarmazlar. Gerçi Ses çıkarsalar ne olur çıkarmasalar ne olur. Millet kendilerini aydın ve entellektüel olduğunu sanan bu sinsi Türkiye düşmanlarını adam yerine bile koymuyor. Tekrar söylüyorum gerekirse milli gelirin yüzde 50’si savunma sanayiine gitsin. İllaki Türkiye kendi bakası için atom bombalarını, nükleer füzelerini  üretmelidir.  “Ama Hocam, sen hocasın sen bombadan silahtan ölümden idamdan bahsetmemelisin” diyebilirsiniz? Kardeşlerim ben, İslama aykırı bir şey söylemiyorum. Ülkemin bekasını ve ümmeti Muhammed’i düşündüğüm için bunları söylüyorum. Çünkü Türkiye’nin ve ümmetin düşmanlarında, ülkemizi bölüp parçalamak isteyen ülkelerde bu silahların âlâsı var. Onlar bizleri o silahlarla tehdit edip öldürüyor. Peki neden toprağımızı, namusumuzu savunmak için atom bombasına ve nükleer füzeye sahip olmayalım? Ne diyeyim CENAB-I ALLAH BİZLERE UYANMAYI NASİP ETSİN. ALLAH TÜRKİYE DÜŞMANLARINI HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.