30.12.2017


Ey Kılıçdaroğlu sen kimden ve neden yanasın?

Hükümetin, OHAL kapsamında çıkardığı son KHK'da, 15 Temmuz darbe teşebbüsü ve terör eylemleri ile bunların devamı niteliğindeki eylemlerin bastırılması kapsamında hareket eden sivillere yargı muafiyeti getirildi. Yani şerefsiz kanı bozuk FETÖ’cülerin 15-16 Temmuz darbe girişimine karşı koyan kahraman milletimize cezai sorumluluk yok. Eğer yine darbeye teşebbüs edilir ve ülkemizi bölüp parçalamak isteyenler olursa kahraman milletimiz ülkesinin bekasını düşünerek sokağa çıkıp şerefsiz hainlere dur demesi yine suç sayılmayacak. Zaten meşru müdafaayı suç saymak aptallık olur. Adeta FETÖ’nün sözcüsü durumundaki CHP, hükümetin çıkardığı bu son KHK ile çıldırdı. CHP, “Efendim bu karar doğru değil, biz bu kararı Anayasa Mahkemesi'ne götüreceğiz” diyerek feryadı figan etti. “Hükümet, dünyanın en doğru işini yapsa bile biz yine muhalefet edeceğiz, yine eleştireceğiz” diyen CHP’lilerin feryadı figan etmesi gayet normal.

Gerçek yüzlerini ortaya koydu

Sevgili okuyucularım başta CHP olmak üzere bazı kesimler, algı operasyonlarıyla toplumu yanıltmaya çalışıyorlar. Adeta FETÖ’cülerin sözcüsü gibi davranan CHP, darbecilerin safında yer almakla gerçek yüzünü ortaya koyuyor. CHP Muğla milletvekili Ömer Süha Aldan, 15 Temmuz kahramanlarımıza ve şehitlerimize pis ağzıyla canlı yayında 'it' diye hitap edip hakaret ederek gerçek yüzlerini ortaya koydu. Şimdi darbe gecesi Atatürk Havalimanı'nda olan ve FETÖ’cü askerlerin kendisinin geçişine izin vererek tankların arasında geçip Bakırköy Belediye Başkanı’nın evine giden, darbeyle ilgili gelişmeleri televizyondan izleyen, gece yarısı işin rengi değiştiğinde kerhen “Darbeye karşıyım” diyen Kılıçdaroğlu’na soruyorum? Ey Kılıçdaroğlu, siz gerçekten samimi olarak darbeye karşı mısınız? Ey Kılıçdaroğlu, siz gerçekten demokrasiden mi yoksa darbeden ve FETÖ’cülerden mi yanasınız? Kılıçdaroğlu, benim kanaatim siz demokrasiden yana filan değilsiniz. Siz gerçekten darbeye karşı olmuş olsaydınız, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında Atatürk Havalimanı'nda tankların arasından geçip Belediye Başkanı’nın evine gitmezdiniz.

Milletimiz göğsünü siper edecek

Demokrasinin yanında olan biri olmuş olsaydınız tıpkı Yeltsin gibi tankın üstüne çıkıp darbeye dur derdiniz? Ama sizde nerede o yürek, nerede o demokrasi anlayışı. Sizde o yürek olmuş olsaydı, belki bugün farklı konumda olurdunuz. Allah’ım bu millete acımış olmuş olacak ki sizin içinize o gece cesaret vermedi ve bugün farklı konumda değilsiniz. Ey Kılıçdaroğlu, kaset komplosuyla seni CHP genel başkanlığı koltuğuna oturtturan FETÖ’cüler, inanıyorum ki sana büyük kazık atacaklar. “Hayır efendim bana kazık atamazlar, ben teşkilatı kendi görüşüme ve kendi inanç çizgime göre kurdum, teşkilat benden bana bir şey olmaz” dersen yanılıyorsun. Lafı uzatmadan diyorum ki ey Kılıçdaroğlu, şunu çok iyi bilki siz evinizde kahvenizi veya çayınızı yudumlarken bu millet, darbe yapmak isteyen hainlere, FETÖ’cülere, ülkemiz üzerinde pis oyunlar oynayan dış güçlere karşı her zaman ülkemizin bekası için göğsünü siper edecektir. Kahraman millete it diyen itler de yine bu kahramanlarımızın sayesinde huzur içinde yaşıyor olacak. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZ ÜZERİNDE PİS OYUNLAR OYNAYAN VE ÜLKEMİZİ BÖLÜP PARÇALAMAK İSTEYENLERİ HELAK ETSİN. ALLAH ÜLKEMİZİN VE MİLLETİMİZİN BEKASI İÇİN ŞEHİT OLANLARA RAHMET EYLESİN. ALLAH ÜLKEMİZİN BEKASI, BİRLİK VE BERABERLİĞİ, HUZUR VE SADETİ İÇİN MÜCADELE EDEN HERKESTEN RAZI OLSUN. ALLAH’IM TÜRKİYE CUMHURİYET’İNE TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜMÜZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.