18.12.2017


Bize Müslüman değil Yahudi mi dost?

ABD Başkanı Donald Trump’ın6 Aralık’ta Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasının ardından İslam dünyasında başlayan öfke sürüyor. Türkiye ile birlikte Filipinler, Endonezya, Pakistan, Hindistan ve daha bir çok ülkede yüz binler Kudüs’e sahip çıktı.  Doğal olarak protestoların en şiddetlisi Filistin’de yaşanıyor. Filistinli göstericiler, Mescid-i Aksa’da Türk bayrağı açarak protesto gösterileri yapıyor. Çünkü bu davaya sahip çıkan Türkiye olduğu için Türk bayrağı açıyorlar. Şerefsiz, kansız, terör devleti İsrail’in asker ve polisi ise Filistinli göstericilere gerçek mermilerle ateş açıyor. Şerefsiz İsrail askerleri gösterilerde bugüne kadar biri engelli olmak üzere 10 Filistinli’yi şehit etti. Sanıyorum İsrail, bundan sonra Filistinliler'e karşı şerefsizce katliamlarına devam edecek. 

Sisi'den, Mahmud Abbas'a baskı 

Peki İslam ülkelerinin hepsinden Trump’ın “Kudüs İsrail’in başkentidir” açıklamasına tepki var mı? Hayır hepsinden tepki yok. İsrail ve Amerika’nın güdümünde olan Suudi Arabistan’dan, Mısır’dan, Birleşik Arap Emirliği’nden hiç tepki yok. Hatta bu ülkelerdeki medya Trump’ın açıklamalarına yer bile vermedi.  Mısır’ın başındaki Firavun katil Sisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam İşbirliği Teşkilatı’nı toplantıya çağırdığında Filistin lideri Mahmud Abbas’ı arayarak İstanbul’daki toplantıya katılmamasını istemiş. Ya Türkiye’de İslam İşbirliği Teşkilatı’ndan çıkan, “Doğu Kudüs Filistin’in başkentidir“ kararına kelime oyunlarıyla tepki gösteren ruhsuzlara ne demeli? Neymiş efendim Amerika bizim dostumuz ve müttefikimizmiş, İsrail ve Amerika’yla ilişkileri kesmemek gerekiyormuş, zaten Araplardan bize dost olmaz gibi ahmakça salakça söylemlerde bulunuyorlar. Ah be ahmaklar, salaklar, Amerika Türkiye’ye hiç bir zaman dost olmadı ki? 

Amerika Türkiye'nin dostu değil 

Amerika Türkiye’ye gerçek dost olmuş olsaydı Türkiye’yi bölüp parçalamak ister miydi? Amerika PYD’ye, PKK’ya 3 bin TIR dolusu ağır silah verir miydi? Amerika Türkiye’ye gerçekten dost olsaydı 15 Temmuz’da darbe girişiminde bulunan hain FETÖ’cülere sahip çıkar mıydı? Amerika Türkiye’nin dostu filan değil, Amerika Türkiye’nin azılı düşmanıdır. Be ahmaklar, dünyanın fitnesi olan İsrail de Türkiye’nin dostu değil. Araplar Türkiye’ye dost değilmiş, peki dünyanın baş belası ve fitneci İsrail mi bize dost? Türkiye’nin kendisinden başka dostu hiç olmadı ki. Türkiye ve diğer İslam ülkeleri bir araya gelip Kudüs için toplandıysa dini anlamda önem taşıdığı için toplandı ve Kudüs’e sahip çıkıyorlar. Kudüs, biz Müslümanların ilk kıblesi, Peygamber efendimizin Mirac’a çıktığı yer ve ayrıca Kudüs yer yüzündeki iki mabetten birisidir. Cenab-ı Allah’a duam hep şudur. YA RAB, ŞER GÜÇLERE VE FİTNECİLERE KARŞI BİZ MÜSLÜMAN TOPLULUĞA BİRLİK İÇİNDE OLMAYI NASİP ET. ALLAH’IM BİZ MÜSLÜMANLARIN İÇİNE FİTNE AMACIYLA SOKULAN MEZHEP SAFSATADINDAN KURTULMAYI NASİP ET. ALLAH’IM BİZ MÜSLÜMANLARA GERÇEKTEN KUR'AN-I KERİM'E, PEYGAMBER EFENDİMİZİN HADİS VE SÜNNETİNE İMAN ETMİŞ OLMAYI NASİP ET. ALLAH’IM BİZ MÜSLÜMAN TOPLULUĞA ŞUUR VE SAMİMİYET NASİP ET. ALLAH’IM BİZ MÜSLÜMANLARI EHLİ KÜFRE KARŞI GÜÇLÜ KIL, AMİN.