02.12.2017


Adeta şer güçlerinin temsilcisi gibi

Vah vah Atatürk’ün kurduğu parti ne hallere düştü. FETÖ’cülerin Deniz Baykal’a kurduğu iğrenç kaset komplosu sonrası CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturan Kemal Kılıçdaroğlu, yıllardır rahmetli Atatürk’e “deccal, dinsiz, firavun, gayrı meşru” diyerek hakaretlerde bulunan ve bugün halen Atatürk düşmanlığını sürdüren FETÖ’cülere CHP’yi adeta teslim etti. Kılıçdaroğlu, sadece FETÖ’cülere teslim olmuş değil. Ülkemizi bölüp parçalamak isteyen terör örgütü PKK ve PKK’nın siyasi kanadı HDP’ye de teslim olmuş. CHP’li bazı milletvekillerinin PKK’lı teröristlere nasıl sahip çıktıklarını ve terör örgütü PKK’ya karşı operasyon yapan güvenlik güçlerimizi nasıl eleştirdiklerini ve güvenlik güçlerimize nasıl hakaret ettiklerini unutmuş değiliz. 

Kılıçdaroğlu'nu konuşturuyorlar  

Kısacası Atatürk’ün kurduğu parti bugün acınacak durumda. Terör örgütlerinden medet umar hale gelen Kılıçdaroğlu, ayrıca NATO, İsrail, Amerika ve Avrupa’nın ülkemiz üzerinde oynanan pis oyunların temsilcisi haline geldi.  Türkiye düşmanı olan bu şer güçler, sahtecilik ve kumpas konusunda uzman olan FETÖ’ye sahte düzmece belgeler hazırlatıp, ülkemizde kaos oluşturmak için Kılıçdaroğlu’na açıklama yaptırıyorlar. Son olarak daha önce FETÖ’cüler tarafından kara propaganda olarak internet sitelerinde yayınlanan sahte belgelerin eline sıkıştırıldığı Kılıçdaroğlu, aklınca toplum nezdinde Cumhurbaşkanımızı itibarsızlaştırmak istedi.   Nasıl bir tesadüfse Kılıçdaroğlu, eline tutuşturulan bu sahte belgeyi Rıza Sarraf’ın Amerika’daki yargılanmasına iki gün kala yaptı.  

İftiralar 2019 seçimleriyle alakalı 

Sevgili okuyucularım her seçim öncesi olduğu gibi bu pislikler iftiralar 2019 seçimleriyle alakalıdır. 2019 yılına kadar bu rezillikler, kumpaslar, iç ve dış terör eylemleri tahrikler artabilir. Bakın daha önce bir çok kentimizde yaşandığı gibi Alevi kardeşlerimize yönelik saldırı ve tehditler yeniden başladı. Alevi kardeşlerimizi sokağa dökmek için şerefsizlik yapan kişi veya kişiler, Malatya’da bazı evlere çarpı işareti koydular. Suriye’de Irak’ta, Yemen’de de aynı tuzaklar kurulmuştu. Bugün o ülkelere bakın ve ne halde olduğunu bir görün. Bizler hiç bir zaman şer güçlerin pis oyunlarına tahriklerine gelmeyerek, yalan dolan düzmece haberlere inanmayarak ülkemizin bekası için çalışalım. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan bir birimize kenetlenelim ve ülkemizin bütünlüğü için çalışalım. Bu arada terör örgütleriyle birlikte hareket eden, şer güçlerin temsilcisi haline gelen CHP’ye ve bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi kolu olan HDP’ye 2019 seçimlerinde sandıkta ceza vermeyi de unutmayın. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH CÜMLEMİZİ İFTİRADAN, FİTNE VE FESATLIKTAN KORUSUN. ALLAH ÜLKEMİZİ YÖNETEN VE YÖNETECEK OLAN HERKESE NEFİS HAKİMİYETİ, DÜRÜST, TEMİZ VE MİLLİ OLMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.