15.11.2017


Atatürk resminin arkasına saklanmış Chp’liler

Pazar günü arkadaşlarla sohbet ederken, söz ister istemez gündemdeki siyasi konulara geldi. Dolaysıyla da sohbetimizin ana konusu Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın 10 Kasım’da Atatürk’le ilgili konuşması oldu. Arkadaşlar, “Hocam Cumhurbaşkanı'nın 10 Kasım’da Atatürk’le ilgili konuşmaları sizce nasıldı, doğruları söyledi değil mi? Hocam valla CHP’liler Cumhurbaşkanı'nın konuşmasından çok rahatsız oldu. CHP’liler, Cumhurbaşkanı'ndan böyle konuşma beklemiyorlardı” diye görüşlerini söylediler.  Gerçeği konuşmak gerekirse Cumhurbaşkanı’nın 10 Kasım’da Atatürk’le ilgili konuşması CHP hariç her kesmi memnun etti. CHP’lilerin Cumhurbaşkanı’nın konuşmasından rahatsız olması da bence çok normal. Çünkü CHP’nin elinde Atatürk’ten başka sermayesi yok. Ben kendimi bildim bileli CHP her zaman Atatürk’ün resminin arkasına saklanarak siyaset yapmıştır. Yıllardır Atatürk’ün resminin arkasına saklanarak siyaset yapan CHP’liler, aslında Atatürk’ün değil, Atatürk’e ihanet etmiş olan ismet İnönü’nün yolundan giderek siyaset yapıyor. 

İnönü'nün ideolojisini takip ettiler 

Atatürk’e ihanet etmiş olan İsmet İnönü’nün ismini kullanmaktan çekinen CHP, yıllardır İsmet İnönü’nün ideolojisini hayata geçirmek için 'Atatürk şöyle dedi, Atatürk böyle dedi, o kanun Atatürk’ün ilkelerine aykırı, Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nde başörtülü bir kızın üniversitede ne işi var, başörtülüler üniversitede okuyamaz, sokakta nedir bu sakallı insanların hali, ezanın sesinden rahatsız oluyoruz, ezanın sesini kısalım' diyerek hem Atatürk’ü dine karşıymış hem de dinsizmiş gibi göstererek siyaset yapmıştır.  Halbuki ezandan rahatsız olan Atatürk değil, ismet İnönü’ydü. Yıllardır sinsice İnönü’nün ideolojisinde yürüyen CHP, yürüttüğü bu siyasetle bazı kesimi ister istemez Atatürk düşmanı veya Atatürk’e soğuk bakılmasına neden olmuştur. Yani Atatürk’e düşman yada soğuk olanlar aslında Atatürk’e değil, İnönü ve İnönü’nün ideolojilerine düşmandırlar. Sevgili okuyucularım, CHP’nin yaptığı gibi birileri zırt pırt Atatürk’ü öne sürerek eğer benim milli ve manevi değerlerime saldırılırsa, yani benim ibadetime karışırsa, Allah’a kulluk vazifemi yerine getirmek için gittiğim camiyi kapatmaya kalkışıp ezanın sesini kısarsa, Kur'an-ı Kerim’e iman eden ve Allah’ın emrine inandığı İçin kapanan, başörtüsü takan kız kardeşimin eğitimine engel olunursa, yani benim milli ve manevi değerlerime saldırı olursa işte o zaman bende ee yeter be canınız cehenneme, alın Atatürk’ünüzü başınıza çalın derim. 

Diktatöre rahmet okunmaz 

Kardeşlerim söylediğim gibi ben milli ve manevi değerlerime laf söylenmesine, bu değerlerimizin siyasette ve ticarette kullanılmasına karşıyım. Her zaman söylediğim gibi her cuma bügüne kadar dinimize, devletimize ve milletimize kim hayırlı hizmetlerde bulunmuşsa hepsinin ruhuna Yasin-i Şerif okurum. Her cuma Atatürk’ün ruhu içinde Yasin’i Şerif okurum. Peki ya Hocam, ismet İnönü’ye için diye sorarsanız? Hayır İsmet İnönü için okumam. Çünkü Atatürk’e ihanet etmiş, Kur'an’ı Kerim’i yasaklamış, camileri ahır yapmış, insanlara zulüm etmiş, dibimizdeki adaları Yunanlılara peş keş çekmiş bir diktatöre kesinlikle rahmet okunmaz. Tekrar söylüyorum milli ve manevi değerlerimizi siyasete ve ticarete alet etmeyelim. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH İÇİ DIŞI BİR OLAN SAMİMİ OLAN KULKARINDAN EYLESİN. ALLAH HİÇ BİRİMİZİ MÜNAFIK OLANLARDAN EYLEMESİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, DİNİMİZE İHANET EDENLERİ HELAK EYLESİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.