28.10.2017


Allah şimdiden rahmet eylesin

Ha kuruldu ha kurulacak derken Meral Akşener sonunda İyi Parti adı altında bir parti kurdu. Kısaca adı İP olan Partinin 200 kişilik kurucuları arasında eski Doğru Yolcu, ANAP'lı, AK Parti'li, MHP'li, CHP'li, Büyük Birlik partili, FETÖ'cüler ve geçmişte partilerine küsmüş olanlar var. Yani daha önceki siyasi hayatlarında partilerinde tutunamamış yer edinememiş eski siyasiler ve eski gazeteciler İP'te toplanmış. Peki ya başka hiç mi kimse yok derseniz? Olmaz olur mu? Kurucular arasında merhum  Muhsin Yazıcıoğlu'nun düşen helikopterinin aranması sırasında ekipleri yanlış yerlere yönlendirdiği iddia edilen Ali Lapanta, 17 Aralık darbe girişiminden hemen sonra FETÖ'nün ilk parti denemesi Merkez Parti'nin genel başkan yardımcılığını yapan ve daha sonra DSP genel başkanlığına soyunan Aydın Tümen'de var. Partinin logosu ise FETÖ'cülerin her toplantılarında yedikleri Maklubeye benziyor. 

Teslimiyetçi sözler 

Meral Akşener'in CNN Türk televizyonunda konuşmasını dinlerken, “Ben cumhurbaşkanı olmak istiyorum” dedi. Ben de diyorum ki Sayın Akşener, 15 temmuz darbe girişiminin arkasında olan, ülkemizi işgal etmek isteyen NATO'ya iltifatlı, Avrupa'ya ise teslimiyetçi sözlerinizle, her şeyden önemlisi bugünkü kadronuzla cumhurbaşkanı filan olamazsın. Meral Hanım, hayırdır Avrupa'nın ve NATO'nun hoşuna gidecek söylemlerde bulunuyorsunuz? Yoksa siz İsrail, Amerika, Avrupa yat denince yatılacak, kalk denilince kalkılacak, otur denildiğinde oturacak eski Türkiye'ye mi dönmek istiyorsunuz? Sevgili okuyucularım tekrar söylüyorum FETÖ'nün son umut olarak gördüğü Meral Akşener, kurduğu İP partisiyle cumhurbaşkanı filan olamaz. 

Türkiye artık eski Türkiye değil 

Millet olarak cenazeye her gittiğimizde ölen tüm rahmetli merhum ve merhumeler için 'iyi biliriz' deriz. Ancak buram buram FETÖ'yü anımsatan İP'e millet, “Biz sizlerin neler yaptığınızı, arkanızda kimlerin olduğunu iyi biliriz” diyecek ve Allah şimdiden sizlere rahmet eylesin diyecek.  Kardeşlerim Türkiye eski Türkiye değil. Bugünün Türkiye'si artık ne NATO'nun ne Amerika'nın nede Avrupa'nın kullanacağı Türkiye hiç değil. Bugünün Türkiye'si eskiden müttefiki olduğumuz ülkelerin şimdi rakibi durumunda. Amerika ve Avrupa çöküşte iken Türkiye, ekonomide savunma sanayisinde, teknolojide büyümekte. Türkiye'nin NATO'ya Avrupa'ya değil, NATO'nun Avrupa'nın Türkiye'ye ihtiyacı var. Türkiye bundan sonra FETÖ'cülerin pis oyunlarıyla ne bölünür nede eskiden olduğu gibi Türkiye NATO ve Avrupa'nın emri altında olur. Türk milleti asla buna müsade etmez. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZİ ŞERLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH ÜLKEMİZ ÜZERİNDE PİS OYUNLAR OYNAYAN, MİLLETİMİZİN İÇİNE FİTNE VE FESATLIK SOKMAK İSTEYEN HERKESİ HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.