19.10.2017


Deliye malum olur misali

Haberleri izlerken kendi kendime “Allah'ım içimizde ne kadar çok kanı bozuk hain varmış, güzelim ülkemizin ekmeğini yiyip de nankörlük eden ne kadar şerefsiz varmış? Nasıl olur da bir insan, ülkemiz üzerinde pis oyunlar oynayan şer odaklarının oynuna gelip ülkesine ihanet eder?” düşüncesine daldım gitti. Bir an devletin içine sinsice sızan FETÖ'cüler aklıma geldi. Devletin içinden henüz tam olarak temizlendiğini düşünmediğim FETÖ'cüler, şimdi kim bilir hangi hain planın kalleşliğin peşindedirler. Çok iyi eğitim aldıkları için kendilerini saklamayı çok iyi bilen FETÖ'cüler, öyle sanıyorum ki bir kalleşliğe daha imza atacaklar gibi.  

15 Temmuz'dan sonra kaçtılar 

40 yıldır kendilerini gizleyerek devletin içine sızmayı başaran FETÖ'cüler, kumpas, Oda Tv, Balyoz, Ergenekon gibi kendi kurdukları komplolarla devletimizi çökertmeye kalkışmadılar mı? 15 Temmuz darbe girişimiyle ülkemizi bölüp parçalamak istemediler mi? Evet bu kalleşlikleri yapan ve 15 Temmuz darbe girişimi sonrası deşifre olan eski emniyet müdürleri, rütbeli askerler, diplomatlar ve aralarında MİT görevlilerinin de bulunduğu FETÖ'cüler, başta Amerika, Almanya ve Yunanistan olmak üzere bir çok ülkeye kaçtılar.  Esas şimdi deşifre olmamış kendisini gizleyen FETÖ'cüleri, hak ve hukuka riayet ederek başkalarının hayatını karartmadan tespit etmek gerekir. Yıllardır devletin en mahrem yerlerinde görev yapan bu FETÖ'cüler,15 Temmuz darbe girişimi sonrası kaçtıkları sığındıkları ülkelere her halde elleri boş gitmemişlerdir öyle değil mi? 

Gizli belgeleri servis ettiler 

Mesela Yunanistan'a ve Almanya'ya sığınan eski hain askerler, eski MİT görevlileri Yunan ve Alman yetkilileri tarafından karşılandıklarında kendilerine, “İnşallah eliniz boş gelmediniz değil mi?” diye sormuştur. Sevgili okuyucularım Amerika, Almanya, Yunanistan ve diğer ülkeler çıkarı olmadan kimseye sahip çıkmaz. Gerçi FETÖ'cüler, kendilerini kullanan İsrail'e, Amerika'ya, İngiltere'ye, NATO ve Vatikan'a devletin gizli belgelerini yıllardır servis ediyordu. 17-25 Aralık kumpası başarısız olunca FETÖ'cü polis Amirleri çuval dolusu belgeleri Amerikalı ajanlara nasıl teslim ettiklerini basından takip ediyoruz. Derim ki bugüne kadar giden gitti. Artık bundan sonra devlet sırlarına iyice sahip çakalım. MİT'ten, askeriyeden, emniyetten, dışişlerinden atılan FETÖ'cüleri sıkı takibe alarak nereye gittikleri, kimlerle buluşup görüştükleri tespit edilsin. Söylediğim gibi hak ve hukuka özen gösterilerek vebale girmeden devletin içinde hala kendini gizleyen FETÖ'cüler varsa hemen temizlensin. Sonra mutlaka devlete ait sır olan ne varsa hepsinde yeni düzenlemeler yapılmalı. Deliye malum olur misali, birden aklıma geldi bende yazdım. Gerisini yetkililer düşünsün. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH İÇİMİZDE NE KADAR HAİN VARSA HEPSİNİ HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLMEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN, AMİN.