07.10.2017


Siyasette ve ticarette duygusallığa yer olmaz

Neymiş efendim sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve bir çok belediye başkanına gelmiş.  Bir çok belediye başkanının istifa sırasında olduğunu söyleyen fitneciler, gazetelere beyanat vererek yakında AK Parti'li milletvekillerine operasyonlar yapılacağını söylüyor. Algı operasyonunu çok iyi bilen CHP ve FETÖ'cüler, sosyal medyada takipçilerini etkilemenin peşindeler. CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında, “İstifa eden başkanların yakasında iki rozet var, bunun biri yolsuzluk diğeri ise ByLock'tur” dedi. 

Sıkıntı olduğu anlamına gelmez 

Sevgili okuyucularım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden Kadir Topbaş'ı yolsuzlukla suçlayana tek kelimeyle “Lanet olsun size ve sizin gibilerine” derim. Ayrıca Kadir Topbaş'ın İstanbul'a yaptığı hayırlı yatırımları ve hizmetleri İstanbullular olarak hepimiz bilmekteyiz ve bu hizmetleri inkar etmemiz de mümkün değil. Evet Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Partimizde metal yorgunluğu var, metal yorgunu olan kardeşlerimizin görev değişikliği olacaktır” demişti. Metal yorgunu olan bir çok AP Parti il ve ilçe başkanları bu açıklamadan sonra tek tek istifa etmeye başladı. Bu istifaların AK Parti'de sıkıntı olduğunu anlamına gelmez. 2019 yılı tüm partiler gibi Ak Parti içinde önemli. 2019 yılında önce belediye seçimleri ardından cumhurbaşkanlığı seçimi var. Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın, 2019 seçimleri için şimdiden önlem alması doğru değil mi? Ya şimdiden önlem alınmaz ve Allah muhafaza İstanbul, Ankara gibi büyükşehir belediyeleri Ak Parti kaybederse? Sonra seçmende moral bozukluğu olmaz mı? Moral bozukluğu içinde olan seçmen, sonraki cumhurbaşkanlığı seçimine ne kadar hazırlıklı olabilir? 

Yorgun olan istifa etmelidir 

Derim ki siyasette ve ticarette duygusallık olmaz. Eğer 2019 seçimlerini kazanmak söz konusu ise o zaman yorgun veya heyacanını kaybetmiş olan herkes kim olursa olsun istifa etmelidir. Ayrıca CHP'li ve FETÖ'cü fitnecilerin sosyal medyada yürüttükleri algıya kapılmamak gerekir. Bilhassa ülkemizi bölüp parçalama arzusunda olan şer güçlerin sosyal medyadaki ajanların algısına hiç kanmamak gerekir. Peki değişen başkanlar ne olacak? Elbette istifa eden belediye, il ve ilçe başkanları partisine ve davasına küsüp bir kenarda oturacak veya sahilde balık tutacak değiller. Parti teşkilatı mutlaka onların birikiminden  faydalanacaktır. Kadir abinin dediği gibi bu istifalardan CHP'ye ekmek çıkmaz. Bu arada sık sık uyarılarda bulunduğum hükümet üyeleri,  2019 seçimiyle ilgili  uyarılarımı inşallah dikkate alırlar. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZE KİM HAYIRLI OLACAK VE KİM HİZMET EDECEKSE OLANLARI GÖREV BAŞINA GETİRSİN. ALLAH BU GÜZEL ÜLKEMİZE SAMİMİ DUYGULAR İÇİNDE HAYIRLI HİZMETLERDE BULUNAN GELMİŞ GEÇMİŞ HERKESTEN RAZI OLSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.