02.10.2017


Ey Baykal, destek vermeye devam edecek misin?

2010 mayıs ayında beklenmedik bir anda CHP ve MHP'ye kalleşçe kurulan kaset kumpasıyla siyasi arenada adeta deprem yaşandı. Skandalları basından takip edenler “Allah Allah neler oluyor? Siyasilere kimler kumpas kuruyor, kimler siyasilerin özel hayatını takip edip servis ediyor? Yoksa birileri siyaseti kendilerince dizayn etmeye mi çalışıyorlar?” diye sormaktan kendini alamadı.  Elbette kanı bozuk, ahlaki değerlerden yoksun, İsrail ve Amerika'nın uşaklığını yapan, devletin içine çöreklenmiş olan şerefsizler, kendilerine göre kurdukları kumpaslarla siyaseti dizayn etmeye çalışıyordu. Çirkin kaset kumpasından sonra MHP'nin tecrübeli ve kıymetli yöneticileri tam seçime gitmek üzereyken istifa etmek zorunda kaldı. En çok konuşulan da Deniz Baykal'ın kaseti oldu. Baykal'ın kaseti ortaya çıkınca CHP genel başkanlığından istifa etmek zorunda kaldı. 

Pensilvanya'ya güven mesajı 

Uygunsuz görüntülerin basında yer almasıyla eve kapanan Baykal, CHP genel başkanlığı görevini bırakacağını basın toplantısıyla  açıkladığında hükümeti suçlayıp, diğer yandan Pensilvanya'nın yani FETÖ'nün samimiyetine inandığını söylemişti. Sevgili okuyucularım bu ahlaksızlıkları insanlıktan nasibini almış birinin tasvip etmesi mümkün değil. İnsanların özel hayatını, sırrını veya işlemiş olduğu günahı anlatmak başkalarıyla paylaşmak büyük günahlardandır. Kanı bozuk ahlaksız şerefsizler, insanların özel hayatını yıpratmak maksatıyla irdeleyerek ahlaksızlığın şerefsizliğin en büyüğünü yapmışlardır.  Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması sonrası anlaşıldı ki bu iğrenç kumpasları şerefsizliği  Fetullah Gülen'in talimatıyla FETÖ'cüler yapmış. Şimdi kaset skandalıyla CHP genel başkanlığı koltuğunu bırakmak zorunda kalan Deniz Baykal'a soruyorum. Ey Baykal hala senin siyasi hayatınla oynayan, sana kalleşlik yapan okyanus ötesine FETÖ'nün samimiyetine inanıyor musun? Sana yapılan kaset skandalıyla sizin koltuğunuza oturtulan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermeye devam edecek misin? Yani sana kumpas yapan ve senden sonra CHP'yi ele geçiren FETÖ'cüleri desteklemeye devam edecek misin? Eğer ben Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve “Bugünkü CHP'yi desteklemeye devam edeceğim” dersen, ben de sizi seven biri olarak 'iyi olmuş sana' derim. 

CHP, senin bıraktığın CHP değil 

Ey Deniz Baykal görme zorluğu çekiyorsan ben hatırlatayım. Bugünkü CHP ne senin bıraktığın laik CHP, ne de Atatürk'ün kurduğu CHP değil. Bugünkü CHP, Atatürk'ün kuruduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni bölüp parçalamak isteyen FETÖ, PKK ve PKK terör örgütünün siyasi kanadı olan HDP'yle birlikte siyaset yapıyor. Tekrar soruyorum ey Deniz Baykal, sizin mahreminize girip sizi rezil etmeye çalışan FETÖ'cüleri ve  FETÖ'cülerin ele geçirdiği bugünkü CHP'yi, Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemeye devam edecek misin?  Yine evet destekleyeceğim dersen, bend e yine 'iyi oldu sana' diyorum. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH CÜMLEMİZİ HAİN, KALKEŞ, AHLAKSIZLARIN, VİCDANSIZLARIN PİS OYUNLARINDAN VE KUMPASLARINDAN KORUSUN. ALLAH KİM NE PİS İŞLER YAPIYORSA HEPSİNİ BAŞLARINA ÇEVİRSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN, AMİN.