13.09.2017


Tanrıkulu'nun sözlerine PKK ve FETÖ'cüler destek veriyor

Terör örgütü PKK'nın hamisi HDP ile ittifak arayışına giren CHP'yi rahatsız eden İnsansız Hava Aracı (İHA) ve Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) terör örgütlerini dünyaya geldiklerine pişman ediyor. SİHA ve İHA'ların desteği ile başlatılan operasyonlarda teröristler havadan kontrol edildiği için hareket etme ve yer değiştirme imkanı bulamayan, bulundukları yerden hem havadan hem de karadan kuşatma altına alınan teröristler kaçma imkanı bulamadıkları için geberiyorlar.

Başarılı operasyonlara imza atan güvenlik güçlerimiz Allah'a çok şükür SİHA ve İHA sayesinde şehit vermeden operasyonlarını tamamlıyor. Yalnız teröristlere karşı yürütülen bu başarılı operasyonlardan rahatsız olanlarda var. En başta kalleş, kanı bozuk, devlet vatan ve millet düşmanı olan şerefsiz terör örgütü PKK, PKK'nın siyasi kanadı HDP, PKK'ya destek olan ülkeler olduğu gibi CHP de PKK'ya yapılan operasyonlardan rahatsız. Hani siyasiler ve medya tarafından çok sık PKK tarafından CHP'den millet vekili yapıldığı ve PKK'nın CHP'deki temsilcisi olduğu idda edilen CHP'nin İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu var ya, işte o, PKK'ya yapılan operasyonlardan çok rahatsız olmuş.

Yargı elbette hesap sorcak

Terör örgütleriyle canı pahasına mücadele eden güvenlik güçlerimizi eleştiren ve terör örgütü PKK'ya destek verircesine açıklamada bulunan Tanrıkulu'na elbette yargı hesap soracak. Peki Sezgin Tanrıkulu'nun güvenlik güçlerimizi eleştiren sözlerine hiç mi kimse destek olmuyor? Sezgin Tanrıkulu'nun sözlerine başta kendi partisi CHP olmak üzere HDP ve FETÖ'cüler destek veriyor. Sevgili okuyucularım Amerika, İsrail, İngiltere, Avrupa, Rusya, Vatikan ve NATO tarafından ülkemizin bölünüp parçalanması için desteklediği kanı bozuk, devlet, millet, din düşmanları FETÖ, PKK, DEAŞ, PYD, YPG, içeride veya dışarıda ne kadar terör örgütü varsa inşallah hepsi de hak ettikleri cezayı mutlaka alacak. Güvenlik güçlerimiz o hainleri analarından doğduğuna bin pişman edecek.

Yeterki birbirimize sahip çıkalım

O hainler hayallerinde yenik düşerek geberip yok olacaklar. Yeterki bizler millet olarak şer güçlerin oynuna gelemeyerek tahriklere kapılmadan, din, dil, ırk ayrımı yapmayarak bir birimize sahip çıkalım. Yeterki bizler her daim devletimizin hükümetimizin yanında olalım. Yeterki bizler sosyal medya denen şer dünyasının fitne ve fesatlığına kanmayalım. Sonra gerisini Allah'ın izniyle devletimiz ve güvenlik güçlerimiz halleder. Siyasi dokunulmazlık zırhına güvenip terör örgütlerine destek veren, terör örgütlerinin ağzıyla konuşan Tanrıkulu mutlaka mahkemelere hesap verecek. Ayrıca Sezgin Tanrıkulu'na derim ki ey Sezgin Tanrıkulu şunu çok iyi bil ki, Amerika'ya, Avrupa'ya, Rusya'ya, Vatikan ve NATO'ya güvenerek, ne kadar hainlikler yaparsanız yapın, ne kadar terör örgütlerine destek olursanız olun hiç bir zaman Türkiye Cumhuriyeti'ni ve bu milleti bölemeyeceksiniz. Ne diyeyim İÇİMİZDE NE KADAR DEVLET VE MİLLET DÜŞMANI VARSA ALLAH HEPSİNİ HELAK ETSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.