09.09.2017


FETÖ mağduru pilotlar görevlerine iade edilsinler

Ankara cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ'nün GATA'daki yapılanmasıyla ilgili hazırlanan iddianamede neler var neler. 104 FETÖ'cü hakkında hazırlanan iddianamede, hasta olmamalarına rağmen FETÖ mensubu doktorlar tarafından elenmeleri için tansiyon ilacı yazılan pilotların ifadeleri şoke etti. Müşteki sıfatıyla ifadesi alınan pilot Gürkan T, “Kardiyoloji muayenesine başlamadan önce tansiyonum 12'ye 8'di. Doktor Şevket Balta ile yaptığım görüşmede bana iki ay boyunca kullanmam için ilaç verdi. İki ay sonra tekrar kontrol için gelmemi söyleyen doktor Şevket Balta, bana tekrar yüksek tansiyon ilacı yazmış. Halbuki ben yüksek tansiyon hastası filan değilim” diyor.

Yani FETÖ'cü doktor hiç bir rahatsızlığı olmayan birini, hasta edebilmek için elinden gelen tüm hainliği yapmış. Bunun gibi çok sayıda daha vakalar var. Peki FETÖ'cü doktorlar ne için bu pisliği yaptı biliyor musunuz? Kendi elamanlarına yer açabilmek için bu pisliği yaptılar.

İnsanların hayatını kararttılar

Kendilerinden olmayan pilotlara muayene esnasında, “Senin kalbinde büyüme var, kalbindeki damarlar gevşemiş, yüksek tansiyon hastası olmuşsun” diyerek başarılı pilotların TSK'dan ayrılmalarına neden olmuşlar. Bu vicdansızlık ve hainlik sadece pilotlara değil, devletin diğer birimlerinde de aynı sahtekarlıkları yaptılar. Kendilerinden olmayan kişilere 'hasta' diye, 'gayrı meşru hayat yaşıyor, zina yapıyor, rüşvet alıyor, ajanlık yapıyor, sapık ilişkileri var veya alkolik' diyerek insanların hayatını karattılar. Yine Kendi uydurdukları Balyoz, Ergenekon, Oda Tv, operasyonlarıyla adeta Türk Silahlı Kuvvetleri'nin köküne dinamit koydular. Türkiye Cumhuriyeti'nde Genelkurmay başkanlığı, kuvvet komutanlığı yağmış olan komutanları hainlikle darbeyle suçlayıp hapse attılar. Yaptıkları bu sahtekarlıklarla Türk Silahlı Kuvvetleri'nde önemli yerleri tutan bu şerefsiz FETÖ'cüler, 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulundular. Darbeye karşı çıkan yüzlerce insanımızı şehit eden ve binlerce insanımızıda yaralayan bu kanı bozuk şerefsiz FETÖ'cüler, Allah muhafaza amaçlarına ulaşmış olsalar idi İnanın bugün güzelim ülkemiz Suriye'den daha beter olurdu.

İçlerindeki kin tavan yapmış

Bugüne kadar kendilerine muhalif olan herkesi öldürürlerdi. Geçmişte olduğu gibi iş adamların malına konarlardı. “Peki Hocam, şimdi FETÖ'cüler devletin içinden temizlendi mi? Rahat olalım mı?” diye sorarsanız 'hayır temizlenmedi rahat olamayız' derim. Çünkü bu münafık ve fasıklar, kendilerini saklamayı takiye yapmayı çok iyi bildikleri için henüz temizlenmedi. Sevgili okuyucularım derim ki, pis oyunlar ve entrikalarla görevinden uzaklaştırılan FETÖ mağduru pilotlar tekrar incelenip göreve döndürülmelidir. Ayrıca çok iyi takiye yapan, çok iyi yalan konuşan, akılları şeytanlığa çok iyi çalışan, devletin içinde kendilerini saklayabilmek için alkol alan, fuhuş yapan, Bukalemun gibi her ortama ayak uyduran bu FETÖ'cülerle, devletimiz veya hükümetimiz çok iyi mücadele etmeli. Yani bu terör örgütü için tek tip mücadele yerine daha detaylı mücadele edilmeli. Yoksa Allah muhafaza tekrar palazlanırlarsa 15 Temmuz'dan daha beter günleri yaşarız. Çünkü 15 Temmuz'da amaçlarına ulaşamayan bu hainlerin içinde kin ve nefret iyice tavan yapmış olduğunu düşünüyorum, benden söylemesi. Ne diyeyim CEANAB-I ALLAH KÖTÜLERE FIRSAT VERMESİN. ALLAH MİLLET OLARAK CÜMLEMİZİ MÜNAFIKLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.