14.08.2017


BM'nin araştırması beni haklı çıkardı

Yıllardır yazılarımda, televizyon ve sohbetlerimde DEAŞ terör örgütüyle ilgili şunları söylemiştim: DEAŞ denen terör örgütü aslında Ortadoğu'da gizli hesapları olan İsrail projesidir. Başta İsrail, Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa, Hollanda olmak üzere bir çok ülke istihbaratları tarafından kurulmuş sözde terör örgütüdür. Sözde diyorum çünkü bu örgütün başındakiler tamamen İsrail ve Amerika'nın talimatlarıyla hareket ediyor. Şimdi, “Peki ya Hocam, canlı canlı tekbir getirerek insanların başını kesenler kim” diyebilirsiniz? Her zaman söylediğim gibi İslam dininden hiç haberdar olmayan, Allah'ın kelamı Kur'an-ı Kerim'den, Peygamber efendimizin hadis ve sünnetinden hiç haberi olmayan, iş güç sahibi olmayan ve sokaklarda avam avam gezen, arabesk hayat yaşayan, çoğu uyuşturucu müptelası olan aptal geri zekalı sözde Müslümanlar. İslam inancına sahip olan biri değil insan öldürmeyi hayvan dahi öldüremez. 

Kendi adamlarını öldürecek değiller 

Çünkü Kur'an-ı Kerim öldürmeyi değil yaşatmayı emrediyor. Şer ülkelerin istihbaratçıları öyle bizimkiler gibi sadece bilgi toplamaz. İsrail, Amerika, İngiltere, Almanya ve Fransa'nın insan psikolojisini iyi bilen ve telkin yöntemiyle aptal insanları istedikleri gibi yönlendirebilecek istihbaratçıları var.İşte bu istihbaratçılar, kendi medyalarında bu aptal geri zekalı, uyuşturucu müptelası olmuş sözde Müslümanları kullanarak dünyaya, “Bakın işte Müslümanlar böyle kafa kesiyor” dediler. Amerika, Rusya, İsrail ve bazı Avrupa ülkeleri, Suriye'de DEAŞ'ı temizlemek için güya operasyonlar yapıyor. Peki temizleyebildiler mi? Hayır temizlemediler. Kendi adamlarını öldürecek değiller ya. Öldürdükleri belki üç beş tane DEAŞ' ın kandırıp kullandığı aptallardır. Sevgili okuyucularım, Birleşmiş Milletler Terörle Mücadele Merkezi, yabancı savaşçı olmak için Suriye'ye giden 12 ülkeden 42 erkek ve 1 kadınla yapılan detaylı görüşmelerini rapor haline getirerek açıklamada bulundu. Birleşmiş Milletler'in raporu yıllardır benim söylediklerimi doğruluyor. Raporda DEAŞ'lı teröristlerin eğitim durumu, sosyal konumları ve ruh halleri hakkında çarpıcı tespitler ortaya koyulmuş. 

Hiçbiri dua etmeyi bile bilmiyor 

Bu kişiler Müslümanları savunduklarını söylüyorlar. Ancak hiç bir şey göründüğü gibi değil. DEAŞ'lı tekbir getirerek kafa kesenler din konusunda bilgisizler. Hiç biri dua etmeyi bile bilmiyor. Hiç biri eğitim almamış. Saygın meslekleri yok. Ben de diyorum ki, biz Müslümanların ölçüsü Kur'an-i Kerim ve Peygamber efendimizin hadis ve sünneti olmalı. Biz Müslümanlar Allah'ın verdiği akıl nimetini çok iyi kullanalım. Müslüman ülkeler ve Müslümanların üzerinde oynan pis oyunların farkında olalım. Evlatlarımızın şer güçlerin sermayesi olmaması için başta büyük aile kavramıyla bir arada yaşamaya özen gösterin. Evlatlarımızı iyi ahlaklı, milli ve manevi duygular üzerine yetiştirelim. Bu duygular içinde yetişen evlatlarımız inanın ne terörist olur, ne insan öldürür, ne hırsız eşkiya olur, ne uyuşturucu batağına düşer, ne de devletine, milletine, anne ve babasına karşı asi olur. “Ama Hocam, benim evladım haylaz, evladıma söz geçiremiyorum” diyorsanız... İşte o zaman başınızı elinizin arasına alın ve düşünün. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH EVLATLARIMIZI ŞER GÜÇLERİN PİS OYUNLARINDAN KORUSUN. ALLAH DEVLETİNE, MİLLETİNE, ANASINA VE BABASINA VE CÜMLEMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.