19.07.2017


Sakın rehavete kapılmayın

Bundan bir yıl önce 15 temmuz gecesi din, devlet ve millet düşmanı münafık Fetullah Gülen'in teröristleri darbe girişiminde bulunduğunda, 250 insanımızı şehit edip binlerce insanımız da kurşun yağmuruna tutarak yaralamıştı. Allah'a çok şükür 250 şehidimiz, binlerce yaralılarımız olmuş olsa da kalbinde iman ve vatan sevgisi olan milletimiz ülkesini, bölüp parçalamak isteyen Amerika'ya, Vatikan'a, İsrail'e, Rusya'ya, NATO ve bazı Avrupa ülkelerine teslim etmedi. Milli birlik ruhuyla din, dil, ırk ayrımı olmaksızın milletimiz ülkesine, demokrasiye, özgürlüğe ve seçilmiş olan hükümetine sahip çıktı. Eğer milletimiz FETÖ'cü, teröristlerin ülkemizi bölüp parçalanmasına engel olamamış olsaydı, işte o zaman kelimenin tam anlamıyla ayvayı yemiştik. Neden ayvayı yemiştik biliyor musunuz? Kanı bozuk hain FETÖ'cüler, amaçlarına ulaştıklarında Suriye'de olduğu gibi ülkemizde de iç savaş çıkaracaklardı. İsrail'in büyük Ortadoğu projesini hayata geçirmek için Türkiye'yi iç savaş sonrası böleceklerdi. 

Gerekirse yine bedel öderiz 

Hatta Şerefsiz kanı bozuk FETÖ'cüler, Türkiye'yi bölmek için PYD ve PKK terör örgütleriyle daha önceden anlaşmışlar. Onlar anlaşmış anlaşmasına da, yalnız Türk milletinin onları analarından doğduğuna pişman edecekleri hiç akıllarına gelmemiş. Sevgili okuyucularım Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti çok kolay var olmadı. Türkiye Cumhuriyeti büyük bedeller ödeyerek var olmuştur. Sakarya'da, Çanakkale'de, Dumlupınar ve 15 Temmuz'da olduğu gibi yine bedeller öderiz, aç, açık kalırız ama asla vatansız kalamayız. Evet Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 15 temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde bütün yurtta dış temsilciliklerinde ve kardeş ülkelerde hain FETÖ'cülerin yaptığı şerefsizliği unutmamak için törenler düzenledi. 

Dışarıyla irtibatları kesilsin 

İç ve dış düşmanlara karşı tek yürek olduk. Yalnız henüz bana göre FETÖ tehdidi bitmiş değil. Derim ki takiyyeci, sinsi, bukalemun gibi bulunduğu ortama göre renk değiştiren kanı bozuk münafık FETÖ'cülere karşı uyanık olunmalı. Yetkililerimiz, 'tamam bu iş artık bitti, hainleri temizlendik' diyerek sakın rehavete kapılmasın. Tıpkı kanser virüsü gibi, virüsün ne zaman nerede çıkacağı hiç belli olmaz. O yüzden devletin içine sinsice yerleşmiş olan virüsü bulup hemen temizleyin. 15 temmuz darbe girişimi sonrası olduğu gibi, PKK ve FETÖ  Terör örgütleriyle hız kesmeden devam edilsin. Hapisteki FETÖ'cü, teröristlerin beyinlerini yıkamaya devam eden cemaat imamı veya abileriyle irtibatlarının kesilmesi için televizyon izletilmesin, gazete okutulmasın, ailesi dışında kimseyle görüştürülmesin. Ayrıca 15 temmuz hain darbe girişimini ve FETÖ'cülerin şerefsizliliğini unutturmamak için Türkiyenin her yerinde aynı çoşkuyla programlar yapılmaya devam edilsin. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZİ KANI BOZUK OLAN HAİNLERİN, MÜNAFIKLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH ÜLKEMİZİ BÖLÜP PARÇALAMAK İSTEYEN KANSIZLARI HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.