17.07.2017


İdam, idam, idam!

Her fırsatta Türkiye aleyhtarı yayınlar yapan Haçlı zihniyetine sahip Avrupa medyası, 15 temmuz akşamı devlet, millet ve din düşmanı olan münafık FETÖ tarafından girişilen hain darbe teşebbüsünü görmezden gelmesini bırakın bir kenera, tam tersi ülkemizi suçlayan yayınlar yapmaya devam ediyor. INDEPENDENT gazetesi FETÖ elebaşı Fetullah Gülen için, “Amerika'da yaşayan ılımlı Müslüman din adamı”, takipçileri için de, “Diyaloğu savunan ılımlı islam savunucuları” derken, BBC kanalı, Cumhurbaşkanımız Erdoğan hakkında, “Türkiye'nin acımasız Cumhurbaşkanı” ifadesini kullandı. CNN de FETÖ ile mücadeleyi çarpıtarak, “Türkiye'de demokrasi baskı altında binlerce tutuklama var” dedi. Yani Türkiye ve Erdoğan düşmanı olan şerefsizler, destek verdikleri FETÖ'cülerin 15 Temmuz darbe girişimi başarıya ulaşamayınca çılgına döndükleri için bu şekilde alçakça yayın yapıyorlar. 

Onlar yetiştirdiğiniz vatan hainleri 

Be şerefsizler o binlerce tutuklu olanlar vatan, devlet ve millet düşmanları,Türkiye'yi bölüp parçalamak için yetiştirdiğiniz, desteklediğiniz, koruduğunuz, yüzlerce insanımızı şehit eden binlerce insanımızı sakat bırakan hainler. O hainler Türk mahkemelerinde yargılanırken bırakın pişmanlık duymalarını dalgalarını geçiyorlar. Sevgili okuyucularım, pişkinliğe bakın; kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir'le ilgili devada sanıkların avukatı mahkemede tutuklu FETÖ'cü hainlerden kahraman diye söz edip beraatlerini istiyebiliyor. Yine bir başka FETÖ'cü hain Gökhan Güçlü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi davası duruşmasında üzerine 'hero' yani 'kahraman' yazan tişörtle gelmiş. Vay hain vay ne zamandan beri ülkesine hainlik yapanlar kahraman oldu? Soruyorum bu hain o tişörtü nereden buldu? Cezaevi yetkilileri bu hainin üzerindeki tişörte neden müdehale etmedi? Yoksa o tişört o haine bilerek mi giydirildi? Yaptıkları hainlikten pişmanlık duymayan FETÖ'cü hainler mahkemede nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar? 

Ülkemizin huzuru ve bekası için 

Derhal bu konu araştırılsın ve kasıt varsa gerekenler yapılsın. Lafı eveleyip gevelemeye hiç gerek yok. Daha önce çok defalar yazdığım gibi ülkemizi bölüp parçalamak isteyen, asker, polis ve masum insanlarımızı kalleşçe şehit eden teröristler, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni,Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni, emniyet ve özel harekat binasını savaş uçaklarıyla bombalayan, darbeye karşı çıkan 250 kahraman insanımızı öldürüp şehit eden, binlerce insanımızı da yaralayan FETÖ'cü, PKK'lı ve değer teröristleri ülkemizin bekası, huzuru için derhal idam edilmelidirler. İran'ın yaptığı gibi hepsi dar ağcında sallandırılmalıdır. Amerika, NATO, Vatikan ve Avrupa'nın arkalarında olduğunu bilen bu FETÖ'cü ve PKK'lı hainler, yaptıklarından pişman bile değiller. Utanmadan kahraman olduklarını iddia ediyorlar. Çünkü iradelerini teslim ettikleri Amerika'da yaşayan Fetullah Gülen denen münafık, köpeklerini medya veya sosyal medyada aracılığı ile yönlendirmeye devam ediyor. CHP ve terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP diyor ki, “efendim OHAL kalksın”. Hadi oradan. Sizin niyetinizin ne olduğunu bu millet biliyor. Türkiye Cumhuriyeti'nde ne kadar kanı bozuk hain, ne kadar terörist varsa hepsinin kökü katılıncaya kadar OHAL devam etmelidir. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZDE NE KADAR KANI BOZUK HAİN VARSA HEPSİNİ HELAK ETSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLATİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.