12.07.2017


İşte bu hocalar gibi olunmalı

Kimi zaman bazı cami imamlarını aslına ve sünnete uygun olarak görevlerini yapmadıklarından dolayı eleştirdiğimi biliyorsunuz. Peki ben hangi imam ve hocaları eleştiriyorum? Hakkıyla Kur'an-ı Kerim'i, Peygamber efendimizin hadis ve sünnetini yaşamayan, İnsanlara samimi duygular içinde Kur'an-ı Kerim'i, hak ve hakikatları anlatmaları gerekirken, cemaatin nabzına göre konuşan, Kur'an-ı Kerim'in biz insanların yaşarken okumamız gereken kitap olduğunu anlatmaları gerekirken, Kur'an-i Kerim'i ölülerin arkasında okunması gereken kitapmış gibi gösteren, ölü okuyucusu olan assolistleri eleştiriyorum. Yani ben istiyorum ki camide görevli hocalarımız, Peygamber efendimizin sünnetini hakıyla yerine getirsin. İslam dinini İnsanların nefsine göre değil, hak ve hakikat doğru neyse onu anlatsınlar istiyorum. “Hocam, Peygamberimizin sünnetini hakkıyla yaşayan, islam dini için mücadele eden hiç mi hoca yok” derseniz, elbette tertemiz Kur'an-ı Kerim'i hakkıyla yaşayan ve cemaatine hakikatları anlatan, islam dinine hizmet eden hocalarımız var. 

Manevi duyguları güçlü olanlar 

Bugün o hocalarımız olmamış olsaydı Allah muhafaza belki toplum olarak çoktan çökmüştük. Antalya'da yaşayan 28 yaşındaki imam Bayram Tekin, onlarca gencin madde bağamlığından kurtulmalarına vesile olmuş. Gençleri spora ve ibadete yönlendiren Bayram Tekin hoca, inanç ve ibadetin bütün kötülükleri yeneceğini söylemiş. Elbette Milli ve manevi duyguları güçlü olan biri hiç bir zaman kötü yola düşmez. İnançlı dinini yaşayan biri dünya ve ahiretini yok edecek tüm pisliklerden uzak kalır. Aydın'da görev imam Gazanfer Arslan, ise tam 5 yıldır Kur'an-I Kerim'i öğretmek için kapı kapı esnafları dolaşıyormuş. Sevgili okuyucularım ben assolistler gibi gözü cemaatin cebinde olan ölü okuyucuları değil, yaptığı işin farkında olup mücadele eden Bayram Tekin ve Gazanfer Arslan gibi hoca efendiler görmek istiyorum. Böylesi hoca efendilerimiz olduğu müddetçe Allah'ın izni ile gençlerimiz ne devletine milletine karşı terörist olur, ne de kötü yola düşer. 

Evlatlarınız manevi boşluğa düşmesin 

Allah temiz şuurlu hoca efendilerimizin sayısını artırsın. Tabi bu hizmetten rahatsız olan şeytanın yamaklarıda yok değil. Şeytanın yamağı olan bazıları anket adı altında yayınlar yaparak, neymiş efendim insanlar dinden uzaklaşmış. Eskiden toplumun yüzde 90'ı dindarken şimdi bu sayı azalmış gibi anket yayınlıyorlar. Ey şeytanın yamağı olan münafıklar. İnsanlar dininden örf ve anelerinden uzak kalsın, manevi olarak boşluğa düşsünler diye televizyon ve gazete yayınlarıyla mücadele eden siz değilmisiniz? Anne ve babalara sesleniyorum. Ne olur çocuklarınızı milli ve manevi değerlerimize göre yetiştirelim. Çocuklarınıza mutlaka çocukluğundan itibaren Kur'an-ı Kerim'i, Peygamber efendimizin hadis ve sünnetini, namaz kılmayı güzel ahlakı öğretin. Çocuklarınızla birlikte evinizde zaman zaman cemaat olup namaz kılın. Aksi taktirde evlatlarımız manevi boşluğa düşer. Allah muhafaza sonra art niyetli kişiler, evlatlarımızın kötü yola düşmesine vesile olurlar benden söylemesi. Ne diyeyim  CENAB-I ALLAH EVLATLARIMIZI TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, ANA VE BABAYA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.