05.07.2017


Sakın kaos çıkarayım deme

Hafta sonu bir grup arkadaşla sohbet ettik. Sohbetimizin büyük bölümü sosyal medyada konuşulan konular üzerineydi. Sosyal medyada şahsıma ait bir hesabım olmadığı için takip de etmem. Yalnız sosyal medyayı yakından takip eden arkadaşlarla bir araya geldiğimizde sanal dünyada olup biten konuşulan ne varsa her şeyi bana anlatırlar. Son haftalarda en çok konuşulan konu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözde adalet için Ankara'dan İstanbul'a yaptığı yürüyüşmüş. Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü İstanbul'da son bulmayacağı gibi Gezi eylemleri sırasında yaşanan olaylardan daha büyük olaylar yaşanması için plan yapılıyormuş. Yani dış istihbaratların kontrolündeki sol görüşlü marjinal guruplar, PKK terör örgütü yandaşları, PKK'nın siyasi kanadı HDP ve FETÖ'cüler ile birlikte bazı CHP'liler ülkemizde iç karışıklığa kaosa neden olacaklarmış.

Borsanın yüz bin puanın üstünde olduğu, ekonomimizin dünyayı kıskandırdığı, ülkemizde yatırımların hızla devam ettiği, ülkemizi bölüp parçalama gayreti içersinde olan içimizdeki kanı bozuklar ve dış güçlerle mücadele edildiği, yeni dünya düzeninin kurulduğu ve Türkiye'nin de bu yeni dünya düzeninde söz sahibi olmak ve yerini almak için çaba gösterdiği bugün de Gezi olaylarında olduğu gibi bir olaya kalkışılırsa bilsinler ki bu millet o hainlerin topunu dünyaya geldiğine pişman eder. Bu millet hem CHP'den hem de PKK terör örgütünün siyasi kanadı olan HDP'den çok kötü hesap sorar benden söylemesi.

Sevgili okuyucularım hatırlarsanız daha önceki yazımda Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a adalet arama yürüyüşü samimi değil demiştim. Tekrar söylüyorum bana göre Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a yaptığı yürüyüş, adalet yürüyüşü filan değil. Öyle sanıyorum ki Kılıçdaroğlu, üst aklın kendisine verdiği talimatları yerine getiriyor.

Televizyonda haberleri izlediğimde Kılıçdaroğlu'nun CHP milletvekilleri ile birlikte yürüyüş esnasında terör örgütünün marşını söylüyor olması beni şok etti. CHP'li milletvekilleri, adalet adamı olan Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı Çağlayan Adliyesi'nde şehit eden ve toplumda infial oluşturmak için onlarca masum insanı öldüren terör örgütünün marşını söylemeleri ikiyüzlü olduklarını ortaya koyuyordu. Ah Kılıçdaroğlu ah sana ne diyeyim bilmiyorum ki. Yanlış yoldasın, CHP'nin başına seni oturtanlar CHP'yle birlikte seni de bitirecekler desem anlamazsın ki. Öyle sanıyorum ki her halde sen de FETÖ'cülere iradeni fena kaptırdın.

Derim ki ey Kılıçdaroğlu, gittiğin bu yol bir iyi yol değil. Belki farkındasın belki değilsin bilemem, ancak gittiğin bu yol terör örgütleri PKK ve FETÖ'nün yoluna çıkıyor. Ey Kılıçdaroğlu, yürüdüğün bu yolda sakın toplumun içine fitne sokacak, toplumun kutuplaştıracak kaos eylemlerin içinde olma.

Yapacağın mitingde konuşma esnasında sakın galeyana gelip yakın yıkın deme. CHP genel başkanlığı koltuğuna oturduğun günden beri HDP'ye omuz omuza verip yürüttüğün siyasetten vazgeç. Eğer bu tutumundan vazgeçmezsen şunu bil ki başta CHP'liler olmak üzere millet seni siyaset sahnesinden silip atacak. Belki millete gerek kalmadan kimler hangi dalavereyle seni CHP genel başkanlığı koltuğuna oturttuysa bil ki onlar seni siyasetten silecek. Kılıçdaroğlu, tekrar söylüyorum gittiğin bu yol iyi yol değil benden söylemesi.

Ne diyeyim CANABI ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE CÜMLEMİZE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH KİM MİLLETİMİZİN İÇİNE FİTNE SOKUP KUTUPLAŞTIRIYORSA ALLAH HEPSİNİ HELAK ETSİN. AMİN.