19.06.2017


Hem kendini hem CHP'yi bitiriyorsun

Efendim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MİT tırları davasında 25 yıla mahkum olan CHP Milletvekili Enis Berberoğlu için güya 'adalet aramak' maksatıyla Ankara'dan İstanbul'a doğru Gandi yollara düştü. Yalnız Gandi, İngiliz sömürgesine karşı bağamsızlık mücadelesi vermek maksatıyla yollara düşmüştü. Kılıçdaroğlu ise, 'devlet sırlarını ifşa eittiği' için mahkeme tarafından mahkum edilen kendi milletvekili için yürüyüş yapıyor. Açık konuşmak gerekirse ben Kılıçdaroğlu'nun Enis Berberoğlu'nu düşündüğü için yollara düştüğünü sanmıyorum. “Peki ya Hocam bu adam ne için Ankara'dan İstanbul'a yürüyor” derseniz bana göre Berberoğlu'nun tutuklanmasını fırsat bilip üst aklın ürettiği hain projeyi oynuyor. Öyle sanıyorum ki FETÖ'cü hainlerin 15 Temmuz'da yarım kalan darbe girişiminin sonunu getirmek için yollara düştü. İnanıyorum ki Kılıçdaroğlu'nu yollara düşüren üst akıl her kim ise, sonunda Kılıçdaroğlu'nu yolda yalın ayak bırakacak. Tam da Türkiye ekonomisi  iyi durumda iken, Türkiye yüzde 5 büyümeyi yakalamışken, Türkiye yıllardır mücadele ettiği PKK terör örgütünün belini kırmışken bizim çakma Gandi Kılıçdaroğlu, Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını bahane ederek yollara düştü. 

Üst aklın ürettiği kaos projesi 

Sevgili okuyucularım her anlamda ülkemize zarar getirecek olan bu yürüyüş, Tıpkı Gezi olaylarında olduğu gibi Kılıçdaroğlu'nun destekçileri yine FETÖ, terör örgütü PKK, PKK'nın siyasi kanadı olan HDP ve değer marjinal guruplar. Üst aklın ürettiği kaos projesini hep birlikte oynuyor. Oynasınlar bakalım nasıl olsa bu millet çıplak gözle olup biteni izliyor. Bir araya gelen bu guruplar ülkemizde ekonomi çöksün, iç karışıklık çıksın ve sonra millet bir birini öldürsün istiyor. Diğer taraftan bir türlü sandıkta yenemedikleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı siyaset sahnesinden silmek. Halbuki bu gidişle millet CHP'yi siyasetten tamamen silecek haberleri yok. Sözde adalet arayan Kılıçdaroğlu'na soruyorum? Ey Kılıçdaroğlu maden bu kadar adaletsizliğe karşıydın da neden FETÖ'cüler Türk silahlı Kuvvetleri'nin komutanlarına kumpas kurup hapse attıklarında yollara düşmedin? Tekrar soruyorum neden FETÖ'cü savcı ve hakimler tarafından suçsuz yere hapse atılan komutanlar için yürüyüş yapmadın? 

Sana bu yoldan ekmek çıkmaz 

Neden kendinize sermaye ettiğiniz ülkemizin kurucusu olan Atatürk'e yıllardır deccal, alkolik diyerek küfürler eden Fetullah Gülen denen hainin haddini bildirmek için yollara düşmedin? Ama Onlar seni yoldan çıkardı değil mi Kılıçdaroğlu? Neden 28 şubat döneminde içeri atılan millet vekilleri için yürüyüş yapmadınız? Derim ki ey Kılıçdaroğlu sana bu yoldan ekmek çıkmaz. Bu millet artık ülkemiz üzerinde oynanan pis oyunları ve gerçekleri  görüyor. Gerçekten samimiysen, Atatürk'ün yolundan gidiyorsan, ülkeni seviyorsan gel o zaman seni yanlış yönlendiren FETÖ'cülerden ve üst akıl denen şer odaklarından uzak kal. Bugün Sana akıl verenler Türkiye Cumhuriyeti'nin iyiliğini isteyenler değil, ülkemizi yıkıp parçalamak isteyenlerdir. Kılıçdaroğlu şunu çok iyi bil ki sana akıl verenler hem seni hem de CHP'yi bitirecek benden söylemesi. Ne diyeyim Allah herkese akıl nimeti vermiş. İnşallah Kılıçdaroğlu da Allah'ın verdiği aklı kullanıp kendine gelir. CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZİ MİLLETİMİZİ ŞER GÜÇLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.