08.05.2017


Milli ve manevi değerlerimiz yok olursa

Yazılarımı takip eden bir çok kişi, “Hocam, yazdınız yazdınız sonunda hükümeti harakete geçirip evlilik programlarına yasak getirttiniz” diyorlar. Ah keşke, nerede o günler... Evlilik programlarına yasak gelmedi. Yasak uydudan yayın yapan kanalların müstehcen arkadaşlık programlarına geldi. İnşallah biran önce evlilik programlarıyla birlikte milletin ahlakını bozan magazin programlarına ciddi yasaklar gelir. Çünkü evlilik ve magazin programları Türk milletinin aile yapısını, ahlakını bozduğu gibi milletin yaşam tarzına olduğu gibi inancına da zeval veriyor. Kimi zaman ilmim gereği evlilik programlarını izlediğimde şunları sormaktan kendimi alamıyorum: Allah aşkına bu insanlar ekranlarda rezil olduklarının hiç mi farkında değiller? Ekranlarda rezil olan bu insanları uyaracak hiç mi kimseleri, aileleri, dost akraba veya arkadaşları yok? Hadi bu insanlar kendilerine malik değil, cahil cühela maymuna çevrildiklerininde farkında değiller. 

İnsanları maymuna çevirenler 

Peki ya reyting uğruna ekranlarda insanları  maymuna çevirenlere ne demeli? Sanırım onlarda hiç utanma sıkılma vicdan yok! Vicdanı olan biri üç günlük dünyada çıkarları ve para kazanmak için insanları maymuna çevirmez.  Zavallı cahilleri ekranda kendilerine sermaye etmez. Evlilik için stüdyoda bulunan cahiller, evlilik gibi kutsal yapıyla dalga geçip, aile kavramına zarar veriyorlar. Her gün  birbirlerine talip olan kişiler sonraki gün bir başka kadın veya erkeğe aşık olduklarını söylüyor. Bu nasıl aşk, şip şak her gördüğüne insan nasıl olur da birine aşık olabilir? Bunlar rezillikten başka bir şey değil. Programı izleyenler bunlarda nasıl mide var? böyle rezillik olur mu? Baksana pisliğe konmuş kara sinek gibi bir birine konup duruyorlar.  Bu evlilik programları rezillikten kepazelikten başka hiç bir şey değil. Türk milletinin ahlakını bozmaktan başka hiç  bir şey değil. Peki ya Televizyonlardaki Magazin programları çok mu masum? O da ayrı bir rezillik kepazelik. Neymiş efendim sözüm ona filanca bir sanatçı filanca kişiyle bir yerlerde aşk yaşarken yakalanmış. Güya sanatçı olan o kişi bir sonraki hafta başka güzelle aşk yaşarken yakalanıyor. 

Danışıklı, dönüşüklü haberler 

Bu tür haberler genellikle sözde sanatçı ile bazı magazinciler arasında gizli ticari, danışıklı dönüşüklü haberler. Yani sözde sanatçıyı para karşılığı gündeme getirmek için yapılan haberler. Genellikle İnsanların dedikodusunun ve gıybetinin yapıldığı, yalanların iftiraların bol olduğu magazin programları, evlilik programlarıyla birlikte topluma kötü örnek olmaktan dolayı yasaklanmalıdır. Sevgili okuyucularım yıllardır Toplumdan gelen yoğun şikayetlerden dolayı Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş,“Kanun hükmünde kararnameyle bu programlara yasak getirebiliriz” demişti. Ne yazık ki evlilik programlarına yasak gelmedi. Yasak hiç alakasız uyduda yayın yapan arkadaşlık yayını yapan programlara geldi.Milletimizin ahlakını, aile yapısını bozan, milli ve manevi değerlerimizi yok eden bu programlar hemen derhal yasaklanmalı. Şunu çok iyi bilmeliyiz ki bir milletin öz güveni ve milli duyguları sarsılırsa o millet yok olur. Bir millet kültüründen inancından uzaklaşırsa o millet yok olur. Bir milletin aile hayatı yok olursa biliniz ki o millet de yok olur. İşte evlilik ve magazin programları milletimizin bu değerlerini yok ediyor. Sonra, “Ah ne oldu bize, nedir bu başımıza gelenler, evlatlarımız anasından babasından ailesinden uzaklaştı, toplum olarak duygusuz, maddeci, çıkarcı olduk” diye hayıflanıp dururuz. Zaten toplum olarak yalnızlaştığımız şu günlerde Allah aşkına ne olur kendimize çeki düzen verelim. Evlatlarımızı hep maddeci olarak değil, biraz da milli ve manevi duygularla yetiştirelim. Büyük aile olarak anne baba çocuklar ve torunlarımızla tek çatı altında yaşayalım. Yoksa Allah korusun akibetimiz hiç iyi olmaz. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH TOPLUM OLARAK BİZLERİ AHLAKSIZLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH ANA BABA VE EVLATLAR OLARAK CÜMLEMİZİ FİTNECİLERİN YAYDIĞI FİTNEDEN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN, AMİN.