03.05.2017


Böyle müttefiklik olmaz olsun

Son bir yıldır Amerikan'ın PKK terör örgütünün Suriye kolu olan PYD'ye açıkça destek olması ve PYD'li teröristlere askeri araç, ağır silahlar, askeri eğitim vermesi dost ve  müttefikliğe hiç sığmıyor. Türkiye'nin 40 yıldır mücadele ettiği bir terör örgütüyle Amerika'nın yakın dostluk kurması kelimenin tam anlamıyla dostluğa ve müttefikliğe ihanettir. Türkiye asker, polis ve vatandaşımızı kalleşçe şehit eden terör örgütü PKK'yla PYD'yle FETÖ'yle mücadele ederken, çarpışırken Amerikan askerlerinin zırhlı araçlarıyla sınırımızda PKK'nın Suriye kolu olan PYD'li teröristlere korumalık yapması, PYD'li teröristlerin cesetlerini taşıması ve Amerikalı komutanların, Türk askerlerine kurşun sıkan şerefsiz PYD'li teröristlerin cenazesine katılması dostluğa ihanetten başka bir şey değildir. Ayrıca Amerika'nın PKK'nın Suriye kolu olan PYD'ye askeri yardımda bulunması, NATO anlaşmasının 3'cü madesine aykırıdır. NATO anlaşmasının 3'cü madesinde, “Taraflar tek tek ve ortaklaşa olarak sürekli ve etkin öz yardım ve karşılıklı yardımlarla, silahlı bir saldırıya karşı bireysel ve toplu direnme kapasitelerini koruyacaklar ve geliştireceklerdir” ifadesi yer almakta.  “NATO üyelerden birine ya da daha çoğuna yöneltilecek silahlı bir saldırı tüm NATO üyelerine saldırı sayılır” denilmekte. 

ABD Türkiye'ye ihanet ediyor 

Peki Amerika ne yapıyor? Tam tersi terör örgütlerine destek vererek hem NATO üyesi olan Türkiye'ye ihanet ediyor hem de NATO'nun 3'cü maddesini ihlal etmiş oluyor. Halbuki Amerika ve tüm NATO üyeleri anlaşmasının 3'cü maddesine göre teröre karşı Türkiye'nin yanında olmaları gerekir. Rusya da PYD terör örgütünü korumaya alarak aynı şerefsizliği yapıyor. Sevgili okuyucularım NATO, Birleşmiş Milletler, dostluk, müttefiklik hepsi hikaye. Bu ehli küfür Haçlı dünyası, kendilerinden olmayanlara duyarsızdır. Onlar için anlaşma yapılmış yapılmamış hiç önemli değil. Onlar için Türkiye NATO üyesi olsa ne olacak ki? Onlar ancak işleri düştüğünde NATO üyesi olan Türkiye'nin Türk askerine kritik yerlerde güvenlik önlemleri almasını isterler. Lafı eveleyip gevelemeye hiç gerek yok. Ben öyle sanıyorum ki, İsrail'in projesi olan büyük Ortadoğu projesini hayata geçirmek için, Irak'ı, Suriye'yi, Türkiye'yi bölüp parçalamak ve bu üç ülkenin sınırları içinde Kürt devletinin kurulması için Rusya, Amerika, İngiltere, Avrupa yani Haçlı zihniyetine sahip ülkeler anlaştı. 

Amerika ile Rusya anlaştı 

Bilhassa Amerika ile Rusya anlaşmış gözüküyor. Zaten Geçtiğimiz haftalarda İngiltere'nin  üst düzey diplomatları, müsteşarları kuzey Irak bölgesel yönetimi başkanı Mesut Barzani'yle bir araya gelerek kurulacak olan Kürt devleti için harita üzerinde çalışmışlardı. Kardeşlerim işte son yıllarda ülkemiz üzerinde oynanan pis oyunların, PKK terörünün gezi olaylarının, 15 temmuz darbe girişiminin arkasında hep bu oyunlar var. Yani ülkemizdeki bazı guruplar ve dış güçler Cumhurbaşkanımızı devre dışı bırakıp Türkiye'de iç savaş çıkartıp Türkiye'nin bölünmesini İstiyorlar.  Bizler şer güçlere karşı çok uyanık olmalıyız. Ülkemizin birlik ve beraberliği için çalışmalıyız. Ülkemizin topraklarında gözü olanları analarında doğduğuna pişman edecek güce sahip olmalıyız. Dış güçlerin, ajanların, içimizdeki devlet ve millet düşmanlarının sosyal medyada yaymaya çalıştıkları algıya ve fitneye kanmayalım. Bizler şer güçlere ve ülkemizin bekası için mücadele eden Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanında olmalıyız. Bizlerin bizden başka hiç ama hiç dostu olmadığını kesinlikle bilmeliyiz. Amerika, Avrupa, İngiltere, Rusya ve İslam ülkeleri hepsi yalan hepsini geçin. Bunların hiç biri bizim dostumuz olmamışlardır. Hele hele islam ülkelerine kesinlikle güvenilmez islam ülkelerinin liderlerinin ipi başkalarının elinde olduğu için onlar güç neredeyse orada olurlar. Yıllardır dost dediğimiz ülkeler görüyorsunuz ülkemizi bölüp parçalamak için terör örgütlerine her türlü desteği veriyorlar.Tekrar söylüyorum bizim bizden başka dostumuz yok. Bizler milli ve manevi şuura sahip olarak, din, dil, ırk ayrımı yapmadan, içimize yayılmak istenen fitnelere kanmadan bir birimize sıkı sarılmalıyız. Allah korusun aksi taktirde gök kubbenin altında hepimiz yok olup gideriz. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DOSTU DOST BİLENLERDEN EYLESİN. ALLAH DEVLETİMİZİ VE CÜMLEMİZİ SÖZDE DOST BİLDİĞİMİZ, MÜNAFIKLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.