12.04.2017


Şimdi birlik içinde olmanın tam zamanı

Efendim Avrupa güvenlik ve işbirliği teşkilatı kısa adı AGİT olan kuruluş varya, iş o kuruluş Türkiye'yle ilgili bir rapor hazırlamış. AGİT hazırladığı raporda referandum sürecinde Türkiye'de ifade özgürlüğünün olmadığı ve bir çok gazetecinin tutuklandığı anlatılıyor. Tek kelimeyle aptal, geri zekalı, Türkiye düşmanı AGİT, FETÖ'cüler tarafından kullanılıyor. AGİT, Sadece FETÖ'cülerle değil. başta İsrail olmak üzere Amerika, Vatikan ve Avrupa ülkeleri ve Haçlı ordusuyla  birlikte hareket ediyor. Bu şer güçler kendi aralarında görev taksimi yaparak bulundukları konumda üzerlerine düşen görev neyse hepsini de Türkiye'yi bölüp parçalamak için kullanıyorlar. Görüyorsunuz bu şer güçler, Türkiye'yi ileri demokrasiye taşıyacak anayasa ve sistem değişikliğine engel olmak için her pisliği yapmakta. Avrupa'da lider konumunda, ne kadar faşist ruhlu şeytanlar varsa hepsi de bir araya gelerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı bitirmek istiyorlar. Ne için cumhurbaşkanımız erdoğanı  bitirmek istiyorlar? Türkiye Cumhuriyeti'nin  bölünüp parçalamanın önündeki tek engel olduğu için. 

Bakanlara neden yasak getirdiniz? 

Neymiş efendim referandum sürecinde ifade özgürlüğü yokmuş ve gazeteciler tutuklanmış. Hadi oradan şerefsiz oğlu şerefsizler. Her gün Cumhurbaşkanımıza meydanlarda, sosyal medyada ve sizin destek olduğunuz bazı medya organlarında küfür ve hakaretler edildiğini görmüyormusunuz? İfade özgürlüğünden bahsediyordunuz? Peki Avrupa ülkelerinde Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanlarının konuşmalarına neden yasak getirdiniz?Neden Hollandalı alçak polisler, orada yaşayan Türkleri köpeklere ısırttığında ses çıkarmadınız? Neden Türkiye Cumhuriyeti devletinin bakanlarına konuşma yasağı getirilirken konuşmadınız? Avrupa ülkelerinde Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanlarına konuşma yasağı konurken, PKK'lı alçak şerefsiz teröristlerle birlikte değer terör örgütlerinin miting yapmasına müsade edildiğinde neden ses çıkarmadınız? Neden Avrupa'nın göbeği olan İsviçre'de Cumhurbaşkanımızın şakağına silah dayamış posterler açan terör örgütlerine ses çıkarmadınız? 

PKK'ya hizmet eden alman casusu 

Sizler varya neyse şimdi ağzımı bozmayayım. Diyorsunuzki 'Gazeteciler tutuklandı?' Sizin gazeteci dediğiniz kişi PKK'ya hizmet eden ve Almanya'nın casusu. Suçu olmayan biri neden aylardır Almanya baş konsolosluğunun rezidansında saklanır? Neden aylardır bu sözde gazeteci Almanya tarafında Türk adaletine teslim edilmedi? Tek kelimeyle Almanya'nın casusu olduğu için. Belki bildiklerini anlatır korkusuyla aylardır teslim etmediler. Sevgili okuyucularım görün ülkemiz üzerine oynan pis oyunları, görün Cumhurbaşkanımıza karşı olan düşmanlığı. Görün ülkemizde ne kadar kanı bozuk şerefsiz, terör örgütleri FETÖ, PKK ve değer terör örgütleri varsa hepsinin de arkadında kimlerin hangi şer güçlerin olduğunu. Türkiye Cumhuriyeti'ni bölüp parçalamak isteyen bu şer güçlere, Haçlı ordusuna karşı birlik içinde olmamız gerekir. İçimize sokulmak istenen fitne ve fesatlıklara kanmadan din, dil, ırk ayrımı yapmadan, ülkemize, devletimize, birlik ve beraberliğimize sahip çıkmanın şimdi tam zamanı. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ŞER GÜÇLERİN ŞERRİNDEN ÜLKEMİZİ KORUSUN. ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH ÜLKEMİZDE NE KADAR HAİN VARSA HEPSİNİ HELAK ETSİN, AMİN.