05.04.2017


Ne biliyorsan anlat kardeşim

Millet CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu anlamakta gerçekten zorlanıyor. Neden zorlanıyor biliyor musunuz? Tutarsız ve sonu gelmeyen fitne içerikli konuşmalarından dolayı. Çoğu insan, “Ya bu Kılıçdaroğlu CHP için mi yoksa FETÖ'cüler için mi çalışıyor anlamış değiliz” diyorlar. Kılıçdaroğlu'nun son aylarda yaptığı konuşmalara bakarsak gerçekten anlaşılır gibi değil. Kılıçdaroğlu'nun söylemlerine bakılırsa sanki  FETÖ'cülerin ağzıyla konuşup onlara hizmet ediyor gibi. Sanki FETÖ'cülere minnet duygusu var da öyle konuşuyor gibi.  Aylardır her toplantıda, “Elimde deliller var,  hükümetin içinde byLock kullanan kişileri açıklayacağım” diyen Kılıçdaroğlu, aylardır elindeki belgeleri açıklamadı. Sadece fitne yayarcasına konuşuyor. Kardeşim elinde ne belge bilgi varsa delilleriyle açıklasana. Şimdi de televizyon yöneticileriyle yaptığı toplantıda 15 Temmuz darbe girişiminin düzmece olduğunu söyledi. Yani hükümetin 15 Temmuz darbesinden haberdar olduğunu ima ediyor. Tek kelimeyle yazıklar olsun. 

CHP'nin başında olması felaket 

Tek kelimeyle CHP gibi bir partinin başında Kemal Kılıçdaroğlu'nun olması bir felaket. Tekrar soruyorum Kılıçdaroğlu sen şantajcı mısın?Senin elinde belge ve bilgi varsa neden hemen millete açıklamıyorsun? Her seçim öncesi fitne yayarcasına böyle açıklama yapmak bir genel başkana yakışıyor mu? Ey Kılıçdaroğlu bir şekilde seni CHP'nin koltuğuna oturtan devlet ve millet düşmanı olan İsrail, Amerika, Avrupa ve Vatikan'ın kontrolündeki münafık FETÖ'cülere sakın inanma. Haberin olsun FETÖ'cüler seni yanlış yönlendiriyor.Kılıçdaroğlu daha önceki yazımda size sorular sormuştum. Şimdi tekrar sana aynı soruları soruyorum; Ey Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'a kurulan kaset komplosuyla sizin CHP Genel Başkanı olmanız arasında bir bağlantı var mı? Kılıçdaroğlu, sizin iradeniz FETÖ'cüler tarafından teslim alındığı söyleniyor bu iddia doğru mu?  Kılıçdaroğlu, asıl sizin 15 Temmuz darbe girişiminden haberdar olduğunuz konuşuluyor bu doğru mu? Kılıçdaroğlu, FETÖ'cü münafık hainler bombalarla milleti öldürürken, Atatürk Havalimanı FETÖ'cüler tarafından işgal edilirken siz neden havaalanının dışına çıkıp milletle birlikte darbeye karşı durmadınız? 

CHP terör örgütüyle omuz omuza 

Ha unutmadan don sorumu sorayım, diyorlar ki Kılıçdaroğlu CHP'yi bitirmek için bir projedir diyorlar. Allah aşkına bu soruları samimi, kısa ve öz olarak cevaplarsanız inanın çok mutlu olacağım. Ey Kılıçdaroğlu bugünkü CHP sayende Atatürk'ün kurduğu milli CHP değil. Ne yazık ki bugünkü CHP, terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP ile yine terör örgütü FETÖ'yle omuz omuza. Bu durum sizin içinizi acıtmıyor mu? İnanıyorumki bugünkü CHP'nin politikası gerçek CHP'ye gönül vermiş olan seçmeni çok rahatsız ediyor ve içini acıtıyordur. Kılıçdaroğlu size nasihatım şu olsun. O güvendiğin FETÖ'cüler varya İnanın bana öyle geliyor ki o FETÖ'cüler size bir oyun oynayacak. Bir an önce bedeli ne olursa olsun FETÖ'cüler den uzak kalmanı tavsiye ederim. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZİ, MİLLETİMİZİ FİTNE VE FESATLIKTAN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH KİM ÜLKEMİZ ÜZERİNDE HAİN PLANLAR İÇİNDE İSE HEPSİNİ HELAK ETSİN, AMİN.