29.03.2017


Bütün şer güçlerin hepsi bir aradaysa..

Dün arkadaşlarla 16 Nisan referandumu üzerine uzunca sohbet ettik. Kendimce ülkemiz üzerinde oynanan pis oyunları anlatırken arkadaş , “Hocam, bakın NATO, Vatikan, Avrupa ülkeleri, İsrail, Rusya ve Amerika'yla birlikte terör örgütleri FETÖ, PYD, PKK ve PKK'nın siyasi kanadı HDP ile ana muhalefet partisi CHP, 16 Nisan'da referandumda hayır çıksın diye ortak hareket ediyor. Hocam acaba referandumda bir sıkıntı olur mu?” diye söze girdi.  Arkadaşın bu endişesini içindeki tedirginliği çoğu insandan duydum. Çoğu insanlarımız ne yazıkk ki fitne, yalan, yanlış, iftiralar dolu sosyal medyadan etkilendikleri için tedirginler. Şu çok iyi bilinmelidir ki sosyal medyada yalan yanlış iftiralarla insanların kafasını karıştıranlar FETÖ'cüler, PKK'lılar. HDP'liler ve bazı CHP'lilerdir. Bunların tek amacı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, siyaset sahnesinden yok etmek. Ben de tek kelimeyle avuçlarını yalarlar derim. Çünkü İnsanlarımız kimin nasıl niyette ve düşüncede olduğunu, kimin hangi ülke istihbaratları tarafından yönlendirildiğini çok iyi biliyor. 

Cumhurbaşkanımıza karşı düşmanlık 

Sevgili okuyucularım, dediğim gibi partilerine, fikir ve ideolojilerine bakmaksızın hayır kampanyası sürdürenlerin ortak özelliği Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a olan düşmanlıktır. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a ortak düşmanlar kim? Söylediğim gibi 15 temmuz darbesine destek olan Haçlı zihniyetine sahip Avrupa ülkeleri, Nazi ruhuna sahip olan Almanya, Hollanda, Belçika, İsviçre, Yunanistan, İsrail, Amerika, NATO ve Vatikan ülkemizin bölüp parçalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu şer odakların desteklediği terör örgütleri FETÖ, PYD, PKK, PKK'nın siyasi kanadı HDP, bunlarla birlikte ne yazık ki ana muhalefet partisi CHP de Cumhurbaşkanımıza düşmandır. 

Terör örgtü PKK'yı korku sardı 

Türkiye'nin kaderini oylanacağı referandum yaklaştıkça şimdiden şerefsiz kanı bozuk terör örgütü PKK'yı korku sardı. PKK'nın elebaşları halka tehdit ve şantajla 'hayır oyu kullanın' diyor. Hatta PKK yöneticileri “Referandumda evet çıkarsa biteriz” diyor. Korkunun ecele faydası yok. Öyle pis biteceksiniz ki feryadı figanınız cehennemin en derin yerinden duyulacaktır. Derim ki eğer Türkiye düşmanları, ülkemizin bölünmesini parçalanmasını isteyen Amerika, Rusya, İsrail, Almanya, Hollanda,Yunanistan, Belçika, İsviçre ve Vatikan'la birlikte terör örgütleri PKK, PYD, FETÖ hayır kampanyasında bir araya gelmişler ise, ülkesini devletini milletini seven biz Türk milleti hep birlikte Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanında olmalıyız. Yani ülkemizin bekası ve bölünüp parçalanmamız, ülkemizi PKK ve FETÖ  gibi terör örgütlerine teslim etmemek için 16 Nisan'da EVET demek mecburiyetindeyiz. Mecburiyetindeyiz diyorum çünkü ülkemizin bekası söz konusu. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLISI NE İSE ONU NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZİ, MİLLETİMİZİ ŞER GÜÇLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.