04.08.2018


Papaz bahane

Washington yönetiminin ülkemizde PKK ve FETÖ adına casusluk yapan papaz Andrew Brunson’ın tutukluluğunu gerekçe göstererek, Türkiye’ye karşı yaptırım kararı alması tek kelimeyle iğrençlik. Neymiş efendim Türkiye, Amerikalı papazı mutlaka serbest bırakmalıymış. Türkiye papazı serbest bırakmayınca Amerika, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül’ün Amerika’ya giriş yapmasına ve mal varlıklarının dondurulmasına karar verdi.  Ah be salaklar, bilmiyor musunuz her iki bakanımızın Amerika’da malı, mülkü, parası olmadığını? Hadi Türkiye’ye daha geniş kapsamlı yaptırım uygulasaydınız ya? Uyugulayamazsınız çünkü Türkiye’ye geniş kapsamlı yaptırım uygulamanın sizin zararınıza olduğunu çok iyi biliyorsunuz? Parasını peşin ödememize rağmen Amerika Senatosu, F-35 savaş uçaklarını Türkiye’ye teslim etmeme kararı da aldı. 

İşlediği suçun cezasını çekecek 

Ben size ne diyeyim bilmiyorum ki? Papaz aşağı papaz yukarı. Hadi oradan sizi gidi fitne fesatçılar sizi. Türkiye’ye papaz diye gönderdiğiniz Andrew Brunson denen ajanınız ülkemizde din adamı olarak değil, Türkiye’yi bölüp parçalamak için bulunduğunu bilmiyor musunuz? Ajan olarak yetiştirip ülkemize gönderdiğiniz papazın açtığı kiliseyi ajanlarınızın toplanma yeri haline getirdiğini bilmiyor musunuz?  Bu ajan papazın, kanı bozuk şerefsiz FETÖ’cülerin 15 Temmuz darbe girişiminde nasıl bir rol oynadığını bilmiyor musunuz? Bu ajan papazın, PKK’yla nasıl işbirliği içinde olduğunu, PKK terör örgütüne nasıl bilgiler sağladığını bilmiyor musunuz? Siz Türkiye Cumhuriyeti’ni, muz cumhuriyeti mi sanıyorsunuz? Türkiye artık sizin bildiğiniz eski Türkiye değil. Kim olursa olsun. Yerli veya yabancı hiç fark etmez. Herkes işlediği suçun cezasını çekecektir. 

Trump papazı malzeme yapıyor 

Kardeşlerim Trump yönetimi ajan papazın tutuklanması olayını bahane ediyor. Bence Trump, papaz olayını yaklaşan seçimlere sermaye ediyor. Trump, papazın bağlı olduğu Evanjelist mezhebinin oyunu almak için papazın tutukluluğunu gündemde tutmakta. Trump’ın Türkiye’ye sinir olması sadece papaz meselesi değil. Türkiye’nin Rusya’yla, Çin’le, İran’la birlikte siyaset yürütmesinden, Türkiye’nin Rusya’dan S-400 füze almasından da rahatsız. Yani Türkiye’nin tam bağımsız oluşundan, güçlenmesinden, kendi askeri savunma sistemlerini güçlendirmesinden rahatsız. Amerika Türkiye’ye karşı geniş kapsamlı yaptırım kararı alamaz.  Eğer alırsa bu Amerika’nın zararına olur. Dediğim gibi Trump, Amerikan siyasetinde etkili olan Evanjelistlerin oyunu almak için böyle basit işler yapıyor. Yalınız ilerki zamanlarda göreceksiniz ki Amerika, Türkiye’yi karıştırmak için ülkemizde ne kadar marjinal guruplar, sözde siyasi parti görünümündeki partiler, ipi ajanların elinde olan bazı vakıf ve dernekler varsa hepsini kışkırtacaktır. Sadede gelirsem derim ki Türkiye, Amerika’nın bu salakça yaptırım kararına sert bir şekilde cevabını verdi. Yalnız hiç vakit kaybetmeden Türkiye misilleme yapmalıdır. Türkiye olarak bizde bu kararın alınmasına sebebiyet veren Amerikan İçişleri,Adalet ve Hazine Bakanlarına karşı soruşturma açmalıyız. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DÜNYA’NIN HUZURUNU BOZANLARI HELAK ETSİN. ALLAH ÜLKEMİZE, KİN NEFRET DUYAN, HAİNLİK YAPAN, İÇİMİZDEKİ KANI BOZUK OLANLARI VE DIŞARIDAKİ TÜRKİYE DÜŞMANLARINI DA HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN AMİN.