21.07.2018


Filistinliler kendi topraklarında yok hükmünde

İsrail parlamentosu, Filistinlilerin toprak taleplerini reddeden ve Filistin topraklarını İsraillilerin anavatanı ilan eden bir tasarıyı kabul etti. İsrail parlamentosunda geçen tasarıya göre gerekli durumlarda Yahudi şeriatının kullanılacağı da belirtildi. Yani İsrail artık ırkçı bir Yahudi din devleti oldu. Bu tasarıyla 8 milyonluk İsrail’in yüzde 17.5’ini oluşturan Arap nüfusu yok sayıldı. O toprakların asıl sahibi olan Filistinliler kendi topraklarındaki haklarından mahrum edildiği, gibi İsrail Filistin topraklarının tamamını kendi toprağı ilan etti.  Fitneci Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmesinden sonra İsrail parlamentosu da işgal ettiği Kudüs’ü bu tasarıyla başkent ilan etti. Şimdi, “İsrail’in Kudüs’ü başkent ilan etmesi uluslararası toplum bakımından bir şey ifade etmez” denilebilinir. Ben de geçin bunları derim. Şerefsiz İsrail köpekleri uluslararası toplumu, Birleşmiş Milletleri mi dinler? Zaten dinlemiyor da. 

Terörist devletten korkuyorlar 

Terörist Yahudi İsrail devletinin askerleri, yıllardır kadın, çocuk, yaşlı demeden Filistinli kardeşlerimizin başına bombalar yağdırırken, ağır silahlarla küçücük çocukları öldürürken Birleşmiş Milletler’den, uluslararası toplumdan çekindi mi? Veya yüz binlerce Filistinli katliama uğrarken Birleşmiş Milletler ve uluslararası toplum samimi olarak yüksek sesle tepki gösterdi mi? Hayır göstermediler. Çünkü hemen hemen dünya devletlerinin çoğu terörist Yahudi İsrail devletinden korkuyor.  İşte görün Türkiye’den başka hiç bir devlet İsrail’in bu tasarısına tepki göstermedi. Hadi diyelim ki Hrıstiyan ülkeler İsrail’e tepki göstermiyor. Peki ya İslam ülkeleri? Gerçi İslam ülkesi diye bir şey kalmadı ya... Zaten İslam ülkelerinin çoğunun liderlerinin ipi İsrail ve Amerika’nın elinde. Postu deldirmekten, koltuğu kaybetmekten korkan Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır gibi ülkelerin yöneticileri Kudüs’ün İsrail’in başkenti olmasından yana tavır koymadılar mı? 

Kendimize çekidüzen verelim 

Kardeşlerim, İslam aleminin, Müslümanların, ümmeti Muhammed’in üzerinde pis oyunlar oynanıyor. Biz Müslümanlar, İslam aleminin üzerinde oynanan oyunlara tepkisiz kalıyoruz. Biz müslümanlar, Mezhep safsatası ve etnik kimliklerimizle uğraşıyoruz. İçimize atılan fitne tohumlarıyla şer güçler, bizi bir birimizden uzaklaştırdı. Allah aşkına gelin kendimize çeki düzen verelim. Müslümanlar olarak ümmet şuuruyla hareket edelim. Şer güçlere karşı birlik içinde olalım. İçimize sokulmuş fitne tohumlarından mezhep safsatasından uzak kalalım. Aklımızı başımıza almaz, birlik içinde olmaz ve bir birimizin kuyusunu kazmaya devam edersek, bir birimizden uzaklaşırsak biliniz ki terörist yahudi İsrail devleti hepimizi yok edecektir. Ortadoğu’da yaşanan iç savaşların, kavgaların, bölünmelerin arkasında İsrail ve İsrail’i koruyan Amerika, Rusya, Avrupa, Vatikan, NATO vardır. Eğer Müslümanlar olarak birlikte hareket etmezsek Filistinli kardeşlerimizi hiç sayıp Yahudi şeriat devleti kuran İsrail’i artık kimse durduramaz. Belki yakında İsrail Ortadoğu’da imparatorluğunu ilan bile eder. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÖNCE BİZ MÜSLÜMANLARA BİRLİK VE BERABERLİK NASİP ETSİN. ALLAH ŞERRE KARŞI MÜSLÜMANLARA UYANMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.