17.07.2018


Feminist ve kadın derneklerin başarısı

Gazetelerin magazin ve haber sayfaları, televizyon kanallarındaki kadın ve magazin programları aile hayatının içine ettiler. Gazete ve televizyon programlarında insana ve aileye yönelik hiç bir hayırlı, eğitici ve birleştirici birşey yok. Yayınlarda kim kimi aldatmış, 'dün filanca kişiyle olan filanca sanatçıyı bugün bir başka kişiyle aşk yaşarken yakaladık' gibi yayınlarla aşkın da içine ettiler.  İşte bu magazin programları gençleri, her gün hayasızca kucaktan kucağa gezen sözde sanatçı olan ünlülere özendiriyor.  Ya gündüz yayınlanan kadın programlarına ne demeli? Kadın programları ise felaketin kendisi. Programcılar reyting uğruna Anadolu’nun ücra köşelerinden köylerden topladıkları çarpık hayat yaşayan cahil cühela insanları ekrana çıkarıyor. Cahil cühela diyorum çünkü aklı başında kendisine malik olan biri, aile mahremiyetini erkanlara taşımaz. Neymiş efendim eniştesi baldızı şey etmiş, dayı yeğene şey etmiş, şok şok şok kadının biri kocası, eniştesi ve başka bir erkekle daha ilişki yaşıyormuş! Hay sizin midenize tüküreyim. 

Aile yapısını yok etmek istiyorlar 

Filanca kadın çocuklarını ve kocasını bırakıp başka erkekle kaçmış, mağdur kocanın ekranda programcıların ısrarlı gazıyla ağlayıp, “Ne olur gel karıcığım” diye yalvarıyor. Ulan kadın başka erkekle kaçmış, seni boynuzlamış neden utanmadan programcıların gazına gelip göz yaşı dökerek geri gel karıcığım diyorsun? Be adam sende nasıl bir mide var? O kadından sana bir daha kadın olur mu?  Çoluk çocuğunu bırakıp başka bir erkekle giden kadından hayır mı gelir? Televizyon programlarına erkek düşmanlığı yapan kadın derneklerinin temsilcilerini, feministleri ve ekranlarda gözükmek için abuk sabuk konuşan sözde cahil sanatçıları konuşturursanız sonuç bu olur.  Aklıma her zaman şu soru geliyor. Acaba aile yapımızı bozmak isteyen şer güçler, bazı kadın derneklerine, vakıflara, televizyon programları ve gazetecilere Müslüman Türk milletinin aile yapısını, milletimizin dini ve milli duygularını yok etmek için maddi manevi destek veriyor olabilirler mi? Feministlerin, kadın dernekleri ve vakıf yöneticilerinin gazete ve televizyon programlarında sıkça yer almalarından sonra boşanmalarda hızla artış oldu. 

Boşanan erkeğin başına gelenler 

Tabi sosyal medyanında hayatımıza girmesiyle aldatmalar boşanmalar çoğaldı. Tabi yasalarda kadına pozitif ayrımcılıkta boşanmalarda artışa sebep oluyor. Boşanan erkeğin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiş oluyor. Diyanet İşleri Başkanlığı son yıllarda hızla artan boşanmaları araştırmış. Araştırmada aile içi iletişimsizlik, şiddet, maddi durum ve en çokta kadının kocasına sadakatsizliğinde artış olduğunu rapor etmiş. Yani kadınların kocalarını aldatmalarında artış olduğunu söylüyor.  Derim ki bir an önce devlet, feministlerin, kadın derneklerinin ve Avrupa’nın baskısıyla çıkardığı 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine dair kanunu, yani kadına pozitif ayrımcılık yasasını iptal etsin. Kardeşlerim Allah Peygamber aşkına ne olur aile birliğinizi bozmayın. Aile birliğinize zeval verecek abuk sabuk davranışlardan ortamlardan uzak kalın. Sosyal medya denen fitne dünyasından uzak kalın. Erkek düşmanlığı yapan, ancak erkeksiz de yaşayamayan feministlerin oyununa gelmeyin. Bizleri ahlaki, milli ve manevi değerlerimizden uzaklaştıran televizyon programlarından uzak kalalım. Şehvete kapılıp kadın ve erkekler olarak birbirinizi aldatmayın. Zina yapmak çok büyük günah olduğu gibi çok büyük de ayıptır. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÇOLUK ÇOCUĞUMUZLA HEP BERABER BÜYÜK AİLE OLARAK YAŞAMAYI CÜMLEMİZE NASİP ETSİN. ALLAH AİLE BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ YIKMAK İSTEYENLERİ HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.