14.07.2018


Allah o günü milletimize bir daha yaşatmasın

Arkadaşlara, “Deniz suyuna ihtiyacım var, bir kaç günlüğüne denizi temiz olan bir yere gidelim” dedim. 15 Temmuz 2016 tarihine Marmaris’te bir otelde yer ayırttık. Cuma günü Cuma Namazı’nı Havalimanı Camii’nde kıldıktan sonra havaalanına geçtik. Havaalanında Akın İpek’in avukatı Baran’la karşılaştık. Yıllardır Fetullah Gülen’e karşı olduğum bilindiği için Baran’a da, “Oğlum şu münafık FETÖ’cülerden uzak kal. Fetullah Gülen denen münafık bir projedir. Bu münafık FETÖ’cüler devlet, millet ve din düşmanı” derken, arkamda oturan modern orta yaşlı bir bayan, “Hocam, bravo valla. Keşke herkes senin gibi bunların gerçek yüzünü tehlikeli olduklarını cesaretle söyleseler” dedi.  Neyse uçağa bindik, otele yerleştim, duş yaptıktan sonra akşam namazımı kıldım. Namaz sonrası arkadaşım aradı. “Hocam vardınız mı? Neredesiniz” dedi. “Vardık geldim evladım” dedikten sonra “Hocam, haberleri takip ediyor musunuz” dedi. 

Vatandaşlarımız fırsat vermedi 

“Hayır izlemiyorum” dedikten sonra televizyonu açtım. Televizyonu izlemeye başlamamla birlikte göz yaşlarına boğulduğum. Bir yandan dua ediyorum, bir yandan, eyvah ülkem elden gidiyor, şerefsizler, güzelim ülkemi Suriye’den beter yapacaklar, kendi kendime Cumhurbaşkanı nerede? Başbakan nerede diye soruyorum?  Allah’a şükürler olsun bir kaç saat sonra Devlet Başkanımız Erdoğan’ı televizyonda görünce çok şükür Allah’ım diyerek dualar ettim. Sonrası hepimizin malumu. Şerefsiz, kanı bozuk, din, devlet ve millet düşmanı olan FETÖ’cüler, darbeye direnen vatandaşlarımıza uçaktan bomba yağdırarak 250 vatandaşımızı şehit edip binlerce vatandaşımızıda yaraladılar.   Allah’a şükürler olsun ki, o zamanın Cumhurbaşkanı olan bugünün Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla sokağa çıkan vatandaşlarımız, darbeci FETÖ’cülerin ülkemizi bölüp parçalamasına fırsat vermedi.  Kardeşlerim, yarın bu hain saldırının yıl dönümü. Bu hainliği, kalleşliği, şerefsizliği hiç bir zaman unutmamak gerekir.  Eğer 15 Temmuz darbe girişimi esnasında başımızda Devlet Başkanımız Erdoğan olmasaydı inanın bu hainler amaçlarına ulaşıp ülkemiz ertesi günü bölüp parçalarlardı. 

Fetö'cüler milletimizi kandırdı 

Bu FETÖ’cü şerefsizler, güzelim İslam dinini kendilerine sermaye edip milletimizi kandırdı. Milletimizin bir çoğu bu şerefsiz münafıkları, samimi Müslüman olduklarını düşünerek, çocukları da güzel eğitiyorlar sandı. Evet milletin temiz duygularıyla kendilerine teslim ettiği çocukları yetiştirip PKK terör örgütü gibi kendilerine militan yaptılar. Yetiştirdikleri o militanlar, devletin içine en mahrem yerlerine kadar sızıp devletin tüm sırlarını başka ülkelere servis ettiler.  Elbette bugün milletimizin dini duygularını kullanıp kendilerine sermaye eden FETÖ’cüler gibi cemaatler hala var. Aslında cemaatlerin amacı önce kendilerinde olmak ve yaşamaları kaydıyla sonra da insanlara İslam dinini, Peygamber efendimizin hadis ve sünnetini, güzel ahlakı, anne, baba ve devlet sevgisini öğretmektir.  Millet olarak bu söylediklerimin dışında art niyetli, haddini aşan, amacı dışında faaliyet gösteren, gözleri milletin cebinde, siyasetle ve ticaretle olan sözde cemaatlerden uzak durun.Kendimizi bu cahil şapşallara teslim etmeyelim. Millet olarak devletimizin bekası, huzuru, selameti için her daim dua edelim. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH MİLLETİMİZİN İÇİNE FİTNE SOKAN, GÜZELİM İSLAM DİNİNİ KULLANIP İNSANLARI KENDİLERİNE SERMAYE EDEN SÖZDE CEMAATLERİ HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.