11.07.2018


İhraç edilen FETÖ'cüler ve sosyal medya fitnesi

Türkiye yeni hükümet sistemine geçerken, OHAL kapsamında yani Olağanüstü Hal’in Kanun Hükmünde Kararnamesiyle devletin içine sızmış FETÖ’cüler, PKK ve diğer terör örgütlerine mensup olan kişiler ihraç edildi.  Büyük bülümü Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nden olmak üzere toplam 18 bin 632 kişi ihraç edildi. FETÖ’cülerin Ergenekon’da yaptıkları gibi iftiraya uğramış olan askerler de tekrar bu kararnameyle görevlerine geri döndüler.  Bu kararnamede beni şaşırtan şu oldu; 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde Ankara’da alçak uçuşları yapan, bomba yağdıran pilotların eşlerinin darbeden 2 yıl sonra devletten ihraç edilmeleri oldu.  Yani 15 Temmuz darbe gecesi ve günü milletin başına bombalar yağdıran alçak pilotların eşleri, darbeden 2 yıl sonra Milli Eğitim'den ihraç edildiler. Merak ediyorum katil pilotların öğretmen eşleri devletten 2 yıl boyunca nasıl tutuldu? 

FETÖ'cüler tamamen temizlendi mi? 

Şimdi diyebilirsiniz ki, “Ama Hocam, kocaları suç işlemiş, kadınların ne suçu var?” Yok kardeşim yok. Bu sizin bildiğiniz gibi sıradan işler evlilikler değil. FETÖ, 'sen o kişiyle evleneceksin' dediğinde iş biter. Demek istediğim pilotların eşleride büyük ihtimalle FETÖ’dendir. Peki bu son kararnameyle sinsice devletin içine sızmış olan FETÖ’cüler sizce temizlendi mi? Bence, hayır temizlenmemiştir. Çünkü FETÖ denen bukalemun tipli sinsi münafık örgüt, bulundukları her ortama ayak uydururlar. İnanıyorum ki belki şu an devletin en mahrem yerinde kriptolu FETÖ’cüler vardır.  Cumhurbaşkanımız, hükümet üyeleri ve bürokratlar, FETÖ’cülere karşı reflekslerini sağlam tutmalıdırlar. Bu caniler, devletten ihraç edilmiş olsalar da, dışarıda halen faaliyetlerine devem ediyorlardır. Tabiri caizse 17-25 aralık ve bilhassa 15 Temmuz sonrası yeraltına girip tekrar toparlanma ve hücre tazelemenin gayretindedirler. Allah fırsat vermesin ama Amerika ve İsrail’in kullandığı bu devlet, millet, din düşmanı olan hain FETÖ’cüler, ellerine geçen ilk fırsatta tekrar hainliğe kalkışırlar. Neyse Allah tümünün kökünü kurutsun Amin. 

Sosyal medya gözlerini kör etmiş 

Bu arada bazı aptallara da söyleyeceğim bir iki çift sözüm var. Son Başbakanımız Binali Yıldırım, Bakanlarımızdan Numan Kurtulmuş’un kızının düğününe 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden giderken köprüde intihar girişimine rastlıyor. Doğal olarak yapması gerekeni yapan Başbakan Binali Yıldırım, intihar girişiminde bulunan o kişiye nasihatlarda bulunup adamcağızı intihardan vaz geçirdi.  Şimdi sosyal medyanın yönlendirdiği bazı aptal haset fesat tipler, Binali Yıldırım’ın bu davranışına planlı düzmece diyorlar. Hay sizin aklınıza ve hasetliğinize. Bu şapşallardan benim de çevremde de var. Bizim bir işe yaramaz sözde spor hocası Ural da aynı zihniyette. Sosyal medyaya karşı bunların gözünü açmak için büyük mücadele veriyorum ama ne yapayım olmuyor işte. Çünkü sosyal medya denen fitne dünyası bunların gözlerini kör etmiş. Kalplerini köreltmiş. Halbuki bugün ülkemizde sosyal medyayı, ülkemiz insanının içine fitne tohumları eken kutuplaştıran FETÖ’cüler, PKK’lılar, PKK’nın siyasi kolu HDP’liler, CHP’liler ve yabancı ülkelerin istihbaratlarıdır. Bizim bazı şapşallarda hainlerin, şer güçlerin fitnesine kanıyor.kardeşlerim uyanık olun ve gözünüzü açın.   Tamam kendinize malik değilsiniz onu da anlıyorum. Ülkemiz ve dünyayla ilgili doğru dürüst bir düşünmeye de sahip değilsiniz. Avam avam vakit geçiriyorsunuz. Bari kendinize iyilik yapında vaktinizi sosyal medya denen fitne dünyasında geçirmeyin. Farkında olmadan şer güçler, sizi kendilerine malzeme yapıp kullanıyorlar. Ne diyeyim, CENAB-I ALLAH CÜMLEMİZE AKIL VE ŞUUR VERSİN. ALLAH ŞER GÜÇLERİN OYUNCAĞI OLMAKTAN CÜMLEMİZİ KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.