27.06.2018


Sakın rehavete kapılıp gevşemeyin

Milletimiz Gezicilere, darbecilere, FETÖ’cülere, kanı bozuk olan şerefsiz PKK’lılara, İsrail’e, Amerika’ya, bazı Avrupa ülkelerine, Vatikan’a, NATO’ya ve içimizdeki hainlere rağmen “Durmak yok yola devam” dedi. Yani milletimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Yeterki sen ülkemizin bekası için çalış, ülkemizi tam bağımsız hale getir, şer güçlere karşı savunma sanayimizi güçlendir, sinsice devletin içine sızmış olan münafık FETÖ’cüleri devletin içinde temizlemeye devam et gerisini merak etme, biz her daim senin yanındayız” dedi.  Evet Milletimizin ve ümmetin Duasıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 53 oy alarak yenilmezlik serisini sürdürdü. FETÖ’cülerin, PKK’lıların, içimizdeki ve dışımızdaki şer güçlerin desteklediği umudu olan Muharrem İnce yüzde 30 oy aldı. Cumhurbaşkanlığı yarışını kaybeden Muharrem İnce, önümüzdeki günlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun koltuğuna oturacak gibi. 

Büyük hayal kırıklığı yaşadılar 

Neticede Milletimiz 24 Haziran seçimlerinde Meclis’te her görüşe yer verdi. Yalnız Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın kazanamaması için ellerinden gelen tüm pislikleri yapan, Muharrem İnce’nin kazanması içinde tüm gayretlerini ortaya koyan İsrail, Amerika ve Avrupa hayal kırıklığı yaşıyor. Tabi en çok hayal kırıklılığını Almanya Başbakanı Merkel yaşıyor. Yakın zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a pislik yapan bu ülkelerinin nasıl kıvırdıklarını, nasıl U dönüşü yaptıklarını hep beraber göreceğiz. Kardeşlerim, milletimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaptığı yatırımlar, şer güçlerin pis oyunlarına karşı dik duruşu, sözlerinin arkasında durmasına ve yeni projelerine oy verdi.  Hiç vakit kaybetmeden ekonomide, sanayide, dış politikada yeni projelerle 2023’e ulaşmalıyız. 

Mart 2019 seçimlerine hazırlanın 

Bu arada önümüzdeki Mart ayında yerel seçimler var. Bilhassa AK Partililere ve AK Partili milletvekillerine sesleniyorum. Toplum içinde gevşek gevşek yalan yanlış konuşarak, “Efendim Reis’le temas halindeyiz, AK Parti'nin içinde hükümete yakın olan biriyim” deyip piyasa yapmaya çalışanlara derim ki, oturup kalkmanıza, toplum içinde konuşmanıza dikkat edin.  Size tutulan her mikrofona abuk sabuk konuşup cahilce fikir beyan etmeyin. Bu uyarıları milletin nabzını iyi tutan biri olarak bilinçli olarak yapıyorum. AK Parti'nin yüzde 42.56 oy almasının nedenlerinden biri bu gevşekliktir. İnsanları AK Parti'ye oy vermeleri için ikna etmeye çalışırken, “Hocam tamam sizin hatırınız için Erdoğan’a oy vereceğim. Ancak AK Parti'ye vermem çünkü filan filan demeye” başlıyorlardı. İnsanların o filan filan dediklerinin çoğu doğru. Önümüzdeki Mart ayında yerel seçimler var. “Efendim Cumhurbaşkanımızı halk seviyor, yerel seçimleri de alırız” deyip rehavete kapılıp gevşerseniz işte o zaman millet size gevşekliğinizin cezasını verir benden söylemesi. Şimdiden rehavete kapılmadan Gevşemeden Mart 2019 yerel seçimlerine hazırlanın. Yoksa Büyük Şehirler elden gider benden söylemesi. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH KİM OLURSA OLSUN ÜLKEMİZE HAYIRLI HİZMETLERDE BULUNAN HERKESTEN RAZI OLS UN. ALLAH ÜLKEMİZİ 2023'E GÜÇLÜ GİRMEYİ NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.