24.06.2018


Kılıçdaroğlu iddialara cevap ver

Ülke TV’de gazetemizin genel yayın yönetmeni Turgay Güler’in hazırlayıp sunduğu Sıradışı programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu izledim. Önemli konularla birlikte ülkemiz üzerinde oynanan pis oyunları dile getiren Bakan Soylu, Türkiye’nin şer güçlerle sadece içeride değil dışarıda da mücadele ettiğini söyledi.  Soylu, CHP’nin terör örgütü PKK’nın işine yarayacak söylemlerde bulunduğunu, CHP’yle HDP’nin bir birlerini gazladığını ve CHP, HDP, SP’inin millet ittifakı değil nefret ittifakı olduğunu söyledi.  Soylu şunları paylaştı: “CHP Atatürk’ün partisi değil ki, CHP sadece Atatürk’ü ve laikliği kullanıyor. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin yazdığı iğrenç şiire bakın.  Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra Cuma namazlarını kaçırmayan Muharrem İnce yazdığı şiirinde diyor ki haşa, 'Tanrı ağlarken Çimen’ler yeşeriyor/ Tanrı’yla aramız açık zaten? O halde bende sana taparım/ Sen tanımadığım birinin karısısın/ Memelerin al al olmuş.' Gerisini edebim gereği burada anlatamam. Bu iğrenç şiiri yazan Muharrem İnce ülkemizde Cumhurbaşkanı olmak istiyor. Tek kelimeyle yazıklar olsun.” 

FETO'ya ne mesaj yolladın? 

Esas Bakan Soylu’nun Kılıçdaroğlu’yla ilgili anlattıkları dikkatimi çekti. Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’cülerle yaptığı gizli toplantıya değinen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu’na '17-25 Aralık’ta kimin ofisinden Pensilvanya’ya mesaj yolladın' diye sordu? Yani Kılıçdaroğlu’na FETÖ’cülerle bir ofiste buluşup Fetullah Gülen denen haine ne mesaj yolladın diye soruyor.  Soylu, “Bu mesaj içersinde 15 Temmuz darbe şifresi olarak yurtta sulh cihanda sulh söylemlerini kullandın mı? Ofisinde bulunduğun kişi senden milletvekilliği istedi, sen milletvekili yapamayınca önce o kişiyi il başkanı yaptın. Şimdi o kişi şu an CHP’den milletvekili adayıdır” dedi.  Gerçi ben her zaman Kılıçdaroğlu’nun bir FETÖ projesi olduğuna inanmışımdır. Toplumdaki genel kanaatte bu. Ertesi günü NTV kanalında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in konuşmasını izledim. Doğu Perincek, Muharrem İnce’ye seslenerek “Türk ordusunun başında bulunan kahraman komutana senin apoletlerini sökerim diyen bir kişiden siyasetçi olmaz hele hele Cumhurbaşkanı hiç olmaz” dedi. 

Kin duygusu PKK'dan bulaşmış 

PKK ile ittifak yapan Muharrem İnce’ye kin duygusu PKK’dan bulaşmıştır. Doğu Perincek, sözlerine İP partisiyle Kılıçdaroğlu’nun Amerikan projesi olduğunu söyleyerek devam etti. Şimdi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sorduğu soruları Kılıçdaroğlu’na ben soruyorum? Ey Kılıçdaroğlu, sen bir FETÖ projesi misin? FETÖ’cülerle bir ofiste gizlice buluştun mu? Ofisinde buluştuğun kişiler kim? Kimin muayenehanesine gittin? O muayenehanede darbe ortaklarıyla ne konuştun? Nelerin pazarlığı yapıldı? Terör örgütü PKK’nın siyasi kolu olan HDP’yle ortak hareket etmenizi FETÖ’mü istedi? Kılıçdaroğlu, 40 yıldır ülkemizin kurucusu ve CHP’nin de kurucusu olan Atatürk’e, Deccal, Firavun, dinsiz gibi yakıştırmalarda bulunan FETÖ’cülerle omuz omuza olman Atatürkçü birine yakışıyor mu? Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya cevap vermemişsin, belki bana cevap verirsin ümidiyle bakanın sorduğu soruları bende sorayım dedim. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZİ HAİNLERDEN, FİTNECİLERDEN, MÜNAFIKLARDAN KORUSUN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZİ BÖLÜP PARÇALAMAK İSTEYEN HAİNLERİ HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN, AMİN.