23.05.2018


Filistin’in halini görün, kararınızı da ona göre verin

Bir gazetenin 30 milyon doları geri çeviren Filistinli haberi dikkatimi çekti. Haberin devamını okuduğumda ise bravo dedim. Emad İshak Ebu Hatice adlı bir Filistinli, Kudüs’te eski şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa’nın yakınındaki tarihi dükkanını devretmesi için teklif edilen 30 milyon doları geri çeviriyormuş.  Emad İshak Ebu Hatice, “Benim İsraillilere satılık dükkanım yok” diyerek İsraillileri kapıdan kovuyormuş. Bu Filistinli Ebu Hatice, şuurlu bir Müslüman olarak 1870 yılında ecdatlarının yaptığı hatayı yapmıyor.  1870’te Yahudi faaliyetlerinin merkezi İngiltere’den Rusya’ya geçtiğinde Siyonist hareketlerin başına Theodor Herzl geçmişti. Filistin’de bir Yahudi devletinin kurulması için harekete geçen Theodor Herzl, ilk iş olarak bir şirket kurdu. Bu şirketi kurma nedenleri vadedilmiş topraklarda 3-4 milyon Yahudinin yaşayabileceği toprak satın almaktı. Neticede Siyonist Hareketlerin başındaki Theodor Herzl, İngiltere’yi arkasına alarak Filistinliler'den 10 liralık yere 100 lira vererek satın aldılar.  O dönemin cahil Filistin halkı, kim bilir belki ellerindeki 10 liralık toprağını 100 liraya satınca akıllarınca iyi iş yaptıklarını hatta Yahudileri kazıkladıklarını düşünüyorlardı. Halbuki kazığın büyüğünü yiyen kendileriydi haberleri yoktu. 

Yahudilere mal mülk satmayın 

Sonra ne oldu? Sonrası malum. Filistinlilerin elinden yavaş yavaş toprak satın alan Yahudiler, 1948’de İsrail terör devletini kurdular. Terör devleti İsrail kurulduktan sonra bu sefer yaptıkları sistematik katliamlarla Filistin topraklarını ele geçirmeye devam ediyor. Evet bir Müslüman, bir insan olarak Filistinli kardeşlerimizin yanında olmalıyız. Ancak Siyonist Yahudilerin kalleşliğinden sinsi planlarından ders de çıkarmalıyız. Çünkü Ecevit Hükümeti dönemide Yahudiler, bilhassa Fırat’ın yakınlarında büyük topraklar satın aldılar. Yahudilerin ülkemizde toprak satın almaları bence hayra delalet değil.  Tıpkı Filistinlilerin elindeki toprakları aldıkları gibi bizim insanımızın da elinden topraklarını bire beş vererek alıyorlar. Kardeşlerim her şey para, makam, mevki, şan şöhret ve saltanat değil. Bugünkü filistinin durumunu bir görün. Derim ki kesinlikle yabancı Yahudilere ve Hrıstiyanlara mal mülk toprak satmayın. Çünkü onların beyinlerinin altında hep bir hesabın var olduğunu ve o hesaba göre hareket ettiklerini bildiğim için satmayın diyorum.  Şimdi, “Hocam sen hangi çağda yaşıyorsun” diyebilirsiniz. Kardeşlerim ben hangi çağda yaşadığımı çok iyi biliyorum. Yalnız ülkemiz üzerinde oynanan pis oyunları da, Yahudi ve Hrıstiyanların karekter yapısını da çok iyi biliyorum. 

Milletimizi kandırmaya çalışıyorlar 

Yahudi ve Hrıstiyan topluluğu hiç bir zaman Müslümanlara bilhassa Türkiye’ye karşı iyi niyetli olmamışlardır. Görün işte Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan düşmanlıklarını. Bu kötü niyetli Yahudi ve Hrıstiyanlar, eğer başımızda Cumhurbaşkanı Erdoğan olmasaydı bugün çoktan Türkiye’yi bölüp parçalamışlardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan olmasaydı belki bugün Ortadoğu’da büyük İsrail imparatorluğu çoktan kurulmuştu bile.  Ülkemizde İsrail ve Hrıstiyan ülkelerine hizmet eden cemaatler, dernekler, gazeteciler, iş adamları ve siyasetçilerin olduğunu da zaman zaman basından takip ediyoruz. İsrail ve Amerika’nın çıkarlarına hizmet eden sözde cemaatler, gazeteci, bazı sivil toplum örgütleri ve siyasiler, milletimizin beynini yıkamaya, kandırmaya çalışıyorlar.  Şunu çok iyi bilin ki İsrail ve Amerika’nın çıkarlarına hizmet edenler tek kelimeyle vatan hainleridir, şerefsizlerdir, kanları bozuktur, yediği kaba tüküren nankörlerdir. Tekrar söylüyorum yabancı olan Yahudi ve Hrıstiyanlara mal mülk toprak satmayın. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH BİZ MÜSLÜMANLARA UYANIK OLMAYI NASİP ETSİN. ALLAH FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE SELAMET VERSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.