16.05.2018


Katliamların sorumlusu

Amerika, Birleşmiş Milletler’e üye 128 ülkenin tepkisine rağmen, İsrail'deki Büyükelçiliğini Tel Aviv’den Kudüs’e taşıdı. Amerikan Büyükelçiliği'nin Kudüs’teki yeni binasının açılışında Siyonist köpekler gülücükler dağıtırken, diğer yandan terör devleti İsrail’in köpek askerleri, Gazze’de protesto gösterileri yapan Filistinlilere katliam uyguladı.  İsrail’in köpekleri, keskin nişancıları Gazze’de silahsız 60 Filistinliyi şehit ederken 3000’e yakın Filistinliyi de yaraladılar. Peki bu katliamların, soykırımlarının, acımasızca ölümlerin sorumlusu kim? Elbette bu katliamların baş sorumlusu sarışın mavi gözlü fitneci Amerikan Başkanı Trump’tır. Sonra sözde Müslüman bazı Arap devletlerinin yöneticileridir. 

Müslümanların arasına fitne soktular 

Yani, Suudi Arabistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri ile birlikte ipleri İsrail ve Amerika’nın elinde olan ülkelerdir. Bu ülkelerin ipi İsrail ve Amerika’nın elinde olmamış olsaydı Trump, cesaret edip de elçiliğini Kudüs’e taşımazdı. Narsist, megaloman Trump, katliamların olduğu saatte utanmadan sıkılmadan televizyona çıkıp halen barıştan söz ediyor.  Kardeşlerim uyanın artık uyanın. Görün şerefsizlerin gerçek yüzünü. İsrail, Amerika, Avrupa, NATO ve Vatikan açıkça Müslümanları sistematik bir şekilde ortadan yok ediyor. Müslümanların içine Sünni, şii, Arap, Fars, Türk, Kürt diyerek etnik kimlik ve mezhep fitnesini soktular.  Sonra ise Filistin’de Suriye ve Irak’ta olduğu gibi biz Müslümanları bir birimize düşürdüler. Peki biz Müslümanlar, yaşanan bunca katliamlara, oyunlara, fitneye rağmen neden uyanıp kendimize gelemiyoruz? Neden birlik içinde olamıyoruz? Söylediğim gibi bizi fitnelerle bir birimizden uzaklaştırdılar. 

Ehli küfre karşı bir olalım 

Bizi cemaatler vasıtasıyla, mezhep safsatasıyla, etnik kimliklerimizi kullanarak birbirimize düşman ettiler. Eğer şuurlu olsaydık, Ehli küfrün oynuna, fitneliğine gelmemiş olsaydık, birbirimize samimi olarak muhabbet duymuş olsaydık bugün hiçbir İslam ülkesine saldırı olmazdı. Kimse cesaret edip de Müslümanın kılına zarar veremezdi. Soruyorum terör devleti şerefsiz İsrail’in askerleri tarafından yapılan katliamları haberlerde izlediğinizde içiniz sızlıyor mu? Tabi ki Hocam ne demek bizde vicdanı olan insanız diyorsanız o zaman Allah Muhammed aşkına, mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ne olur ehli küfre, Amerika’ya, İsrail’e karşı bir olalım. Bir olalım ki katliamlar, soykırımlar bitsin. Şimdiden tedbirimizi almaz isek ilerki yıllarda bu katliamlar bize de gelir. Ne diyeyim BU KATLİAMLARA SEBEP OLANLARI VE KATLİAMI YAPANLARI ALLAH HELAK ETSİN. ALLAH ŞU MÜBAREK RAMAZAN AYININ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE MÜSLÜMAN FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİ SELAMETE ÇIKARSIN. ALLAH ÜMNETİ MUHAMMED’İ BİR ARADA OLMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE,BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.