12.05.2018


Bence Trump'ın ipi İsrail'in elinde

Seçim kampanyası boyunca İsrail’in arzu ve istediklerini dile getiren Trump, başkan seçildikten sonra İsrail’i mutlu edecek icraatlara imza atmaya başladı. Trump’ın İsrail’i mutlu edecek ilk icraatlarından birisi Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmesi ve Amerika’nın İsrail Büyükelçiliği’ni de Kudüs’e taşıma kararı oldu.  Trump, Amerika eski başkanı Obama döneminde İran’la 2015’te yapılan nükleer anlaşmayı, “Bu anlaşma Amerika için utanç vericidir” diyerek tek taraflı iptal ettiğini açıkladı. Ayrıca Trump, İran’a en üst düzeyde yaptırımlar yapacaklarını da söyledi. Neymiş efendim Trump’a göre İran, terör örgütlerine sponsor olduğu için anlaşmayı iptal etmiş. 
İsrail Başbakanı Netanyahu, “Trump’ın cesurca Tahran’daki terörist rejimle yapılan berbat anlaşmayı iptal etmesi bizi mutlu etti” derken Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil, “İran nükleer silah yapmaya devam ederse bizde atom silahı yaparız” dedi. 
Yani İsrail ve Amerika’nın yönettiği Suudi Arabistan, boyuna posuna bakmadan İran’ı tehdit ediyor. 


İsrail terör devleti değil mi? 


Trump’ın İran’la Obama döneminde yapılan anlaşmayı iptal ettiğini açıkladığı zaman aklıma şu sorular geldi. Acaba bugüne kadar PKK’ya, YPG’ye, PYD’ye, DEAŞ’a Afrika ülkelerinde terör eyleminde bulunan teröristlere, dünya genelinde faili meçhul cinayetlere kim destek verdi? Tabi ki Amerika, İsrail, İngiltere, Fransa,Almanya, Rusya gibi ülkeler verdi. 
Hadi diyelim ki İran Amerika’ya göre terör örgütlerine destek veriyor. Peki ya İsrail terör devleti değil mi? İsrail’de atom bombaları, nükleer füzeler, kimyasal silahlar yok mu? On yıllardır Filistinlileri acımasızca öldürüp topraklarını elinden alan İsrail terör devleti değil mi? 
Ortadoğu’yu büyük İsrail imparatorluğu için karıştıran, İslam ülkelerinin içine fitne yayan ve Müslümanları birbirine öldürten terör devleti İsrail değil mi? İsrailli ajanlar, gizlice camileri bombalayıp sonra filanca mezhebe sahip kişiler caminizi bombaladı diyerek Müslümanları birbirine düşman etmiyor mu? 
Tabi Amerika’ya göre İsrail gayet masum! Sütten çıkmış ak kaşık. Ah sizi gidi şerefsiz, köpek münafıklar sizi. Aslında Trump’a kızmamak gerekir. Çünkü evladının hatırı var. Trump’ın kızı Ivanka Trump’ın kocası Jared Kushner Yahudi asıllıdır. Trump’ın Yahudi asıllı olan damadı Jared Kushner, bugün Ortadoğu’yu yöneten kişidir. Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Mısır Trump’ın Yahudi asıllı damadı Jared Kushner’in kontrolündedir. İşte bu alçak ülke yöneticileriyle birlikte Amerika, İsrail, Fransa, Almanya, NATO ve Vatikan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a düşmanlar. Neden düşmanlar biliyor musunuz? Erdoğan bu şerefsizlerin Ortadoğu’daki pis oyunlarını bozduğu için düşmanlar. 


Cumhurbaşkanımız tüm oyunları bozdu 


Bu şerefsizler, başta FETÖ terör örgütü olmak üzere içimizde ne kadar kanı bozuk marjinal guruplar varsa PKK’yı ve bazı sözde partileri de kullanıp önce Gezi olaylarıyla ülkemizde kaos ortamı yaratmak istediler. Baktılar ki bu şekilde ayaklanmayla hükümet yıkılmıyor, o zaman yıllardır kullandıkları kanı bozuk olan FETÖ’cüleri devreye sokarak 17-25 Aralık kopmasıyla ve 15 Temmuz darbe girişimiyle tıpkı Irak ve Suriye’de olduğu gibi ülkemizi bölüp parçalamak istediler. 
Allah’a çok şükür Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu şerefsizlerin tüm oynunu bozdu ve ülkemiz eskisinden daha güçlü duruma geldi. Derim ki İran meselesi, terör ve insan hakları gibi her şey yalan dolan ve bahane. Madem bu şerefsizler, insan hakları konusunda duyarlılar o zaman Budist Myanmar hükümetinin Arakanlı Müslümanlara yaptığı soykırıma çare bulsunlar. Kardeşlerim Amerika’nın tek amacı terör devleti İsrail’in güvenliği sağlamak ve yeraltı zenginliklerine sahip olan Ortadoğu’ya sahip olmaktır. Tabi bu gidişatın sonu pek hayra delalette değil. Öyle gözüküyor ki sarışın mavi gözlü Trump, dünyayı yaşanmaz kılacak. Allah muhafaza Trump’ın bu politikası üçüncü dünya savaşına da sebep olabilir. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DÜNYA’NIN HUZURUNU BOZANLARI, MÜSLÜMANLARI FİTNE YAYARAK BİRBİRİNE ÖLDÜRTENLERİ VE BU ŞER GÜÇLERİN EMRİNDE OLAN SÖZDE İSLAM ÜLKELERİNİN LİDERLERİNİ HELAK ETSİN. ALLAH BU GELİŞMELER KARŞISINDA HALEN ŞUURLANMAYAN ŞUURSUZLARA AKIL FİKİR VERSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.