09.05.2018


300 fitneci Fransız ve yahudi Sarkozy

Efendim Fransa’nın eski yahudi kökenli Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin de aralarında bulunduğu 300 Fransız yazar ve siyasetçi, “Şiddet ve Yahudi düşmanlığı yaydığı” iddiasıyla Kur'an-ı Kerim’den bazı ayetlerin çıkarılmasını istemişler. Güya entellektüel bu 300 şerefsiz, fitne ve fesatçı, mübarek Ramazan ayında ortalığı karıştırmak ve Kur'an-ı Kerim-i ortadan kaldırmanın peşindeler.  Bu şerefsizlerin gerekçesi ise DEAŞ denen terör örgütüymüş. Be şerefsizler, DEAŞ denen terör örgütü başta Amerika, İsrail, İngiltere, Avrupa yani sizin istihbarat birimlerinizden oluşan örgütü değil mi? Bu örgütü İsrail’in Ortadoğu projesi için kurmadınız mı? İslam ülkelerini bölüp parçalamak, Müslümanları birbirine düşürmek için DEAŞ’ı kurmadınız mı? Ey Sarkozy, dünya senin ne kadar fırıldak üçkağatçı bir yahudi olduğunu bilmiyor mu sanıyorsun?   Sözde Fransız 300 entellektüel denen fitneciye soruyorum. Allah’ın Resul’üne vahiy olarak indirilmiş Kur'an-ı Kerim’i yaz boz tahtası mı sanıyorsunuz? Değil sizin pis oyunlarınız, dünya ayakta kaldığı müddetçe Kur'an-ı Kerim’in bir satırına dokunulmayacaktır. Ha zaman zaman İslam dünyasının içinde de sizin gibi İslam dininde reform isteyen aşağılık fitneciler, şerefsizler çıkabilir. Biz Müslümanlar o şerefsizlerin de sizler tarafından devşirildiğini biliyoruz. 

Tevrat'ta neler yazıyor görün 

Be köpekler, Sizler Kur'an-ı Kerim'e değil, sonradan devşirilmiş olan Yahudilerin sözde kitabı Tevrat’ta Hrıstiyan ve Müslümanlara karşı yazılı olan düşmanlığa bakın ve ona karşı çıkın.  Bakın Yahudilerin sonradan Kabbalist hahamları tarafından devşirilmiş olan kitabı Tevrat’ta neler yazıyor: “Rabbin işini gevşeklikle yapan ve kılıcını kandan alıkoyana lanetli olsun” (Tevrat, Yeremya bölümü 48/10). “ Vurun ; gözünüz esirgemesin ve acımayın; ihtiyari,genci ve ere varmamış kızı ve çocuklarla kadınları helak için vurun” ( Tevrat,Hezekiel 9/5-6). Tevrat’ ın “acıklı ölümlerle ölecekler” ( Yeremya 16/4) ifadesinde anlattığı işkencelerden birisi de insanları yakarak öldürmektir. “Onları (Müslüman ve Hristiyanlar) kasaplık koyunlar gibi ayır ve öldürme günü için onları hazırla”. (Yeremya bölümü,46/10).”Bak İsrail, bugün milletler üzerine seni koydum. O milletleri ve devletleri kökünden sökmek ve yakıp, yıkmak, helak etmek için “(Yeremya,1/10). 

Hristiyan ve Yahudilerin gerçek yüzü 

Ulan şerefsizler, Yahudilerin inandığı Tevrat’taki esas bu sözde ayetlere karşı çıkın da göreyim sizi. Kur'an-ı Kerim, ölümden öldürtmekten değil, barıştan, merhametten, şefkatten ve insanı yaşatmaktan bahsettiyor. Kardeşlerim işte görün bu Hrıstiyan ve yahudilerin gerçek yüzünü. Görün ki kendinize gelin. Biz Müslümanlar halen bu şerefsizlere itibar ediyoruz. İçimizdeki sözde müslümanlar, Bu köpeklerin fitnesine kanıp bir birini öldürmekle meşgul olsun. Ne diyeyim CENAB-ALLAH CÜMLEMİZE GERÇEK İMANI NASİP ETSİN. ALLAH BİZ MÜSLÜMANLARA EHLİ KÜFRE KARŞI BİRLİK İÇİNDE OLMAYI NASİP ETSİN. ALLAH İSLAM ALEMİNİ YAHUDİ VE HRISTİYANLARIN FİTNESİNDEN FESATLIĞINDAN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.