28.04.2018


Gül’ün düştüğü duruma çok üzüldüm

Millet olarak 24 Haziran seçimlerine odaklandık odaklanmasına da muhalefet partileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşısına kimi aday göstereceklerine halen karar vermiş değil. Muhalefet, Erdoğan’ın karşısına aday çıkarabilmek için her yolu ve her şeytanlığı denemekte. FETÖ bil fiil rol aldığı bu seçimde birbirine zıt görüşteki partileri, Erdoğan’a karşı bir araya getirmeye çalışıyor. FETÖ’cüler önce kamuoyunun nabzını tutmak için ortak aday Abdullah Gül ismini öne çıkardı. CHP ve diğer partilerin tabanından teveccüh görmeyen Abdullah Gül, umudunu Saadet Partisi'ne bağladı. CHP’den 15 milletvekilini İYİ Parti'ye FETÖ’cülerin geçirdiği konuşuluyor.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ana muhalefet partisi olması münasebetiyle cumhurbaşkanlığına aday olması gerekirken başka birilerini aday göstermenin peşinde. Bazı CHP’liler, 'cumhurbaşkanı adayı bizim partimizin içinden çıksın' derken, Abdullah Gül’ün CHP’nin ortak adayı gösterilmesine şiddetle karşı çıkan CHP’li Muharrem İnce, “Abdullah Gül cumhurbaşkanıyken atadığı bürokrat ve rektörler FETÖ’cü çıktı” diyerek tepkisini ortaya koydu. 

Saadet Partisi
     nasıl izah edecek? 

Dolayısıyla Abdullah Gül’ün hayali suya düşmüş oldu. Ya Saadet Partisi? Saadet Partisi rahmetli Necmettin Erbakan’ın kemiklerini sızlatırcasına yıllardır milletin dini ve milli değerlerine saldıran CHP’yle iş birliği içinde.  Merak ediyorum Saadet Partisi bu tutumunu milli görüşe nasıl izah edecek? Şimdi Abdullah Gül’ü kalben seven biri olarak aklıma takılan soruları Sayın Gül’e sormak istiyorum; Sayın Gül, kamuoyunda iki haftadır muhalefetin adayı Abdullah Gül dendiğinde, siz neden adayım veya aday değilim demediniz?  Siz Erdoğan sayesinde başbakanlık ve cumhurbaşkanlığı gibi bir şerefe nail oldunuz. Sayın Gül, siz nasıl oldu da zamanında acımasızca sizi eleştiren, size hakaretlerde bulunan, sizi cumhurbaşkanılığı koltuğuna yakıştırmayan CHP’lilerin ve muhalefetin sahte teveccühüne kabulümdür dercesine sessiz kaldınız? Sayın Gül, neden Bülent Arınç gibi sizde, 'benim partim AK Parti ve onun Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ihanet etmem' diyemediniz?  Sayın Gül Allah aşkına nerede kaldı vefa? Yoksa siz 'artık yaşım geçiyor, hazır ismim ortalıkta konuşulurken belki fırsat doğar' düşüncesiyle mi sessiz kaldınız? Tamam aday olmak doğal hakkınız. Adaylığınızı Hint fukaraları gibi başka partilerin arzu etmek yerine, milleti ikna etmeye çalışman daha doğru olmazmıydı?  Neyse ülkemizde demokrasi gereği herkesin seçme ve seçilme hakkı vardır. Elbette isteyen istediği yerden aday olabilir. İsteyen istediği kişiyide seçer. Ama insan dönüp benim cumhurbaşkanı olmamı isteyenler kimler diye bir bakar öyle değil mi? 

Fetö'nün desteklediği
    adaydan hayır gelmez 

Hatırlarsanız eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığına karşı çıkmıştı. Baykal, Gül’ün Cumhurbaşkanlığı gündeme geldiğinde, “Bu Meclis’ten başı kapalı olan hiç bir AK Partili cumhurbaşkanı olamaz, eşinin başı kapalı olan birini Atatürk’ün koltuğuna oturtmayız” diyordu.  Daha sonra Baykal, Eşinin başı kapalı olan Abdüllatif Şener’in ise adaylığına sıcak bakacaklarını söylemişti. Gaza gelen Abdüllatif Şener, sol camiadan teveccüh gürebilmek için ertesi günü Nazım Hikmet’ten şiirler okumaya başlamıştı. Soruyorum bugün ortalıklarda Abdüllatif Şener diye bir isim var mı? Koskoca Başbakanlık ,Cumhurbaşkanlığı yapmış olan Abdullah Gül’ün düştüğü duruma vallahi çok üzüldüm. Ya kardeşim CHP gibi bir partinin Abdullah Gül’ü veya biraz muhafazakar, milli olan birini aday göstermesi mümkün olabilir mi?  CHP’liler, FETÖ’cüler ve sözde İYİ partililer akıllarınca Abdullah Gül ismini ortaya atarak AK Partiyi içeriden bölmek istediler. Avuçlarını yalarlar. Kardeşlerim ülkemiz için hayırlı kim olacaksa Allah o kişiyi başımıza getirsin. Yalnız FETÖ’cülerin içinde olduğu oluşumdan, FETÖ’cülerin desteklediği adaylardan ülkemize hayır filan gelmez. Bu FETÖ’cü hainler, 15 Temmuz darbe girişiminde yapamadıkları hainliği 24 Haziran seçimleri sonrasında yapmak istiyorlar. Bakın Fuat Avni ismiyle Twitter hesabını yöneten firari FETÖ’cü Said Sefa, 24 Haziran’da Erdoğan seçilmezse KHK ile devletten atılan FETÖ’cü teröristlerin eski görevlerine tekrar döneceklerini söylüyor. Kardeşlerim ülkemiz üzerinde pis oyunlar oynanıyor. Allah’ın verdiği akıl nimetini iyi kullanalım ve sosyal medya denen fitnenin sinsi oyununa gelmeyelim.  Her zaman söylediğim gibi Bugün sosyal medyayı en çok kullanan FETÖ'cüler, PKK’lılar, CHP’liler ve ülkemizi bölüp parçalamak isteyen yabancı ülke istihbaratlarıdır. Bizler ülkemizin bekası için sandığa gidip oyumuzu ülkemiz üzerinde oynanan pis oyunları düşünerek kullanalım. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH SAMİMİ, İYİ NİYETLİ, ALLAH İÇİN ÜLKEMİZE HİZMET EDECEK OLAN KİŞİLERİ BAŞIMIZA GETİRSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.