14.04.2018


Yalaka Arap liderler

Valla kimse kusura bakmasın ama akıllı ve zeki olan insanları daha çok severim. Mesela Amerikan Başkanı Trump’ı akıllı ve kurnaz olduğu için sevdim. Kolay mı işadamı olup da Amerika’ya başkan olmak. Kolay mı başkan olduktan sonra Amerika’yı ve dünyayı yönetmek. Bu başarıya ulaşmak için akıllı ve zeki olmak gerekir değil mi? Başkan Trump, seçim süreci boyunca ne söylediyse hepsini de aynen yerine getiriyor.  Trump, “Ortadoğu’da huzuru sağlayacağız! Ancak masraflarımızı zengin Arap ülkelerinden alacağız” demişti. Trump, 'sizi koruyorum' diyerek Suudi Arabistan ve Körfez ülkelerinden milyar dolarlar aldı. “İnsan kaçakçılığını önlemek için Meksika sınırına duvar öreceğim ve parasını da Meksika’dan alacağım” dedi. Aynen de öyle yaptı. “Ben İsrail’in menfaatlerini savunmak için başkan oldum ve Amerikan Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyacağım” dedi. Trump, uyarılara rağmen İsrail’in çıkar ve menfaatlerine göre hareket ettiği gibi İsrail’in Amerikan Büyükelçiliği'ni Kudüs’e taşıyor. 

Amerikalı yatırımcılar çekiliyor 

“Trump, Amerikan parasını korumam gerekir, Amerikalı yatırımcılar, yatırımlarını başka ülkelere değil, kendi ülkelerine yapmalıdırlar” dedi. Bugün Amerikalı yatırımcılar, yatırım yaptıkları ülkelerden paralarını çekmeye başladı. Son günlerde İran’da, Rusya’da, ülkemizde Euro ve Doların yükselmesinin asıl sebebi de budur. Yabancı yatırımcılar zarar etmeyi göze alarak paralarını ülkemizden çekiyor. Trump, “Arap ülkelerinde çok para var, Araplarla ticaret yapmalıyız” dedi. Bu sözlerin hemen ardından şeytani planla Ortadoğu ülkelerini birbirine düşüren Trump, Suudi Arabistan’a 500 milyar dolar değerinde ağır silah sattı. Suudi Arabistan, Amerika’dan 500 milyar dolara ağır silah aldıktan sonra yine başını Suudi Arabistan’ın çektiği Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Mısır ortada hiç bir sorun yokken Katar’ı işgal edeceklerini söyledi. Dünya, “Allah Allah Ortadoğu’da yeni bir kriz mi çıkıyor” dedi? Dünya şaşkınlık içindeyken,Trump bu sefer Katar’a 300 milyon dolarlık güdümlü füze sattı. Soruyorum şimdi ben böylesi akıllı zeki Trump’ı sevmeyipte, geri zekalı aptal Arap Kral ve Emirleri mi seveyim? Trump, Dünyayı karıştırmış, Müslümanları birbirine düşman etmiş veya Müslümanları birbirine öldürtmüş sanki umrunda. 

Hangi amaca hizmet ediyorlar? 

Trump ,Müslümanlara düşman olduğunu zaten seçim mitinglerinde söylüyordu. Bu sarı saçlı, mavi gözlü şeytan adam, kendi maddi ve dini menfaatleri doğrultusunda hareket ediyor. Adamların amacı İslam alemini ortadan kaldırmak. Peki İslam alemindeki krallar, emirler, prensler ne işe yarıyor? Hangi amaç doğrultusunda hareket ediyorlar? Onlar da İslam dinine ve ülkelerine hainlik yapıyorlar. Onlar postu deldirmemek, koltuğu, saltanatı kaybetmemek için İsrail ve Amerika ne derse onu yapıyorlar. Şahsen ben İslam ülkelerini idare eden çoğu kral, emir ve prensin samimi birer Müslüman olduklarına inanmıyorum.  Müslüman adam vakur olur, Müslüman adam şer güçlerin, ehli küfrün oynuna gelmez. Müslüman olan biri dinine, ülkesine ve milletine ihanet etmez. Bu salaklar, ancak Trump’la, Macron’la, İngiltere Kraliçesiyle selfie çektirmek için yarış etsinler. Demek ki bunlara şey yapan daha makbul oluyormuş. Kardeşlerim Allah aşkına ne olur uyanık olalım uyanık. Biz Müslümanların üzerinde ne türlü pisliklerin döndüğünü görün. Şerefsizler, hem elimizde avucumuzda ne varsa alıyorlar. Hemde bizi birbirimize düşman edip öldürtüyorlar.  Bakın Suudi Arabistan’ın tıfıl veliaht Prensi Selman, Amerika’nın isteği üzerine terör örgütü PKK’ya Irak üzerinden 300 TIR dolusu yardım konvoyu gönderdi. Bu mu Müslümanlık? Bu mu İslami düşünceye sahip olmak? Hay bunların kalıbına tüküreyim. Bunlar adam olmaz kardeşlerim adam olmaz. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH HEPSİNE ŞUUR VE İMAN NASİP ETSİN. ALLAH ,İSLAM ALEMİNİ BU KANSIZ KRAL, EMİR VE PRENSLERDEN KURTARSIN. ALLAH BİZ MÜSLÜMANLARA BİRLİK VE BERABERLİK NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.