11.04.2018


Evladım cinnet geçiriyorsan doktora git

Bunca haddini bilmez kişi yetmezmiş gibi şimdi de başımıza Yunanlı salak çıktı. Savaş çığırtkanlığı yapan Yunanistan Savunma Bakanı Kammenos, Türkiye’yi gören İkarya Adası’ndan haddini aşan küstah tehditler savurdu. Atalarını 1922’de denize döktüğümüzü unutan şovmen kılıklı salak Yunan Savunma Bakanı Kammenos, “Türklerin cesareti varsa, topraklarımızın bir santimine yaklaşsınlarda görelim, Yunanlılar Türkleri ezer geçer” dedi.  Yunan adalarına 3500 asker yığdıklarını ve yakında 3500 asker de Türkiye ile Meriç nehrinin çizdiği kara sınırına göndereceğini söyleyen bu salağa ben ne diyeyim. Ah be geri zekalı, ne içitin de böyle boyundan büyük sözler sarf ediyorsun? Sen önce karnını nasıl doyuracağını bir düşünsene. Sırtını dayadığın Avrupa Birliği'ne mi güveniyorsun? Kime güvenirsen güven, Allah’ın izni ile topunuzun kökünü kazırız. 

Türk donanması orada bekliyor 

“Nasıl olsa Türkiye, bugünlerde FETÖ’yle, PKK’yla ve sınır ötesi operasyonlarla meşgul, biz de bu fırsatı kaçırmayalım diyorsunuz” öyle mi? Fırsat bu fırsat deyip Akdeniz’de doğalgaz kaynaklarına konacaksınız öyle mi? Yedirmeyiz oğlum yedirmeyiz. Akdeniz’in doğalgazında, doğal zenginliklerinde Türkiye’nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin de hakkı var.  Hadi sıkıyorsa Akdeniz’de Türkiye’nin rızası olmadan doğalgaz çıkarın da görelim. Türk donanması orada bekliyor evladım.  Be salak madem, “Güçlüyüz, Türkleri yeneriz” diyorsun! Peki o zaman sizi korumak için Avrupa Birliği'nin NATO’suna ait ortak filoyu neden Akdeniz’e çağardınız? Ah be salaklar, baktınız gördünüz ki Türkiye’nin şakası yok Avrupa Birliği'ne, “Gelin bizi koruyun” dediniz. Evladım eğer cinnet filan geçiriyorsan doktora gidiver belki doktor sana faydalı olur . 

Fetö'cüleri niye iade etmediniz? 

Yunan Başbakanı Çipras diyor ki, “Türkiye iyi niyet göstergesi olarak tutuklu Yunan askerlerini serbest bıraksın”. Be şerefsizler, 15 Temmuz darbe girişiminde yüzlerce insanımızı şehit eden ve binlerce insanımızı da yaralayan FETÖ’cü teröristler size sığındığında siz neden iyi niyet ve iyi komşuluk göstergesi olarak FETÖ’cü teröristleri bize iyade etmediniz?  Demek ki sizler iyi niyetli iyi komşu değilsiniz. Hiç bir zaman ne siz, ne de Haçlı dünyası Türkiye’ye karşı iyi niyetli olmadı. Kardeşlerim görün Haçlı zihniyetini Haçlı ordusunu? Görün sıkışınca nasıl da bir araya geldiklerini. Bir birlerini nasıl da koruduklarını görün. Biz Müslümanlar da Haçlı dünyasında olduğu gibi bir birimize sahip çıkalım. Etnik kimliğe coğrafi yapıya, cemaatlere göre değil, ümmeti Muhammed şuuruyla biz müslümanlar bir birimizin yanında olmalıyız. Bir birimize sahip çıkmalıyız. Devletimizin menfaat ve çıkarlarını düşünerek hareket edelim. Güzelim ülkemizi batırmak, bölüp parçalamak için görün neler yapıyorlar. Allah muhafaza en ufak sıkıntıda bu Haçlı dünyanın leş yiyicileri gelip topraklarımıza konar benden söylemesi. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH HİÇ BİRİNE FIRSAT VERMESİN. ALLAH BİZ MÜSLÜMANLARI KENDİ RIZASI İÇİN BİR BİRİNİ SEVENLERDEN EYLESİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE, HUZURUMUZA ZEVAL VERMESİN, AMİN.