02.04.2018


O hainler kadar olamıyor muyuz?

Diyorlar ki FETÖ’cüler, PKK’lılar Amerika’da, Almanya ve dünyanın birçok ülkesinde Türkiye’yi karalıyor. Diyorlar ki, FETÖ’cüler, PKK’lılar bulundukları ülkelerin dışişlerinde, meclisinde, bakanlıklarında lobi oluşturmuşlar. Diyorlar ki FETÖ’cüler, PKK’nın şerefsiz teröristleri, yurt dışında Türkiye ve Erdoğan düşmanlığı yapıyorlar. Diyorlar ki, FETÖ’cüler ve PKK’lılar bulundukları ülkelerle bizim aramızı açıyorlar. Evet çok doğru söylüyorlar.  FETÖ’cüler ve PKK’lı şerefsizler, bulundukları ülkelerde Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanımıza yönelik karalama kampanyaları yapıp iftiralarda bulunuyor. Peki bu şerefsiz hainler, ülkemize karşı bu şerefsizlikleri yaparken, iftira ve karalamalarda bulunurken biz ne yapıyoruz? FETÖ’cüler ve PKK’lılar, bulundukları ülkelerde lobi çalışması yaparken, o ülkelerde bulunan Türkiye’nin büyükelçileri, ataşeleri ne yapıyor? Veya bizim bakanlarımız, milletvekillerimiz, bürokratlarımız ne yapıyor? Bizimkilerin kafası bu hainlerin kafası kadar çalışmıyor mu? 

Lobicilik faaliyeti geliştirilsin 

Neden aklı başında, kültürlü, dış ve iç siyaseti çok iyi bilen, milli şuura sahip insanlarımız dış ülkelere gidip lobi çalışmalarında bulunmuyor? Neden başbakanlık ve bakanlık yetkilileri, Amerika’ya, Avrupa’ya veya aramızın açık olduğu ülkelere gidipte terör örgütlerinin iddialarını çürütmüyorlar? Bizim neden Amerika’da, Birleşmiş Milletler ve NATO binasında lobi faaliyetlerini yürütecek bürokratlarımız yok?  Kardeşim NATO üyesi olmayan İran’ın bürokratları NATO binasından çıkmıyor. İranlı ve İsrailli bürokratlar, lobi çalışmalarından dolayı Birleşmiş Milletler binasından çıkmıyorlar. Biz bunlar kadar olamıyor muyuz? Derim ki, yurt dışına çıktığında kendisini bir şey sanıp yan gelip yatmayan, bar, pavyon gezmeyen, otel lobilerinde viski yudumlamayan, milli ve manevi şuura sahip olan gazetecileri, iş adamlarını, bürokratları, siyasileri ülkemizin çıkar ve menfaatlerini gözetmeleri için sık sık yurt dışına gönderilsin. 

Şikayetçi olma hakları olamaz 

Bu insanlar, bulundukları ülkelerde, Birleşmiş Milletler ve NATO binasında lobi faliyetlerinde bulunmalıdırlar. Yoksa gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Teröristler, inandıkları yolda devam edip, amaçlarına ulaşmak için yılmadan dünyanın her yerinde ülkemizi karalarken bizim bürokratların şikayetçi olma hakkı olamaz. Yok arkadaş yok. Sen oturacaksın, hiç bir şey yapmayacaksın, sonra terör örgütleri Türkiye’yi karalıyor diyeceksin öyle mi? Artık bırakalım şikayeti bir kenara da lobi faaliyetlerine önem vermelim önem. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZİN LOKMASINI YİYİP DE HAİNLİK YAPANLARI HELAK ETSİN. ALLAH ÜLKEMİZ ÜZERİNDE PİS OYUNLAR OYNAYAN ŞEREFSİZLERİN KÖKÜNÜ KURUTSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.