31.03.2018


Soykırımcı Fransa’nın Afrin endişesi

Kendi geçmişine bakmayan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, utanmadan sıkılmadan Türk askerini Afrin’de işgalci olmakla suçladı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı arayan Macron, Türk askerinin Afrin’de oluşundan dolayı çok rahatsız olmuş. Evladım sen her halde Fransa’yla Türkiye’yi karıştırıyorsun. Bizim geçmişimizde sizin geçmişinizde olduğu gibi soykırım yapmak, esir alınan kadınlara tecavüz etmek, sömürmek, insanların dinini değiştirmek yok.  Bizim geçmişimizde vicdan, merhamet, insanların huzur içinde yaşaması ve insanların namusunu, şerefini korumak var. Macron’a tavsiyem kendi yakın tarihlerine bakmasıdır. Cezayir’de 1.5 milyon insanı katleden Fransa, işgal ettiği ülkeleri iliğine kadar sömürdü. Yakın tarihte tam 23 Afrika ülkesini işgal eden Fransa, 1964’ten bugüne 10 ülkeye askeri operasyon düzenledi. İşgal ve soykırım ülkesi Fransa, 1958 ile 2014 yılları arasında 14 ülkeden koloni vergisi adı altında toplam 300 milyar dolar haraç aldı. 

15 Afrika ülkesinin resmi dili Fransızca 

İşgal ettiği bazı ülkelerin liderleri Fransa’nın bu sömürülerine son vermek isteyince o liderler, ya darbeyle ya da iç savaş nedeniyle iktidardan indirildi. Fransa’dan çok uzakta olmalarına rağmen işgalin kalıcı etkilerinin hala sürdüğü 15 Afrika ülkesinin resmî dili Fransızcadır.  Fransa’nın eski Cumhurbaşkanı Sarkozy, seçim kampanyası için Libya’nın eski lideri Kaddafi’den milyon dolarlar aldı. Ya sonra fırıldak Sarkozy, Kaddafi’ye kalleşlik yapıp Libya’nın tepesine bombalar yağdırarak Kaddafi’yi acımasızca, şerefsizce öldürüp Libya’yı yaşanmaz kıldı. Kaddafi sonrası Libya’da bugün iç savaş devam ediyor. Libya’da huzur yok. Tüm bunların sebebi Fransa’dır. Şimdi tüm bu pislikler üzerindeyken Fransa’nın Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı arayarak Türk askerinin Afrin’de oluşundan kaygı duyduğunu söylüyor. Vay iki yüzlü sahtekarlar vay. Vay timsah karekterli leş yiyicileri vay. Aynaya bakmadan, utanmadan, sıkılmadan Türkiye’ye uyarılarda bulunuyorsun? 

Yıllardır PKK'ya destek verdiler 

Yıllardır Fransa değil mi PKK terör örgütüne destek olan? Fransa Cumhurbaşkanı Miterantın karısı değil mi Kandil’e gidip PKK’nın şerefsiz ele başlarıyla görüşen? Kardeşlerim görün şu iki yüzlü münafık Avrupa’yı. Bu iki yüzlülerin tek amacı var. Amaçları Türkiye’yi, PKK, PYD, YPG ve Fetöcülerle birlikte bölüp parçalamak. Türkiye’nin Afrin’e girmesiyle bu hainlerin tüm pis oyunları bozulmuş oldu. Evet, Allah’ın izni ile Türkiye, Amerika’nın, İsrail’in, Avrupa’nın, Rusya’nın, NATO ve Vatikan’ın desteklediği terör örgütleri PKK’yı, YPG’yi PYD’yi ve diğer terör örgütlerini temizleyecek. Türkiye bekası ve güvenliği için gerekirse Suriye ve Irak’ın topraklarında her daim bulunacaktır. Yalnız bu iki yüzlü Avrupa’nın, Amerika’nın, İsrail’in, Rusya’nın, NATO ve Vatikan’ın ülkemiz üzerinde pis oyunları bitmeyecektir. Bizler şer güçlerin pis oyunlarına karşı çok uyanık olalım. Bizler, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara gelmeyelim. Bizler güzelim ülkemizde din, dil, ırk ayrımı olmadan bir birimizi samimi duygular içinde sevelim, sayalım. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZ ÜZERİNDE KİM PİS OYUNLAR OYNUYOR İSE HEPSİNİ HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.